Politika

Vuković: Došli smo, ekskluzivno, u posjed programa “Evropa sad 2”

Ivan Vuković/ Foto: Glavni grad

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i kandidat za poslanika na listi “Zajedno” Ivan Vuković, kazao je kako je ta stranka došla u posjed programa “Evropa sad2”.

“Zahvaljujući prijateljskoj relaciji jednog našeg partijskog druga sa jednim od visokih funkcionera pokreta ‘Evropa Sad’, došli smo – ekskluzivno! – u posjed programa ‘EVROPA SAD2”, napisao je Vuković u objavi na Twitter-u.

Vuković je u prilog tome objavio i fotografiju, na kojoj se nalazi prazan list papira, a koji bi trebalo da predstavlja “dokument” programa “Evrope sad 2”.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Jel treba sada da se smejemo?

Sherlock Holmes
Gost
Sherlock Holmes

Hahahahhhaahhaha eto taman tako.

Perica
Gost
Perica

Prošli mjesec komunalije na mesečnom nivou su bili za kuću 26 evra sad mi stize račun 40 evra. Evo ti ga Evropa sad 2. Prema tome nije sve bijelo.

Labud
Gost
Labud

Slušamo svaki dan Spajiceva obećanja, dok njegovi partijski drugovi ne umiju rijec progovoriti sem što kao papagaji ponavljaju ono što on kaže.
Zanima me odakle misli da poveća penzije sa 250 na 450 e. Ili misli da se zaduži 1 ili 2 milijarde, pa neka to vraćaju nasa djeca.

Kontra
Gost
Kontra

Odakle je i pethodna vlast obecala penzije,pa izlaga kao i za sve drugo i urnisa onolike zene sto htedose hljeba preko pogace kao i sama vlast,pa dadose otkaze,pa ostadise i bez plata i bez penzija

RORA
Gost
RORA

Samo neznamo ko ce bit dafina a ko jezda, sprem te se sprem da nas zajasu milat ispaki koji je po.ebo pola zenskog svijeta od japana pa do boke tacnije MUO

Visitor
Gost
Visitor

A kako si vickast ha ha ha

Mne
Gost
Mne

Ja bih taj program nazvao
,,slagaću vas i drugi put”

glasajmrvo
Gost
glasajmrvo

Program ES 2.0 zvabi Gazda Jezda Reloaded 2023. Rezultat prograna otpuštanje 15000 u državnoj uprsvi, ukidanjenzarađenih penzija, kao i penzijanonima koji rade pa ko ima neka izdvoji u prvitani fond ko ne bude neka kopa po kontejnera. Roditelje i babe i đedovr ko š..ša izdvajaćime se od to 1000 eur, i to jo ostane na posao, a taj što bud… Više »

Rodjo
Gost
Rodjo

Ko bese ovaj?

Vaso
Gost
Vaso

Vi za 30 godina ovakvih papira imate koliko god hocete.

nenad_mne
Gost
nenad_mne

A kako je onda prosječna plata, uvijek, bila veća no u Srbiji? Kako se ušlo u NATO? Kako smo bili najbliži EU?

Putnik
Gost
Putnik

U NATO je druze usla i Makedonija koja tada (a ni sada) nema hljeba da jede,a svakim danom su u strahu da Albanci ne odrade neki teroristicki napad kao sto se desavalo ranije. Nema veze NATO sa ekonomijom,nego sa strateskim polozajem drzave. Hoces li da kazes i da je jedna Rumunija zasluzila i NATO i EU?Podji sad do njihovog ponosa… Više »

Vaso
Gost
Vaso

EU smo bili najblizi samo na pricu,jel ti stvarno mislis da mozes u EU sa drzavnom firmom koja je dala svoje prostore za sverc duvana,kriminalom,klanovima,nerazjasnjenim ubistvima novinara,korupcijom,platama od 220 e,Hrvatska je onakav rat prosla pa je usla u EU vec je i u sengen,a mi bez rata cekamo bar 20 godina,i uvijek smo pred vratima EU,ne ide to tako.

Konik
Gost
Konik

Evropa sad 2.0 TDI.

gagi
Gost
gagi

Konik,i to “crveno” I .

Перица
Gost
Перица

Добра фора. 🙂

Donji_Grbalj
Gost
Donji_Grbalj

On još ne kapira da taj čovjek nije izdajnik! Posprdao se sa njegovom inteligencijom pokazavši prazan papir a ovaj se IQ upecao.

Ivana
Gost
Ivana

BLANKO
Može svak da upiše svoju želju
Dok je glupaka i naivnih budala to uvjek pali

Silicone soul
Gost
Silicone soul

Evo ga brat,”Djekna jos nije umrla a kad će ne znamo”…

Titograd
Gost
Titograd

Vukovicu stacemo mi bez tebe

MNE083
Gost
MNE083

Bravo Vukovicu! Znamo mi da nemaju program osim zaduzivanje i pljackanje drzave!

Milo
Gost
Milo

Vrh…

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Program je vrhunski – ne mora se ni uveličavati ovaj fotos na kome je prikazan 🤣🤣

Loš
Gost
Loš

Hahahhhahah.Tako ispada,li ga čuvaju kao atomsku 💣 bombu.,da ga neko ne ukrade.

Damjanović
Gost
Damjanović

E taman im je to program, ali ovaj lakovjerni narod ce se i na to ” uhvatiti”

Dps sd lp
Gost
Dps sd lp

Znaci već priznajete ubjedljiv poraz

Ahahahaha!
Gost
Ahahahaha!

Doktorski 🤣🤣🤣

beharovic serif
Gost
beharovic serif

narod hoce promjene birali ste sad gledajte ? Niko ne spominje zaduzenje krivokapica dritanga spajica 850 mil dol ? Kolko je ostalo u budzetu a spajic sam sebe casti sa narodnim parâma kupijuci novog mercedesa ?

Send this to a friend