Politika

Vuksanović Stanković: Zakasnili ste Apostoli, ništa vam crnogorsko nije sveto

Draginja Vuksanović Stanković, FOTO: Pobjeda

Poslanica SDP-a, Draginja Vuksanović Stanković, putem svog Twitter naloga oglasila se povodom polaganja vijenca na spomenik Kralja Nikole od strane predstavnika nove vladajuće većine, komentarišući, da je jako licemjerno  da oni koji slave veleizdajničku  Podgoričku skupštinu, danas polažu vijenac.

“Zakasnili ste Apostoli! Namjerno i svjesno, jer vam ništa crnogorsko nije sveto! Kralj Nikola je umro u egzilu 1.marta, a ne 2.marta”, poručila je poslanica SDP-a.

Zatim je navela da je sramno od predstavnika nove vlasti, da polažu vijenac kralju Nikoli, jer su oni ti, koji slave pad Podgoričke skupštine.

“Drugo, licemjerno je i sramno da oni koji slave veleizdajničku Podgoričku skupštinu 1918., čijim odlukama je detronizovan Kralj Nikola i dinastija Petrović i izvršena aneksija CG, danas polažu vijenac na grob Gospodara koji nikada nije priznao odluke te skupštine”, istakla je ona.

Potom je poručila da će se ubrzo stati  političkom licemjerstvu na kraj.

“Postoji i postojaće Crna Gora, a političkom licemjerstvu i raznim prevarama po  dubini  staćemo na put, borbom za demokratsku i građansku Crnu Goru. Da je vječna Crna Gora”, zaključila je Stanković Vuksanović u objavi na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dex
Gost
Dex

Vuksanovic+Stankovic=150.000e godisnja plata,a vi pricajte o Srbiji i Crnoj Gori.Bravo nam ga

Drac
Gost
Drac

Vi zavirujete ljudima u dzepove,!!! Nije ih ukrala da Dritan cita saopstenja. Idete Moskovitz Dex. Sramota.

Ivan
Gost
Ivan

Kakve veze ima plata sa ovim što piše. Uzeli ste sto i jednu mantru koje ponavljate non stop. Ako nešto stalno ponavljate ne znači da je to nešto važno, a ne znači ni da je istina. U svim državama, u kojima je finansijsko stanje kao što je u CG, ili niže, osobe koje su na istim poslovima kao gospođa i… Više »

AleksandarV
Gost
AleksandarV

❤…💪🇲🇪💪

Laban
Gost
Laban

Da ,svakako su zakasnili,a licemeri su ,nama im ravnih.

BlagiNk
Gost
BlagiNk

Gospodjo Vuksanovic-Stankovic,imate li jos koje prezime na cekanju? Ili ulazite u zadrugu ili parove…

Ivan
Gost
Ivan

Zamisli 1942. i 1943. godine četnici u Dalmaciji i Hercegovini su primali platu od NDH, a u slučaju da junački izgube život protiv rušitelja Pavelićevog sistema, njihove porodice su dobijale pomoć. Za to vrijeme kompleks logora u Jasenovcu već uveliko radi, čemu nesebično pomažu i junački odredi četnika, snadbjevajući iste, partizanskom i njima nastrojenom, radnom snagom

Petar
Gost
Petar

Koristite svako nezadovoljstvo gradjana,kao stajete na nasu stranu,.a da vas postavimo na vlast isto bi… jedino jadni narod na muke neke opet..puste zelje ,,politicara,,
Zavadi pa vladaj..ma uh🤮

Leposava
Gost
Leposava

Nek je vjecna!

Razum
Gost
Razum

Tuzno je sto ima ljudi koji u ovome ne vide koliko nistavan karakter moras da budes da bi uradio to. Nikad vise 1918. A vi polazitr trobojke na grob Karadjordjevica!!

drugSava
Gost
drugSava

Draginja, kada bi samo široj crnogorskoj javnosti objasnila zašto podržavate i dajete mandat četničkoj vlasti u Tivtu? Pop Backović vam je blizak, ili su upravni odbori u pitanju? Jer bez vas nema vlasti u Tivtu?

Ozezi
Gost
Ozezi

Bravo za Draginju

zabjelo
Gost
zabjelo

Ko je ova ljepotica

M sssve casno
Gost
M sssve casno

Jeli bi ova neki profisor bravo njenim studentima kako je dobro namjerna sve voli zivo izgubila na izbore pa joj sad lose grote

CG ponos
Gost
CG ponos

Bravo Draginja !!!

Daks
Gost
Daks

Bravo!!!

Vjera
Gost
Vjera

Tako je

marius
Gost
marius

Draginja, nikad ne odstupaj od “borbe” za nasu CRNU GORU. Crna Gora i Crnogorci to ce znat da cijene. Nek je vjecna !

Vanja
Gost
Vanja

Svaka cast Draginja…da je vjecna Crna Gora🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Banjo
Gost
Banjo

Bravo Draginja najljepša Crnogorko!

Micko
Gost
Micko

Postojaće CG i bez vas,tviter političara,koji trujete narod godinama,bilo da ste naši ili njini

Nada
Gost
Nada

Bravo Draginja!Svi u jedan suverenistički blok!!Da je vječna!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Rajko Subotić
Gost
Rajko Subotić

Poštovanje za za Vas i svaku Vašu izgovorenu riječ! Voliš svoju Crnu Goru i braniš je sa srcem i istinom od ovakvih licemjera i glumaca . Oni takve kao što ste Vi ne mogu prevariti sa providnim pričama i nekakvim ritualima. DA JE VJEČNA CRNA GORA !

dzoni23
Gost
dzoni23

tako je Draginja, Crna Gora će se izboriti sa ovakvim licemjerima i političkim amaterima.
Izvrgavaju Crnogorsku istoriju, vrijeđaju Crnogorski narod nepoštovanjem mjera, i naravno svi bi da budu i policajci i sudije i tužioci umjesto da se bave svojim resorima.

Pješivac
Gost
Pješivac

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪…

Send this to a friend