Politika

Vukić odgovorio DF-u: Da je Rakčević bio predlog SNP-a za člana žirija Trinaestojulske nagrade dobio bi punu podršku

Dragan Vukić/ foto: SNP

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP), Dragan Vukić rekao je da nema ništa lično protiv gospodina Veselina Rakčevića, kojeg je za člana žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade predložio Demokratski front (DF).

On je to kazao nakon što su iz DF-a saopštili da je “dokaz da se SNP odrekao partijskih principa glasanje Vukića za podobne članove žirija za Trinaestojulsku nagradu”.

<<<DF: Dokaz da se SNP odrekao partijskih principa jeste glasanje Vukića za podobne članove žirija za Trinaestojulsku nagradu<<<

“Nijesam znao da je bio jedan od osnivača SNP-a, mada u zadnje vrijeme upoznajem mnogo ljudi koji kažu da su osnivači partije. Dugačak je spisak da bih sve zapamtio. Samo pamtim one koji su tu i koji nikad nijesu napustili časno ime i ideju SNP- a, koji su prošli sa SNP- om sve uspone i padove i ostali vjerni partiji”, rekao je on.

SNP je, ističe Vukić, imao svoj predlog za člana žirija.

“Da je gospodin Rakčević bio predlog SNP-a dobio bi punu podršku, kako partije tako i drugih članova Administrativnog odbora, siguran sam”, zaključio je Vukić.

Send this to a friend