Politika

Vuksanović Stanković: Ovozemaljska vlast treba da vrši funkciju, a ne predstavnici nebeskog carstva

Draginja Vuksanović-Stanković

Ko je, ako ne Vlada kojom rukovodi gospodin Zdravko Krivokapić nadležna i odgovorna za primjenu propisa i poštovanje epidemioloških mjera? Valjda ovozemaljska vlast treba da vrši svoju funkciju koju ima, a ne predstavnici “nebeskog carstva”, poručila je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

<<<Krivokapić: Ako mislite da će ova Vlada hapsiti sveštenike – mislim da ste pogriješili, ne postoji samo zemaljski svijet<<<

Prema njenim riječima, postali smo zemlja apsurda i čudesa.

“Prvi “apostol” se umjesto konkretnim životnim pitanjima građana, bavi teološkim kontemplacijama”, istakla je Vuksanović Stanković.

Kako dodaje, i premijer poručuje indirektno da svi nijesu jednaki pred zakonom, misleći valjda da su sveštenici izuzeti od obaveze poštovanja zakona i drugih propisa.

“No, premijer je izgleda uobrazio da je Božiji izaslanik i glasnik. Nije ni čudo kada imamo u suštini teokratsku, a ne sekularnu vladu”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dr
Gost
Dr

Kraljica

Kurjak
Gost
Kurjak

Pa oni ne umiju Draginja drugo nista,osim crkvenim pitanjima da se bave…a sve komunisti bivsi…mijenjaju oni ideologije kao čarape…!!!

Sasa
Gost
Sasa

Draginja kraljica…

Draskovic
Gost
Draskovic

U Bosni su svestenici bili i sa oruzjem.

Stari vodnik
Gost
Stari vodnik

E sad je pitanje: da li mi imamo popa za premijera. Sudeći po njegovim izjavama sve je bliži svješteniku nego predsjedniku vlade..

Dijamant
Gost
Dijamant

Draginja sve si u pravu.Ovo je premijer ni na nebu ni na zemlji

marius
Gost
marius

Ja sam davno nedje u jednom komentaru onako u sali napisa, da se mjeri kolicina apsurda po glavi stanovnika, da bi tu bili prvi u svijet. Evo i Draginja rece nesto slicno, pa Bogme ispade , da nisam pogrijesio, djaoljom.

Bucko
Gost
Bucko

Bravo i bravo

delboj
Gost
delboj

Samo se ne slazem da porucuje indiretkno da nismo svi jednaki, nego vrlo direktno.

Send this to a friend