Politika

Vuksanović Stanković: Prekinućemo praksu da je jedan tajkun vlasti važniji od cijelog grada

Predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković je zajedno sa Mirkom Đačićem, bivšim predsjednikom Opštine Pljevlja koji je podržao listu “SDP – JAKA CRNA GORA”, posjetila Pljevlja i u razgovoru sa građanima, uz poštovanje mjera NKT, predstavila predizborni program liste “SDP – JAKA CRNA GORA”.

“Primjer kompanije Vektra Jakić je jedan od najupečatljivijih primjera pogubne politike ove vlasti prema opštini Pljevlja, koja se vodi u interesu tajkuna a ne sopstvenih građana i poštenih privrednika. Ova firma duguje gradjanima Pljevalja oko šest miliona eura na ime neplaćenih koncesija i sve joj to može biti zato što je njen vlasnik blizakk vrhu ove vlasti. Dok tajkun vlasti ne plaća milione građanima Pljevalja, istovremeno se Pljevlja od iste vlasti pritiskaju da plate svoj poreski dug. Dakle, ovoj vlasti je jedan njen tajkun važniji od oko 30.000 građana Pljevalja. Rijetko se gdje može naći ovakav primjer nepravde, nemara, bezakonja i nebrige o jednom gradu i njegovim gradjanima”, kazala je predsjednica SDP-a.

Ona je naglasila da se ovom, ko zna kojom po redu neuspješnom privatizacijom, nastavila devastacija Pljevalja, devastacija ogromnog prirodnog bogatstva ovoga grada.

“Da bismo to omogućili potrebne su nam promjene. Promjene su potrebne kako bismo uspostavili poštenu vlast koja će cijeniti rad, odgovornost i poštovanje zakona. Promjene koje će značiti da se nikada više ne može desiti da je jedan tajkun važniji od čitavog jednog grada. SDP je spreman da od 30. avgusta preuzme odgvornost da gradi društvo solidarnosti i jednakosti u čijoj osnovi će biti slobodan pojedinac. Samo sa promjenama možemo izgraditi takvo humano društvo i jaku Crnu Goru”, kazala je Vuksanović Stanković.

Đačić je naveo da je za njega lično, podrška SDP- u nastavak iste borbe i aktivnosti za interese Opštine Pljevlja.

“Siguran sam da ako su jaka Pljevlja, kao privredni i industrijski centar Crne Gore, onda je jaka i Crna Gora. Vjerujem da svi moramo raditi na tome da zaustavimo ili potpuno smanjimo uticaj nepismenih i pohlepnih preduzetnika kakav ovdje primjer imamo, koji ne izmiruju svoje obaveze ni prema državi, ni opštini, ni prema neposredno zaposlenim. Koristim ovu priliku da pozovem građane Pljevalja, pred ove parlamentarne izbore, da se da maksimalna podrška SDP-u, jer ona može biti taj dobar korektivni factor, dobar inicijator i nosilac dobrih pozitivnih promjena u Crnoj Gori”, zaključio je Đačić.

Predstavnici liste SDP Jaka Crna Gora su tokom posjete Pljevljima razgovarali i sa velikim brojem gradjana i predstavnicima male privrede.

Predsjednica SDP je na sastanku Izbornog štaba SDP u Pljevljima konstatovala i ogroman porast interesovanja za politiku SDP u ovom gradu, za što je najbolji pokazatelj i veliki priliv novih članova i simpatizera pogotovo u posljednja dva mjeseca.

“Sve je to garancija odličnog izbornog rezulata liste SDP Jaka Crna Gora u ovom gradu”, navela je predsjednica SDP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Па што то нисте спровели док сте били власт?! Једнако сте криви колико и ДПС, а можда и кривљи јер сте им обезбјеђивали власт иако сте знали што чине.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ima li ko info kako se kreće podrška sdp u procentima?

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

iz pzp, ds, ura, demos vraćaju se političari i aktivisti u sdp, je li isto sa glasačima?

Promjene,promje
Gost
Promjene,promje

TAKO JE DRAGINJA, JA GLASAM ZA TEBE I OVAJ PUT, BICES SLOBODNO KOLIKO TOLIKO POSTENIJA I BOLJA NEGO OVA MAFIJA STO SVASTA RADE I STO NAS KRADU VEC EVO 30 GODINA, NEKA JEDANPUT U CRNU GORU DODE I ZENSKO ZA PREDSJEDNIKA A NECE BITI NISTA GORA NEGO CAK I BOLJA OD OVIH STO SU SAD NA VLAST, SAMO NEMOJ NI… Više »

Genijalci
Gost
Genijalci

Idemo SDP, do pobjede

Boban
Gost
Boban

Svaka izjava ove Draginje znaci pad partije za makar 5 posto.

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

samo da se vidi koliko je iskompleksirana , trla baba lan prodje joj zivot na drzavnim jaslama

Gaza
Gost
Gaza

Da se ne plasis njenog uspjeha ne bi ni komentarisao, nego ste se uprpali

Blog
Gost
Blog

SDP…✊👎👎👎

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Draginja je sposobna zena, zgodna, harizmaticna..ali Ranko je ipak tata i stub te stranke…

Ceca
Gost
Ceca

Zgodna pogotovo 😂😂😂😂😂
Hahahhaa

Support
Gost
Support

Bih voljela tebe viđet

Slavko
Gost
Slavko

Ova je gora od Brajovica. Na jednu stranu ljubavi sa DPSOM, a ovamo ih pljuje.

Gaza
Gost
Gaza

Od Brajovica je jedino gori Brajovic

Goran
Gost
Goran

Ovo je prava priča, samo naprijed. Puna podrška.

Mekely
Gost
Mekely

Draginja simpaticna jesi ali je kampanju trebao da vodi Ranko i reziltati bi bili duplo bolji jer bi SDP glasala vecina onih koji su glasali ugašenu Pozitivnu.

Marko
Gost
Marko

Kraljica.

Njegoš
Gost
Njegoš

SDP – s… d…. p……….. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Njegoš
Gost
Njegoš

s… d…. p……….. > sdp

Jes, jes
Gost
Jes, jes

Po iskustvu iz lokalnih uprava, u kojima su vladali sa DF-om i Demokratama, samo će se promijeniti ime tajkuna. Sve je to ista pašta, da se nagrabe i nadrpaju dok ih ne smijene.

NATO MNE CPC
Gost
NATO MNE CPC

Ko o cemu ova o tajkunima koje inace ODT pusta na slobodu svojim cinjenjem ili necinjenjem..

Danilo
Gost
Danilo

Prekinite vi praksu šurovanja sa DPS-om, sad vam je za sve vlast kriva a što im daje podršku i na loklanom i na držanom nivou kad je potrebna većina to se ne broji? sve što radite je da se u fotelje smjetite i opet budete dio vlasti sa DPS-om.

Realan
Gost
Realan

Lijepa nema sto

Miki
Gost
Miki

Rece Djacic preletac hehehehe

badžana
Gost
badžana

Nisam u SDP-u, ali je činjenica da je Djacic kao gradonacelnik za PV uradio više nego svi njegovi prethodnici sjupa. Da se kandiduje ponovo, njega bih glasao, bez dvojbe.

Send this to a friend