Politika

Vuksanović podnijela ostavku, slijedi izbor novog predsjednika Opštine Kolašin

Vuksanović

Predsjednica Opštine Kolašin Željka Vuksanović podnijela je ostavku na tu funkciju, i poručila da je ponosna na svoj rad koji je obavljala od 30. oktobra 2014.

“Zahvaljujem svima koji su pomagali. Zahvaljujem i onima koji su moj trud i cjelokupan rad koalicije, koja mi je dala podršku, opstruirali. Zahvaljujem im jer su naslikali stanje demokratije, kako u našoj opštini, tako i u državi. Time su pokazali da je sve što je urađeno, od oktobra 2014. godine do sada, maksimum koji je mogao biti postignut, te da je napredak zajednice nemoguć u uslovima vladavine partija, umjesto vladavine prava. Zhvaljujem i koalicionim partnerima koji su održali podršku datu mi u oktobru 2014.godine, uprkos opstrukcijama i pritiscima koje su zbog toga trpjeli”, poručila je ona.

Vuksanović je u pisanoj ostavci poručila da, za razliku od oktobra 2014. godine, kada su Opština i njene javne službe zaposlenikma bile dužne od pet do 12 zarada, i kada je budžet bio blokiran 4 i po godine, službenicima i namještenicima lokalne uprave, zarade za jun ove godine već su isplaćene.

“Opština nema dugova za struju i prema javnim preduzećima, niti dospjelih dugovanaj prema državi i bankama,  budžet je likvidan”, naglasila je Vuksanović.

Kako je dodala, za relizaciju su spremni krupni infrastrukturni projekti, kao što su izgradnja uređaja za prečišćavanje otpadnih voda, kanalizacije, gradske toplane.

Novi predsjednik Opštine Kolašin, prema saznanjima CdM-a biće najvjerovatnije Milisav Bulatović, predsjednik kolašinskog DPS-a. Riječ je o uspješnom privredniku za kojeg vjeruju da će odlično voditi grad.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

PUTUJ IGUMANE,NIKAD VISE!
SRETNO GOSPODINE BULATOVICU!

Archibald
Gost
Archibald

Putuj strina… 🙂

Lipovo
Gost
Lipovo

Konačno su u DPS izabrali pravo rješenje za predsjednika opstine,Bato Bulatović spada u red rijetko dobrih cesttih i sposobnih ljudi,To svi znaju u Kolasinu,sa njim sigurno dolaze bolji dani za Kolasin

Send this to a friend