Politika

Vuković: Teror nad poslanicom Savković Vukčević dopunjava niz nepočinstava ove vlasti

Aleksandra Vuković

Kada živimo u državi u kojoj je na vlasti struktura koja podržava agresiju Rusije u Ukrajini, onda je ukidanje slobode govora posljednja stepenica za ulazak u pakao, poručila je poslanica i članica Predsjedništva DPS-a Aleksandra Vuković.

Ona se oglasila nakon što je objavljeno da je poslanica DPS-a Nela Savković Vukčević dobila je poziv da se javi u CB Podgorica, a povodom jučerašnjeg saopštenja dostavljenog medijima, u kojem je komentarisala rad Udruženja novinara Crne Gore i dodjelu godišnjih nagrada tog iudruženja – ruskom propagandnom glasilu Sputnjik čije je emitovanje zabranjeno u državama EU.

<<<Savković Vukčević pozvana da se javi u policiju zbog izjave o Udruženju novinara<<<

“Teror nad poslanicom Nelom Savković Vukčević dopunjava niz nepočinstava ove vlasti kojoj je svaki slobodan čovjek postao teret koga se treba riješiti. Slava Ukrajini! Sloboda Neli”, napisala je Vuković na Twitteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac pravi
Gost
Crnogorac pravi

Teror smo mi dobro osjetili od vas oredhodnih 30 godina!!!

Titograd
Gost
Titograd

Samo istinu pricajte i nebojte se

Loš
Gost
Loš

Ne smije se protiv Putina pričati.Ovo je sprdnja,diktatura ,a najavljivali su slobodu.Privode zbog izgovorene riječi.

marko
Gost
marko

nema srece narod koji izabra ovakvu vladu, dobro rekose: vlada je ogledalo naroda!!! dobro rece Nikola crnogorski kralj pslije proglasenja njigovog velicanstva, za CARA JUNAKA CRNOGORSKOG JUNASTVA, (valjda nam I ovo nece ukras srpska okupacona kultura)sjedeci pod brijest, zakuka, pernici ce: sto bi gospodaru, a On ce; boim se e,ce Nas svijet poznat!!! I Evo sto uradise pokoljenja , pogazise… Više »

Seka
Gost
Seka

Vi ste bili junaci ne nedužne.Mlatili ,lomili kosti i sada se javljate.Opustosili kase i sad najviše volite C.G

J.J.J.
Gost
J.J.J.

Cus sloboda Neli. Pa zar nije na slobodi?

Send this to a friend