Politika

Vuković: Predstavnici većine u Glavnom gradu podsjetili zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos

Ivan Vuković/ Foto: Facebook

Tokom gostovanja na jednoj televiziji, predstavnici vladajuće većine u Glavnom gradu sinoć su još jednom podsjetili građane na to zbog čega u Podgorici trenutno vlada haos, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković.

“Neznanje, nerad, nedostatak razvojne vizije, primitivni revanšizam i sada već potpuno ogoljena borba za političke funkcije, zbog čega je sjednica lokalnog parlamenta dvaput odlagana – a još nema ni godinu dana otkako je aktuelna vlast formirana”, napisao je Vuković u objavi na Facebook-u.

U pokušaju da se nađe opravdanje za “katastrofalno” stanje u gradu, prema njegovim riječima, sinoć su se mogle čuti i brojne optužbe na račun prethodne gradske uprave.

“Jedna od njih glasila je da nova vlast nije zatekla nijedan spreman projekat, pa da zato nemamo značajniju investicionu aktivnost u gradu”, kazao je on.

A zapravo, kaže on, nakon što su 2022. godinu završili sa realizacijom kapitalnog budžeta u iznosu od 54.4 milona eura, započeli su/pripremili sljedeće projekte za 2023.

“(Svjesni da će ih realizovati nova gradska uprava): Psotrojenje za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda; Ul. Radoja Jovanovića (Stara varoš); Ul. Vlada Martinovića (Drač); Ul. Špira Mugoše (Stara varoš); Ul. Balšića (centar); Ul. Miljana Vukova (centar); Nastavak Bul. Pera Ćetkovića (Stari a. – Konik); Višenamjenski objekat (sa domom zdravlja) u Zagoriču; Uređenje Trga Božane Vučinić sa izgradnjom podzemne garaže; Šetalište na Ljuboviću… pored ostalih”, naveo je Vuković.

Nije sramota, kaže, kada se ne zna.

“Sramota je lagati”, stoji u objavi Vukovića.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
CRNOGORKA KOTORMiksiPG pgValentinaOnako samo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CRNOGORKA KOTOR
Gost
CRNOGORKA KOTOR

Vrijedan, radan, kulturan ,obrazovan milina ga je slušati . Pravi gospodin za mnoge . Najbolji gradonačelnik Podgorice ikad zato mnogima smeta .

Miksi
Gost
Miksi

Saobracaj u pg haos,parking haos ,čistoća užas.zelene povrsine uzas

PG pg
Gost
PG pg

Cesto setam iza stadiona Buducnosti,a očistite smece tu je sport objekat.A tribinu (istocnu) ste obecali ,od toga nista.Pa sramota sto se radi (ne radi)

Valentina
Gost
Valentina

Kaos.

Onako samo
Gost
Onako samo

Gospodine Vukoviću, Podgorica je cvjetala u vaše vrijeme. Sada vene i suši se. Nadamo se da će ostati bar śeme, da može ponovo cvjetati.

Send this to a friend