Politika

Vukićević i Zarubica: Lažna vijest o haosu i tuči u DPS Žabljak

U moru neistinitih i zlonamjernih vijesti, koje imaju za cilj izazivanje razdora u Demokratskoj partiji socijalista u postizbornom periodu, objavljena je i lažna vijest o tobožnjem haosu i sukobima u našoj partiji na Žabljaku, saopštili su danas predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević i predsjednik Opštinskog odbora DPS Žabljak Milorad Zarubica.

Više medija danas je objavilo da su se Zarubica i Vukićević sinoć prvo verbalno, a zatim i fizički sukobili, te da ih je razdvajao Obrad Mišo Stanišić.

“Onako sročen tekst predstavlja primjer ljudskog, a ne možemo reći i novinarskog beščašća, jer u svemu ovome nema ni “n” od novinarstva. Dakle, u tekstu pod naslovom “Potukli se funkcioneri DPS-a na Žabljaku” sastavljenom od nekoliko zbrda-zdola sklepanih konstrukcija, iznešene su od prve do zadnje riječi apsolutne neistine”, navode u zajedničkom saopštenju Zarubica i Vukićević.

Kako dodaju, jedino u čemu im na svemu ovome zavide jeste beskrajna maštovitost u izmišljanju povoda i sadržine ovakvog sočinjenija.

“A šlag na tortu ove ordinarne laži predstavlja zadnja rečenica da je predsjednika Opštine i predsjednika Opštinskog odbora od fizičkog sukoba odvratio ni manje ni više nego naš ambasador u BiH, Obrad Mišo Stanišić”, naglasili su.

DPS Žabljak je, ističu, kao vodeći konstituent vladajuće koalicije na Žabljaku ubjedljivo pobijedio na lokalnim izborima 2018. godine sa programom koji je ponuđen građanima.

“Na relaciji između lokalne uprave i predsjednika Opštinskog odbora nikada nije bilo nesuglasica, a sve razlike su uvijek rješavane konstruktivnim dijalogom. Zato nas i ovakvi novinarski uradci još više učvršćuju u uvjerenju da se radom, rezultatima i zajedništvom odupremo stvaranju ovakvog društvenog i medijskog ambijenta koji dozvoljava sebi da se može bez ikakve odgovornosti poigravati sa ljudima na odgovornim poslovima, njihovim životima i životima njihovih porodica”, poručuju Vukićević i Zarubica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sloboda
Gost
Sloboda

DPS je nikada jedinstveniji.Zato vodite racuna kada se vratimo na vlast,sve vas imamo izdajnici.

Istina_
Gost
Istina_

Kakav je portal 4s takvi su mu i novinari a da ne pričamo o čitaocima 😅😅😅😅
Da li neko uopšte njih doživljava ozbiljno?

Boban
Gost
Boban

Kakva mrznja prema DPS-u i svim ljudima koji su crnogorci…

Hurem
Gost
Hurem

Neka laju sto jace to ih sve manje cujemo.DPS JE NAJBOLJA PARTIJA

Send this to a friend