Politika

Vuksanović Stanković: Tipičan manir Demokrata – o pravu komentarišu doktori, o medicini ekonomisti; Ćeman: Vi ste doktor nad doktorima

Vuksanović Stanković i Ćeman

Tipičan manir Demokrata, o pravu komentarišu doktori, o medicini ekonomisti, a ponajmanje doktori i tako ukrug, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković reagujući na saopštenje poslanika Demokrata, Albina Ćemana.

<<<Ćeman: Biće nam čast ako protiv nas podnesu krivičnu prijavu, posebno će biti zanimljiva ona koju napiše Vuksanović Stanković<<<

“Sva im je politika takva, ni za noge ni za glavu. Ukratko – mir, mir, mir i na kraju buć! Opet u bojkot i svakog prvog uredno po platu u Skupštinu”, navela je poslanica SDP-a na Tviteru.

Ćeman: Vuksanović Stanković je doktor nad doktorima

Ćeman je nakon toga odgovorio Vuksanović Stanković.

“Slušajući tumačenja pravnih normi Draginje Vuksanović Stanković, skupih hrabrost da i ja istumačim po neku, jer tako kao ona može bilo ko, pa i doktor medicine. Ali, moram priznati da je ona doktor nad doktorima, jer nikom osim njoj ne može poći za rukom da glumi velju Crnogorku, a da potom zaključi koalicioni Sporazum sa negatorima svega crnogorskog i ustoliči Jokovića za potpredsjednika Vlade koji je rekao da su Crnogorci istorijski falsifikat, da među patriotama nema Crnogoraca, te da je 21. maj datum kog ne treba slaviti”, kazao je poslanik Demokrata.

Ćeman je poručio koleginici Stanković da se “ne ljuti”.

“Ipak ste Vi, a ne ja, pristali da Vam Joković bude i šef i politički autoritet. Kako ono bi koleginice, do sad Crnogorci, Crnogorci, Crnogorci, a sad truć, truć, truć! Predlažem, sljedeći put više opreza, a menje trućkanja”, zaključio je on.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darlington
Gost
Darlington

A što onda Ćemanu moliš Jokovića da ne raskine sa tobom.

Ida
Gost
Ida

Hahaha…ko je ovak lik…ko đeca kad se igraju školice? Nije vrijedan odgovora.

prkosi
Gost
prkosi

Snp je uradio isto sto i URA 30.08 svoje birace prebacio na drugu stranu …… sa velikom razlikom URA se udruyila sa dusmanima CG i razorila sve institucije i privredu a sada SNP je na strani DOBRA i ne moze mnogo usporiti CG prema Evropi

pff
Gost
pff

Pa ima li većih negatora svega crnogorskog od vas Demokrata? Nema. Koliko juče vaš “vožd”, to jeste, vođa Demokrata, čestita Crkvi Srbije praznik a ne sjeti se da i Crnogorci oduvijek imaju Crnogorsku pravoslavnu crkvu pa da i njima čestita praznik. Mučenik. No, čime su Vas, doktore, potplatili da im budete “portparol”?

TURO
Gost
TURO

Sve si istinu rekao

Marko
Gost
Marko

E ovo je velika istina na zalost !!!

Send this to a friend