Politika

Vulin: Crna Gora često napada Srbiju

Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin tvrdi da Crna Gora “vrlo često” napada Srbiju, ali da to ne čini kada je u pitanju “Velika Albanija” koja, kako je rekao, “hoće da uzme dio njene teritorije”.

“I Sjeverna Makedonija će vrlo često napadati Srbiju, priznaje Kosovo bez ikakvih problema, a polovina njene teritorije je na putu ‘Velike Albanije’. Svi ćute, samo Srbija govori”, rekao je Vulin.

On smatra i da svijet neće zaustaviti nesreću na Balkanu ako dopusti stvaranje “Velike Albanije” i dodao da će ukoliko se bude rješavalo albansko nacionalno pitanje i Srbi riješiti svoje.

“Mi moramo da rješavamo cjelokupno srpsko nacionalno pitanje, uključujući Kosovo i Metohiju, a ne bez njega. Predstavnici međunarodne zajednice moraju da imaju razumijevanja za srpske probleme”, rekao je Vulin za kanal “Rusija 24”, a prenosi N1.

Vulin je naglasio da je interes Srbije da zaštiti Srbe na Kosovu, iako u Srbiji ne postoji konsenzus po pitanju Kosova.

“Kada Sjeverna Makedonija postane članica NATO pakta, a to se očekuje već u ovoj godini, svi Albanci živjeće u jedinstvenom političko-bezbjednosnom okruženju. Oni traže formalizaciju svog prostora granicama, a sve zemlje na koje gledaju ćute”, rekao je Vulin.

189

avatar
1000
93
96
0
 
106
NokturnoEmiStrijelacpfdbanjanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nokturno
Gost
Nokturno

Uhapsiti vulina i izruciti ga kanadi da svjedoci protiv svoje tetke koja je tamo utajila 200 hiljada eura i poslala mu da kupi stan u bg..

Emi
Gost
Emi

Ovaj Vu Li Nnn neje bas dobro. Sto bi the book rekli ima neke paukove u glavi. Njega kada vidim asocijacija mi je za smijeh.

C vitamin
Gost
C vitamin

O, Boze, ove neopojene bu….!

banjanin
Gost
banjanin

Sve što ste više štitili interese srba van Srbije,upadali ste u još veće probleme,vaš vječni problem je što hoćete korak tuđeg,kada se ode u goste i kod komšije,njegovo se u najmanju ruku poštuje

expert123
Gost
expert123

Crna Gora je naucila lekcije iz istorije i8 ne zeli vise da ponavlja greske koje je cinila vec se vodi svojim nacionalnim i strateskim interesima na dobrobit svih njenih gradjana.

expert123
Gost
expert123

Prvi put u svojoj istoriji pocev od 1999 godine Crna gora vodi racuna o svojim nacionalnim i strateskim interesima koji se ne poklapaju sa interesima zvanicne Srbije. Zato je Crna Gora danas clanica Natoa i na putu za EU najdalje odmakla od svih zema;lja u regionu. Uskladila je svoju unutrasnju i spoljnu politiku sa politikom EU i usvoila zapadni sistem… Više »

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Nikad vise 1918!!

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Dok ti guras nos u tudje dvoriste prvo pogledaj svoje na ulice vam je po 100 000 ljudi.

cvrkut
Gost
cvrkut

Uspjeh koji Crna Gora postigla vi ga necete za 100 godina postici.

srki
Gost
srki

Nijesmo vam mi krivi sto vucete probleme iz proslosti u sto ste i dalje sa tim istim problemima u proslom vijeku.

crni sin
Gost
crni sin

Sto cini vama Crna Gora pa je stalno spominjete?

Mačak
Gost
Mačak

Ovaj ne moze, a da ne spomene Crnu Goru izgleda da im je ova zemlja bolna tacka

Jovo
Gost
Jovo

Kosovo do Bgd sto se mene tice

Ahahahaha...
Gost
Ahahahaha...

Koga je briga šta se tebe tiče? Sebi pridaješ preveliki značaj…

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ne mrzim Srbiju koliko li Crnu Goru ali ljudi moji ima li normalnog covjeka da u ove dvine drzave moze ovog da podrzi u necemu i da ga opravda i sl… on je u srb glavna tema sprdnje i izigravanja.. a ovi ga vidim poneki ovdje nesto kao brane.. tuga.. Zivjela Srbija, Zivjela Crna Gora, zivjelo Kosovo, i ostale drzave… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Izbaci Srbiju i sve Srbe, tvoje emocije takvog tipa ( kao uostalom i svih crnogoraca) nam ne služe na čast.
Upravo suprotno,…. vrijeđaju nas.

Doktor
Gost
Doktor

@R.Srpska,
Jesu li ti onoliki podočnjaci od alkohola ili od nemanja žene?

banjanin
Gost
banjanin

Ma ko mi to vas ponovo dira,đe ponovo moram u Hercegovinu da vas branim,svako normalan čovjek voli i poštuje svoju državu,a što ćeš nismo ti mi krivi što nevolite svoju BIH

Strijelac
Gost
Strijelac

Živjela cjelovita i ne podijeljena BiH, sa Sarajevom glavnim gradom.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Da vas istrijebimo ne bi nadoknadili za 1918-1922 sto ste nam uradili i sto ste nas napadali i ubijali… pa cetnicke horde 41-45… ali nekako je to bog i priroda sve uredili…

Nezavisna Boka
Gost
Nezavisna Boka

Srpski narod mora imati jake oruzane snage, kao faktor odvracanja od okolnih iskompleksiranih plemena koji stalno planiraju, a na zalost i pokusavaju istrebljenje Srba.

Send this to a friend