Politika

Vukšić: Najzaslužniji za haos u Crnoj Gori su oni koji su srušili 42.Vladu

Političari su prihvatili nezakonitu praksu koja nije primjerena pravnoj državi pa se otvoreno “trguje” sa kandidatima za sudije Ustavnog suda, kazao je Dejan Vukšić, predsjednik Demohrišćanskog pokreta i bivši direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost gostujući u emsiji „Kontakt“ Radio televizije Nikšić.

“Kupuju vrijeme radi bolje političke trgovine. Oni to ni ne kriju. Kažu -nadamo se da će Venicijanska komisija do 12.decembra dati svoj stav u vezi sa Zakonom o predsjedniku. Poručuju time da se nadaju da će imati neko mišljenje Komisije da bi mogli bolje da trguju za sudije Ustavnog suda. Ne očekujem ništa dobro na ovaj način. Ova politička elita se sigurno neće “prevaspitati“, smatra Vukšić.

Ističe da su “najzaslužniji“ za haotično stanje u Crnoj Gori oni koji su izglasali nepovjerenje 42. Vladi Crne Gore.

“Oni koji su pripremili tern da bude izglasano nepovjerenje, ali i dio međunarodne zajednice koji su se bavili samo ciframa. Sada su puna usta svima toga da se brani Ustav. Građani nijesu izašli na ulice kada je došlo do kršenja Ustava i izbora 43.Vlade koja je krajnje neustavna. Ustav decidno kaže da se mandatar za sastav Vlade može predložiti najkasnije u roku od 30 dana od dana konstituisanja Skupštine. Šta može tu više da se analizira“, istakao je Vukšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jasno sve
Gost
jasno sve

Znači, ti misliš da nije trebalo srušiti Vladu? Hah, pa što reći sem da ti odgovara Abazović jer imate isti cilj – slomiti Crnu Goru. Ali – nećete moći!!! Budite sigurni da vam to neće uspjeti!

Milos BD
Gost
Milos BD

Gledao sam tipa i po nekom cudu je bio nevjerovatno objektivan i realan i ako sam smatrao da ce citavo vrijeme naginjati ovoj prosrpskoj varijanti

Niksic
Gost
Niksic

Poreklo imovineeeeeeee

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kako prodje na izbore ? 😂😂😂

Dalida
Gost
Dalida

Ko je ovaj?

Ekstremista🤣
Gost
Ekstremista🤣

A makse haoticni

Sve vi cvjetalo
Gost
Sve vi cvjetalo

Porijwklo tvooje imovine druze. Da vidimo koliko si poreza platio i kolikonsi prihoda prijavio.

Cicka
Gost
Cicka

Lele nama ko je bio na čelu ANB-a.

Hurem
Gost
Hurem

Artan Kurti te zamijenio.Ne zna se ko je gori od vas dvojice.Izdajnici,poslusnici vucica,potencijalni ubica……pih Bia kadrovi.

SPC SEKTA
Gost
SPC SEKTA

A sad pravac u crkvu ne vadi se odatle bruko i sramoto kavcana advokat sedi djesi

Mongro
Gost
Mongro

Ovaj bi još malo da bude u vladi. BIA gura sve kadrove.

🇲🇪Patriot🇲🇪
Gost
🇲🇪Patriot🇲🇪

Kad ce kraj ovoj komediji ??

Send this to a friend