Politika

Vujanović: Nikšić uvijek bio zamajac razvoja države

Nikšić je u svim vremenima predstavljao zamajac sveopšteg razvoja Crne Gore i njenih temeljnih privrednih, kulturnih i prosvjetnih vrijednosti, ocijenio je predsjednik Crne Gore Filip Vujanović čestitajući Dan opštine.

“Duga je i bogata istorija Nikšića, najveće crnogorske opštine, grada koji je u svim vremenima predstavljao zamajac sveopšteg razvoja Crne Gore i njenih temeljnih privrednih, kulturnih i prosvjetnih vrijednosti. Tako je i danas, kada se pravilnom i intenzivnom valorizacijom prirodnih i privrednih bogatstava, saradnjom lokalne uprave i Vlade, Gore kreira i podstiče preduzetnički duh građana i stvaraju uslovi za dalji napredak Nikšića i Crne Gore. Napredak čija je razvojna dinamika neodvojiva, i predstavlja jedan od bitnih uslova za napredak naše države i svih njenih građana, koji vjeruju u prosperitet Crne Gore i bezrezervno su mu posvećeni“, kazao je Vujanović.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Niksicanka
Gost
Niksicanka

Linepo ste sredili zamajac, imate li gram stida?! Koliko fabrika radi, koliko radnika broji Niksic danas, koliko mladih ljudi je otislo… Sram vas bilo.

Dara
Gost
Dara

Uvijek je bio ali vise ne, zahvaljujuci vasoj vladavini.

Dalibor
Gost
Dalibor

Sprdaj se ti sa Nikšićem predsjedniče valjda je to Nikšić i zaslužio

cinik
Gost
cinik

U pravu si predsjedniče. Bio!

Brano
Gost
Brano

E pa,Vujanoviću,onda se crno piše Crnoj Gori.
Nikšić je najveći Šavnik u Cijeloj državi.Puká.

Send this to a friend