Politika

Vujović Mikiću: Dozvolili ste da ministri iz kadrovskog inkubatora SPC budu na čelu Vlade

Ne možete ničim da negirate činjenicu da ste u koaliciji sa predstavnicima velikosrpskog nacionalizma, kazao je generalni sekretar Socijaldemokratske partije Ivan Vujović izvršnom direktoru Građanskog pokreta URA Zoranu Mikiću.

Vujović je, tokom emisije Argumenti na RTCG, kazao da je URA, kao građanska partija, pristala da prave pregovore po manastirima, da bi formirali Vladu, kao i da je pristala da im Vladu i ministre biraju crkveni velikodostojnici.

“Uveli ste klasičan antizapadni kadar po dubini državne administracije. Vi ste dozvolili da se formira Vlada u kojoj će ministarka da bude Vesna Bratić, koja negira i vrijeđa Crnogorce. Vi ste dozvolili da mnogi drugi ministri, koji su izašli praktično iz kadrovskog inkubatora SPC, budu danas na čelu Vlade, budu danas na čelu određenih ministarstava”, dodao je Vujović.

Osvrnuo se i na sučaj lažnog američkog diplomate Stevana Simijanovića.

“Vi ste dozvolili, vaš predsjednik partije je dozvolio da se jedan čovjek, koji mu se predstavio kao američki diplomata, za koga se ispostavilo da je lažni američki diplomata, a koji je najvjerovatnije obavještajac srpske Bezbjednosno informativne agencije BIA, da taj čovjek vršlja po Crnoj Gori mjesecima prije i nakon izbora i da ruši naš bezbjednosni i obavještajni sistem”, rekao je Vujović Mikiću.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grunf
Gost
Grunf

Kakvo prosipanje mladog Mikića.

Marina
Gost
Marina

U sinocnjoj emisiji Argumenti gostovala je izvjesna Simonida Kordic.Osim sto je bila daleko najprivilegovanija jer je pricala po 10-12 minuta po temi,za razliku od ostalih koji su po 4-5 minuta,zapazila sam po cistoj EKAVICI da je od onih “ugrozenih” Srba u CG koja okicena biserima i brilijantima jedva opstade na golom vazduhu evo 30 godina . Dakle ta Srpkinja je… Više »

goka
Gost
goka

Sve mu je rekao pravu istinu

Gren
Gost
Gren

Svaka čast Vujoviću na repliciranju u sinoćnoj emisiji. Mikić, sa druge strane, ciničnim podsmjehivanjem tokom cijele emisije pokazao je samo nevaspitanje i nekulturu, što dovodi do zaključka koliki je prije svega civilizacijski jaz izmedju sadašnje vlasti i opozicije.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Vujović odličan si bio naispravniji najrealniji i što je najvažnije zastupao si Crnogorski narod . Samo tako nastavi i imaćeš svijetlu budućnost .

Marina
Gost
Marina

Odlican je bio Vujovic.Imala bih drugih zamjerki na njegov sinocnji nastup ali je u repliciranju bio zaista odlican.

Mario
Gost
Mario

Ivane dali znas da je ovaj Mikic kao dijete “prebolovao”upalu mozga jer ga nijesu na vrijeme “usmjerili”na pravi put i sad to dolazi do vrhunca ruku pd ruku sa Albanskim cetnikom i “slatkim bratom”Filipom Adzicem,ta trojaka je ljubavni trougao Drazinog pokreta URA.

Gradanin
Gost
Gradanin

Ovo cijenim lice u lice i samo argumentovano!

Test
Gost
Test

Tako je Vujovicu! Budimo se Crnogorci, zaspali smo!

Tuzi
Gost
Tuzi

E koja ovo sprdnja od partije dritanove

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Onaj Mikic je sinoc bas jadno djelovao,pokusavao da se smije,ali knedla u grlu mu nije fala.shvatio je da im je dosla potonja ura,politicka.

Send this to a friend