Politika

Vuksanović Stanković čestitala Zaevu pobjedu na izborima u Sjevernoj Makedoniji

Draginja Vuksanović-Stanković

Predsjednica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković čestitala je danas predsjedniku Socijaldemokratskog saveza Makedonije Zoranu Zaevu pobjedu na parmalentarnim izborima.

“Želim da Vam čestitam na izuzetnoj izbornoj pobjedi koju ste izvojevali u momentima toliko teškim i izazovnim da ste je tako učinili samo još većom. Građani Sjeverne Makedonije prepoznali su značaj Vašeg liderstva i nagradili ga sa još četiri godine
svog povjerenja”, kazala je Vuksanović Stanković u čestitki.

Ona je Zevu poručila da je on svojim primjerom pokazao da je promišljena vizija razvoja, pod ruku sa iskrenim angažmanom u sprovođenju suštinskih reformi, jedini način da država ide nezaustavljivo naprijed, na očigled svih svojih građana.

“Želim Vam uspješan novi mandat na čelu Sjeverne Makedonije i da sa istom odvažnošću nastavite hrabro da koračate ka članstvu u Evropskoj Uniji, gdje nam je svima i mjesto”, zaključila je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Promjene,promje
Gost
Promjene,promje

Apelujem na gradane da na sledecim izborima u crnoj gori glasaju za SDP odnosno za Draginju Stankovic i Konjevica, jer koliko vidim to je zasad jedina normalna i postena CRNOGORSKA opcija za koju se moze glasati, zar vam nijesu dosadili ovi vladajuci koji nas palamude i kradu vec evo 30 godina, 🤔🤦‍♂️

Cetinje
Gost
Cetinje

Promjene,promje- tvoj “apel”nije ni za jasle,da glasam za SDP koji je 20 godina zajedno sa DPS-om ojadio drzavu i opljackao i lupezali zajedno,e zamisli “postenje”suhoklepine Krivokapica i uvezenog Konjevica.Uostalom neka mi SDP posalje na Cetinje 10 metara drva-preseganih i moja familija daje 8 glasova,kes ne dolazi u obzir.Moge i bukova i pitoma mijesano.

Bbbbe
Gost
Bbbbe

A sve davali većinu u Kotoru i Budvi, ranije Kolašinu velikosrpskim partijama , pošto im se smanjio kolač kod DPS-a.

Teo
Gost
Teo

Brzo i ti Draginja da staneš na čelu Crne Gore jer joj drugoga spasa nema.Između dva zla narod treba da bira Vas.

Send this to a friend