Politika

Vuksanović Stanković čestitala novoizabranom rukovodstvu njemačkog SPD-a

Draginja Vuksanović Stanković

Povodom izbora Norberta Walter-Borjans-a i Saskie Esken za liderski tandem Socijaldemokratske Partije Njemačke (SPD) predsjednikca Socijaldemokratske partije Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković uputila je čestitku.

“Socijaldemokratska partija Crne Gore već decenijama drži do bliskog partnerstva koje ima sa Socijaldemokratskom partijom Njemačke. To dugogodišnje partnertstvo zasnivamo na zajedničkim vrijednostima posebno pravne države, jednakosti svih građana pred zakonom i države socijalne pravde”, navodi Vuksanović Stanković.

SPD Njemačke je, ističe ona, oduvijek bila pouzdan partner u nastojanjima da Crna Gora demokratizuje crnogorsko društvo i učini ga spremnim za članstvo u Evropskoj uniji.

“SDP Crne Gore, kao temeljna državotvorna i reformska partija, potvrđena i kroz brojna međunarodna partnerstva, nezaobilazna je politička snaga u daljoj emancipaciji i demokratizaciji crnogorskog društva. Upravo zato je vaša partnerska podrška istovremeno podrška i demokratskim procesima u Crnoj Gori i zato smo uvjereni da će u narednom periodu naša saradnja dostignuti još veći stepen sestrinske saradnje u afirmaciji i promociji socijaldemokratskih načela“, ističe se u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trt milojko
Gost
Trt milojko

Dobra drage nema sto

cetinje
Gost
cetinje

Ma se “SVI”iz te “bliske partije”Njemacke SDP-a Cre Gore,jutros “od srece valjaju”na ovu cestitku, moram ispravno napisati Pr.Dr. Draginje Vuksanovic Stankovic jer se ljuti Draginja ako je ne “oslove”sa onim sto jeste,iskreno,ima pravo.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

E vala su se baš obradovali, tako jaka”partija” čestitala….😂😂😂😂

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Čuli su i nemci za dil kneževića i njenog poštenog muža preporuka svim nemačkim građanima ako naprave slučajno krivično delo u crnoj gori da se obrate nenu vujoševiću ako je na slobodi ili njegovom pomoćniku

cetinje
Gost
cetinje

Baseketas 3×3,a zamisli da znaju Njemci,a ZNAJU za dil DPS-a i SDP-a koji su zajedno 20 godina ojadili Crnu Goru i njene GRADJANE.

Send this to a friend