Politika

Vuković: Kada čitav svijet na sve načine pokušava da dođe do vakcine Vlada odbija donaciju, neko će odgovarati jednog dana

Ivan Vuković

U situaciji kada čitav svijet, na sve moguće načine, pokušava da dode do vakcina protiv Covida, dok svakodnevno u Crnoj Gori umire ne manje od pet ljudi, Vlada odbija donaciju od 10,000 vakcina, pri čemu je rezervisano ukupno 50,000 komada, prokomentarisao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković. Oni koji su donijeli tu odluku, poručio je Vuković, odgovaraće jednog dana.

“10,000 vakcina znači 5,000 (50,000 znači 25,000) vakcinisanih/revakcinisanih ljudi, a među njima, i drugima (imajući u vidu mogućnost dalje transmisije virusa) ko zna koliko spašenih života.
Oni koji su donijeli ovakvu odluku će odgovarati za svoje postupke jednog dana. Ja vam garantujem”, objavio je Vuković na Facebook-u.

Podsjetimo, prošlo je šest dana od kada je na inicijativu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Petros Stathis ponudio Crnoj Gori donaciju od 10.000 vakcina za borbu protiv covid-19, a iz Vlade danima stižu kontradiktorne izjave o Stathisovoj ponudi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejl
Gost
Dejl

Donesite taj zakon o lustraciji sad ako smijete:)

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Nova vlada je nešto najgore što se moglo desiti ovoj zemlji. Od kako su došli, ne vidjeh niti jedan potez koji je građanima učinio život boljim. Ovo sa odbijenom donacijom je samo šlag na tortu

03 of
Gost
03 of

Samo vi hvatajte poene,i vi i ovi drugi ste naredni. Ovi su tek poceli pa da vidimo jedno po godine kako ce bit. A vi ste se zaista pokazali za tri decenije

Dula
Gost
Dula

Koga je briga za narod. Ovo je politicko prepucacanje preko naroda.

marius
Gost
marius

A sto o ovom potezu ministarke zdravlja, a slobodno mozemo rec i da je to stav ove vlade, ne obavijestite SZO i EU ? Neka svijet zna kakvo ne je cudo snaslo .

Lorena
Gost
Lorena

Samo ti nemoj komentarisati, ti nemas pravo glasa.

Hogar
Gost
Hogar

Nevjerovatno šta rade.Uskraćuju lijek,ej..svjesno i namjerno,iz najbjednijih pobuda,samo da u javnosti ne bude ono “Milo obezbijedio vakcinu”..
To što će mnogi životom platit nikoga ne zanima.

Shoro pv
Gost
Shoro pv

Sta da se ocekuje od cetnika ??

Miro
Gost
Miro

Ministarka ima osjećaj da je malo ljudi zaraženo njenom zaslugom ,dok je kao doktorica radila, ono sto je radila. – protiv struke i etike.

RAZVEDRIT ĆE
Gost
RAZVEDRIT ĆE

Ministarka zdravlja treba da podnese ostavku

Nevjerovatno
Gost
Nevjerovatno

Školovani ljudi, a potpuno zaluđeni, zaslijepljeni tuđinskim popovima. Džaba im škola, žali bože bačenih para.

Deyooo
Gost
Deyooo

Nadam de da ces g.dine Vukovicu biti buduci predsjedniki!A Rasko premijer!Definitivno to mora da nam se desi!Svako dobro! Oformite koaliciju!

RS3
Gost
RS3

Nova vlada je kancerogena.Razara i ubija,podmuklo…

Sanja
Gost
Sanja

Ivane apostoli hoce da lijece tamjanom i kandilom.

Send this to a friend