Politika

Vuksanović Stanković: Nebitan si Joanikije, vraća se Crna Gora na pravi put

Draginja Vuksanović Stanković, Foto: gradski.me

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković reagovala je na izjavu mitropolita SPC Joanikija koji je ocijenio da je “laž” da vjera dijeli ljude, već da to čine politika i interesi.”

<<<Joanikije: Lažu oni koji govore da vjera dijeli, to čini politika i interesi<<<<

“Nebitan si Joanikije. Sve mi znamo, ti ne treba ništa da nam objašnjavaš sa pozicija okupatorske crkve Srbije”, napisala je poslanica na Twitter-u.

Bez nervoze, poručuje ona, “vraća se Crna Gora na pravi put”.

“A, to nije sigurno onaj tvoj huškački i poslušnički. Ima nas, budi siguran u to”, objavila je Vuksanović Stanković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neko tamo
Gost
Neko tamo

Crkva definitivno dijeli narod na vjernike i kako oni vole reci bezboznike.
Toliko o dijeljenju naroda.
Tacka

Jakobinac
Gost
Jakobinac

Koliko god da ne volim popove i njihovu demagogiju, nista Draginja i ekipa nijesu bolji.Ako neko dijeli narod to je bas ona, taman kao i Joanikije.Sve jedna te ista prica, oni uzivaju u privilegijama, a ljude(ogranicene) dijele oko nekakvih mitsko-istorijskih tema.Nego mi da vidimo ko sta posjeduje, kako je tacno dosao do toga, da li placa porez(a znamo da crkva… Više »

Istina
Gost
Istina

Ono kad nije svjesna da je svojom izjavom pojačala njegovu poentu.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ono kad popovi lazu !!

vesko nk
Gost
vesko nk

Njegovu poentu.Hahaha Jovan mučenik i poenta.Bravo genije

Istina
Gost
Istina

@vesko nk: Ništa vesko, i drugi put!

Evropa sad
Gost
Evropa sad

Draginja Crna Gora je tu gde je. Niko je ponjeti nece. Samo za razliku od vas ovi novi nesto rade. Ne otimaju, ne rade onako sramne privatizacije. 450 je mnogo veće od 225, djeciju dodaci do 18 god., penzija minimalna nije 150 nego 250, besplatni udžbenici, majkama vracene nadoknade. Sve ste vi mogli ovo odavno da niste punili svoje dzepove… Više »

Sandra🇲🇪
Gost
Sandra🇲🇪

Svi ovi zakoni su u cast demokrata,a vi skidate kajmak!

LZN
Gost
LZN

E mrčo, lako je dizati plate od kredita, pitat ću vas za dva, tri mjeseca, hoće li se imati novca i za plate,a ne populistički,što ljudi žele da čuju i onda daju i šakom i kapom..oni nisu valjali, ali ovi??? Ovi su nas uništili!!! Pustite komentar!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ne mlatunjaj Popeeeee

RRRRRR
Gost
RRRRRR

Otimate, radite onako sramna ćeranja investitora. 450(200l ulja) nije veće od 225(225 litara ulja), dječiji dodaci kome treba i kome netreba do 18 god., penzija minimalna nije 150 nego 250( jednaka onima sa 40 godina radnog staža i onima sa 15), besplatni udžbenici(kome treba i kome netreba, majkama vraćene nadoknade( suluda diskriminacija). Sve ovo možete jer punite svoje dzepove i… Više »

Tgd
Gost
Tgd

Ulje nije 0.8€ nego je 2€,brasno,deterdzent…sve je skuplje no duplo.O cemu pises?Sto ti nije vucko uveo evropa sad kad je dobra?Ljekova nema,pi

ddd
Gost
ddd

najgluplja stvar je kada kažu niko je neće ponijeti. Pa nisu je ponijeli ni 1918, već se je pripojili srbistanu i pokušali da zatru sve crnogorsko

Kratka pamet
Gost
Kratka pamet

Cijene pet puta veće, poklonjena Elektroorivr, Termoelektr, Luka Bar, oćerani svjetski turist brendovi, nema stranih investicija, zdravstvo uništeno, nema ljekova i sve će manje biti jer nema doprinosa, ne može se na pregled osim privatno, nasilje u porastu, crkve i manastiri poklonjeni drugoj državi, nema Ustavnog suda., svaka institucija blokirana….. Treba li još?!

Send this to a friend