Politika

Vuković: Prerano je govoriti da li ću se kandidovati za gradonačelnika, nije moguća promjena lokacije budućeg kolektora

Ivan Vuković, Foto: screenshot/RTCG

Prerano je govoriti o tome da li ću se kandidovati za gradonačelnika na sledećim lokalnim izborima u Podgorici, rekao je aktuelni gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a, Ivan Vuković gostujući u jutarnjem programu Televizije Crne Gore.

“Za sada sam fokusiran na ono što su mi readovne obaveze, a kao što vidite njih je puno i ne ostaje mi previše vremena da mislim o tim stvarima. O tome ćemo odlučivati na nivou partije koju predstavljam, eventualno koalicije sa kojom ćemo nastupiti na tim izborima”, rekao je Vuković.

Govoreći o kolektoru za prečišćavanju otpadnih voda, gradonačelnik Podgorice rekao je da nije moguća promjena lokacije iz Botuna. On je najavio da će Podgorica dobiti taj objekat za tri godine kao i da je to objekat najsavremenije postrojenje tog tipa u ovom dijelu Evrope.

“Ovo su sistemi koji mijenjaju kvalitet života u gradovima koji se grade, čija se gradnja planira godinama i decenijama. To su sistemi koje nemaju mnogo veći i bogatiji gradovi u regionu. Ovo što radi jedan broj ljudi iz tog mjesta (Botun) treba shvatiti u kontekstu političkih procesa. Posljednji njihov protest me dodatno uvjerio u to. Te poruke koje su bile upućene meni i mojim kolegama su krajnje neprimjerene i nevaspitane,  i to nema nikakve veze sa zaštitom životne sredine. Upravo će oni imati najveću korist od toga”, istakao je Vuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Warrior
Gost
Warrior

Trebaš se kandidovat.Mislim da je Vuković jedan od bolji i poštenijih gradonačrlnika kojeg je PG imala u zadnjih 30 godina

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Najbolji gradonačelnik! Pozdrav iz kom. usluga

Send this to a friend