Politika

Vuksanović čestitala novom lideru Laburista Velike Britanije

Draginja Vuksanović Stanković

Predsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković čestitala je Keiru Starmeru izbor na mjesto lidera Laburističke partije Velike Britanije.

“U vremenu globalne neizvjesnosti, dok se naša planeta suočava sa pandemijom korona virusa, vijest o Vašem izboru na mjesto lidera Laburističke partije jedna je od rijetkih dobrih vijesti koja se, u skorije vrijeme, mogla pročitati. Nadam se da će Vaš mandat biti obilježen mudrim političkim odlukama, nespornim liderstvom i izbornim pobjedama koje bi vratile Laburističku partiju u poziciju da upravlja britanskom politikom, vodeći je ka manje turbulentnim vremenima za sve njene građane”, kazala je Vuksanović Stanković.

Vjeruje da će dvije partije, čija dugogodišnja saradnja je oduvijek bila produktivna, dati adekvatan doprinos i aktuelnom političkom i društvenom momentu dominantno opterećenom suočavanju sa krizom pandemije korona virusa.

“Evropska solidarnost nam je sada prijeko potrebna i iskreno se radujem što je sve više primjera kojima se potvrđuje
postojanost temeljnih vrijednosti savremene Evrope. Uvjerena sam da ćete kroz Vaš liderski angažman dati i dodatan pečat nastavku plodonosne, intenzivne i redovne saradnje SDP Crne Gore i Laburističke partije Velike Britanije na razvoju demokratije, vladavine prava i ostalih temeljnih vrijednosti modernih progresivnih društava”, navodi Vuksanović Stanković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zoka
Gost
zoka

svaka cast draginji pametna,sposobna,lijepa…samo naprijed..

Marko
Gost
Marko

Ko je ova. To će mu bit prvo pitanje kad mu dođe čestitka.

zoka
Gost
zoka

znaju oni odlicno ko je ne brini…

Gradiosnica
Gost
Gradiosnica

Draginja lijepa i pametna bogami.

Ratko
Gost
Ratko

A,oni se obradovali čestitki,od sreće svi zaplakali,a i mi ovamo se radujemo od sreće.

Milosava
Gost
Milosava

A je li cestitala ovima sa trznica ?

Rozaj
Gost
Rozaj

Vuksanovic, mnogo je volim 😊

Send this to a friend