Politika

Vujović: Bratić kreće u identitetsku ofanzivu, mijenjaju se nastavni programi na brzinu

Ivan Vujović

Povodom izmjene određenih predmetnih programa u crnogorskim školama, između ostalog i za Cmogorski-srpski, bosanski, hrvatski jezik i književnost koji je pokrenuo prosvjetni resor na čijem je čelu Vesna Bratić, reagovao je generalni sekretar SDP-a Ivan Vujović, naglasivši da ministarka četiri resora kreće u identitetsku ofanzivu – mijenjaju se nastavni programi na brzinu.

<<<Bratić mijenja program za crnogorski jezik po skraćenoj proceduri<<<

Prema njegovim riječima, nije slučajno prva perjanica “srpskog sveta” postavljena tu đe je.

“Ima li zemlje đe negator drzavotvornog naroda vodi identitetsku politiku? Izgleda samo tamo đe demokratski osvježi”, napisao je Vujović na Twitter-u.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
SSRdrago 1🇲🇪Bernini🇲🇪Onajkojizna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Polako dok dođe na red istorija,da nas uče istoriji četničkog pokreta,da se dezavuišu Vojislavlhevići itd.itd. Na žalost i danas ima nastavnika koji to nesmetabo rade!

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Samo se vraćamo našim precima i našim korijenima i to moguće u zadnji čas.

drago 1
Gost
drago 1

e, moj onajkoji zna. neznas ti nista, to sto ti mislis da znas neznas. tvoji korijeni su nesto drugo, a to sto ti pop svetisavski predaje i voda te kao nekakvog srbina u njegovu istoriju, a tvoju zabludu. putuj ti u tu tvoju zabludjelu buducnost i masi njihovom zastavom, daleko ces dogurat.

SSR
Gost
SSR

Da bi nacija bila stvarno nacija, mora proći 200 do 300 godina. CG nacija je još uvek u pelenama i pitanje je da li će preživeti.

Send this to a friend