Politika

Vuksanović Stanković: Boriću se za dostojanstven život svakog građanina

Draginja Vuksanović Stanković

Članica Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković jedini je predloženi kandidat za lidera te stranke. Ona je za Dan kazala da sa pozicije predsjednika SDP-a želi da nastavi borbu za bolju Crnu Goru, društvo jednakih šansi, u kojem neće biti privilegovanih zbog partijske ili bilo koje druge veze, kao što je to slučaj danas.

<<<Vuksanović Stanković podnosi kandidaturu, želi da od juna vodi SDP<<<

“Kao što je bio slogan naše partije “Država svima”, jer samo tako svi zajedno, bez diskriminacije, bez predrasuda, sa više tolerancije, argumentovanog dijaloga i uz viši nivo političke kulture možemo mijenjati ovo stanje i Crnu Goru nabolje”, istakla je Vuksanović Stanković.

Ona je naglasila da je SDP partija koja traje tri decenije i koja je ostvarila sve svoje strateške državne ciljeve nezavisnu, građansku Crnu Goru, NATO članstvo i evropski put.

Prema njenim riječima borba za dostojanstven život svakog građanina Crne Gore mora biti prioritet svake političke partije.

“I tome sam spremna do kraja da budem posvećena zajedno sa svojim timom”, poručila je Vuksanović Stanković.

SDP je u prethodnom periodu obavio široke konsultacije unutar partije, a rezultat tih konsultacija je odluka da partija ima jednog kandidata koji će imati podršku organa SDP-a.

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je krajem aprila saopštio da odustajanjem od kandidature želi da otvori prostor za novu generaciju lidera SDP-a. Kongres partije zakazan je za 29. jun, a biće održan na Cetinju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrgud
Gost
Mrgud

Gospodjo samo naprijed . .ne zaostajes za ovima . . I prvo bi morala ocistit ove iz tvoje partije . A to ne moze tako lako .priznajte imate i podrsku moje malenkosti .
I svo postovanje . .

Bada Bing
Gost
Bada Bing

Ovo nema logike makar je Rasko patriota,ili ima veze kako razbiti crnogorsko biracko tijelo ka sto i sada radi ovaj otudjeni SDP,zalosno.

Bokelj
Gost
Bokelj

Ako ona bude izabrana SDP nece proci cenzus ni na drzavnom nivou.Jos nije ni izabrana a pocela sa populistickim izjavama ka borice se za dostojanstven zivot svakog gradjanina.Nista o SPC tiraniji i indetitetu Crnogoraca,najvecim problemima Crne Gore.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ti veze nemas sa Bokom

djuradj
Gost
djuradj

…SDP je pruzio jak otpor Amfilohiju i zastitio crnogorska prava…to mi se dopada kod njih…

Prc CG
Gost
Prc CG

Oces li zajedno sa Ivicom ili bez njega….ajde Draganja pali polako nebitna si a i kapacitet ti je ograničen.

Legala
Gost
Legala

Vuksanović Stanković: Boriću se za dostojanstven život svakog građanina
Ko će se boriti: Vuksanović, Stanković ili oboje?

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Ha ha dje su vrata da izadjem.

mojsilović
Gost
mojsilović

“I tome sam spremna do kraja da budem posvećena zajedno sa svojim timom”

KUKU LELE!!
Kuku Lele!!!

Fileopg
Gost
Fileopg

A brod je krmom već zabroždio ka dnu mora i zato se Ranko tako lako odreka funkcije…Ne mogu se koalicije praviti sa pročetnićkim partijama crnogorskim glasovima …

kontraš
Gost
kontraš

Ovoj je vrhunac karijere stopiranje projekata u baru

Kaktus
Gost
Kaktus

Aoooo a dje nju pored raska zivoga

KOCOBO
Gost
KOCOBO

A prelasku cenzusa najvise govore slogani ,,drzava svima” ,,da svako ima” i slicni ,ono kao,plan i program nemamo ali bi da svakome pomognemo

Liberal
Gost
Liberal

Oces kako ne ,bas je dostojanstveno napustiti koalicone partnere posle 20 godina i isto tako porusiti nove koalicione partnere u kotoru

Stefo12
Gost
Stefo12

Cenzus

🇺🇦5 ⚽️ 0🇷🇸
Gost
🇺🇦5 ⚽️ 0🇷🇸

Izadji mala izadji mala 😂

cetinje
Gost
cetinje

Draginja,cujes li ti sebe”boricu se za dostojansven zivot svakog gradjania”.Po ovoj tvojoj “besjedi”ti i tvoja partija ce te imati preko 400 hiljada glasaca,a jeli vam u funkicu onaj kombi sa 12 sjedista,i da te ZAMOLIM nemoj se boriti za moj zivot,pa dako sa ove 65 godina “preguram”do smrti i bez tebe.Ali licno bih ti vjerovao kad bi bila “iskrena”pa rekla:… Više »

mojsilović
Gost
mojsilović

“Dobro” školovana a voli da “fura” crveno.. đe ćeš bolje?

Mne06
Gost
Mne06

Srecno

pavle
Gost
pavle

Na koji način? Imali ste priliku – vremena i protraćili ste je! Mislim da je za dugo nećete imati, osim ako se ne pridružite ponovo Dps-u kao njegov privjesak i to iskoristite za dobijanje par ministarskih mjesta i apanaže za odabrane!

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Sit gladnom ne vjeruje kaze stara polovica.

www
Gost
www

Doviđenja SDP

Bnjj
Gost
Bnjj

Neka tvoj bivši predsednik i članovi za početak vrate stanove koje su dobili po smiješnim cijenama

Brdo
Gost
Brdo

Dobra,pametna,strucna. Ali partija u kojoj se nalazis, nekoliko puta me razocarala.

Flojd
Gost
Flojd

Bila bi naljepša predsjednica na svijetu

cetinje
Gost
cetinje

Flojd,a ona je “cintez”za Kolindu Grabar Kitarovic,valjda imas dobar vid.

Ljuta
Gost
Ljuta

Kikinda ima Šešelja u rezervi

C vitamin
Gost
C vitamin

Flojd…ma danas toga koliko hoces. No je nedefinisana taman kao malji mesija koji oblanja onu bukovinu…sa sve cetiri strane pa ne zna na koju da okrene. Zavisi od vjetra i mahovine…
E, tako i ova liderka: malo sa svima, pa sto ubode, majvaznije je “da ima podrsku svih organa SDPa”, pa vidjecemo. Mozda je neki organ nasavjetuje da mora biti definisana.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

… i u Titograd

Send this to a friend