Politika

Vuković Sekuloviću: Ne postoji opravdanje za izdaju nacionalnih i državnih interesa, nadam se da ste svjesni toga

Ivan Vuković

Nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova na osnovu člana 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija dalo na javnu raspravu Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama zakona o registrima prebivališta i boravišta, oglasio se gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

“Poštovani ministre Sekuloviću, ne postoji opravdanje za izdaju nacionalnih i državnih interesa. Nadam se da ste svjesni toga”, naveo je Vuković na Twitter-u.

“Građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim subjektima, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o izmjenama i dopunama zakona o registrima prebivališta i boravišta”, navedeno je na sajtu Ministarstva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mirsad
Gost
mirsad

Najbolji gradonacelnik

nijemojavlada
Gost
nijemojavlada

Svaki građanin koji ima crnogorsko državljanstvo i jedino u Crnoj Gori ostvaruje glasačko pravo po ustavu ima to pravo i niko mu ga ne može oduzeti. To što on trenutno boravi u drugoj državi je takođe njegovo pravo kao slobodnog građanina.

Ljubiša
Gost
Ljubiša

Zasto poštovani ?

Petnjica cistac
Gost
Petnjica cistac

Nema vise daglasamo mi iz luksemburg

Igor
Gost
Igor

Vukovici sebicnost vasa i vaseg menadjera grada i jos pojedinaca..dovodi da gubimo drzavu. 10 put sam pisao i licno trazio pismo vama na ruke..al vase odredjene me zovu i kazu nema te vremena za nas. Sramno

mirsad
Gost
mirsad

Imaju zaduzeno osoblje za primanje stranaka ne prima niko od nadleznih licno sta je tu problem da te neko drugi primi i prenese mu
kad bi covjek primao stranke de bi kraj bio

Milos
Gost
Milos

E pametni gospodine Vukovicu svaka ti je na mjesto.Ostani takav SUPER si.Neznam, da li imamo tako pametnog i razumnog covjeka.Sve dobro ti zelim.

Tatar
Gost
Tatar

Druže,ako nijesi stalno nastanjen (ne živiš u mjestu A)ne možeš glasati i odlučivati o sudbini ljudi
koji stalno žive tu!Zato sikter “ padobrancima”!

HogarStrasni
Gost
HogarStrasni

A ne nego cemo ostaviti biracki spisak koji vama donosi 20 000 laznih glasova

Viking
Gost
Viking

kako vam je frka da se iscisti biracki spisak, znate da biste izgubili bar 5 poslnickih mjesta na fantomske birace

Morpheus
Gost
Morpheus

Sve sto je protiv DPSa tebi je izdaja, partija to je dezava….nilad vise!

Send this to a friend