Politika

Vuksanović Stanković: Nadležni da otkriju autore seksističkih i mizogenih kreacija

Vuksanović-Stanković

Fotomontaža nositeljke liste Evropski tim za Nikšić Sanje Damjanović predstavlja besprizornu i prizemnu karikaturu, kazala je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković. 

“Besprizorna i prizemna karikatura! Sanja Damjanović koleginica, dama, velika i priznata naučnica, oličenje evropskih vrijednosti je velika Sanja. Infantilnost duha, kompleksi iz djetinjstva, problemi sa fizičkom i psihičkom nedoraslošću su karakter ovih malih. Ovo je problem društva, gdje je na površinu izbio primitivizam u svim oblicima. Ali žene Crne Gore su hrabre i staće na put ovom seksizmu! Jer je žena u Crnoj Gori simbol hrabrosti i borbe za sve vrijednosti porodice i društva! Država i nadležni da preduzmu sve kako bi se otkrili autori ovih seksističkih i mizogenih “kreacija””, navela je Vuksanović Stanković na Tviteru

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Kada se pojavila sramotna karikatura sa ministarkom Bratić, baš niko iz “suparničke strane” nije se oglasio. Sada nakon sramotne karikature sa gospođom Damjanović, svi se sa tog pola utrkuju da se oglase. Raduje me činjenice što su se ovoga puta oglasile i žene iz “suparničkog tabora” g-đe Damjanović.

Arhitekta
Gost
Arhitekta

Tako to dame rade kada staju u zaštitu dama.

Send this to a friend