Politika

Vulin o Đukanoviću: Ne razumijem kukavičluk, zašto ne kaže velika Albanija

Aleksandar Vulin (Foto: TVN1)

Ne znam na osnovu čega predsjednik Crne Gore Milo Đukanović određuje i zna o čemu pregovaraju Beograd i Priština, kaže ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

<<<Đukanović: Niko me neće srušiti<<<

Vulin je, kako prenose srpski mediji, to rekao povodom Đukanovićeve izjave, u intervjuu BBC na sprskom jeziku, da se protivi korekciji granice između centralne Srbije i Kosova.

“Što se Milo Đukanović manje pita u Crnog Gori, to bi više da se pita u Srbiji. Što ga manje pitaju u Crnoj Gori, što manje može da kontroliše političku situaciju u Crnoj Gori, to bi da pravi nekakve probleme Srbiji ili da pravi nekakve probleme sa Srbijom”, rekao je Vulin novinarima u Beogradu.

Dodao je da razumije Đukanovićev strah od promjene granica i da je to strah od velike Albanije, samo što ne razumije njegov kukavičluk da ne smije da izgovori riječ “velika Albanija” i da kaže čega se on to zapravo boji.

“Je l’ se on to plaši domino efekta od strane Srbije? Srbija nema nikave teritorijalne pretenzije prema Crnoj Gori, ali neke druge zemlje imaju. Teško mi je da razumijem da Milo Đukanović nema hrabrosti da kaže nijednu jedinu riječ kada albanski premijer Edi Rama govori o tome da će izbrisati granice među svim Albancima bez obzira gdje oni žive, a žive i u Crnoj Gori”, rekao je Vulin.

Kaže da je zanimljivo da Đukanović na to nije reagovao, a reaguje na novinske naslove i na ono o čemu ništa ne zna i za šta ga niko ne pita.

Vulin je podsjetio da se Đukanović ništa ne pita o pregovorima koji se vode između Beograda i Pristine, baš kao što se, kako je ocijenio, sve manje pita i u svojoj zmelji.

Zanimljivo je, rekao je Vulin, da Đukanović nije imao takav panični strah od domino efeketa 2006. kada se razdvajala Crna Gora od Srbija i da nije osjetio takav strah 2008. kada je “među prvima priznao lažnu nezavisnost Kosova.”

“Kada se komada Srbija, to je dobro, to je pozitivno i to nema domino efekta, a kada velika Albanija dođe i do granica Crne Gore, onda treba da se plaši domino efekta. Srbija treba i mora da vodi računa samo o sebi, o svom narodu, svojoj stabilnosti i svom miru, a svi ostali neka gledaju šta su radili 2006. i 2008. kada je Srbiji bilo teško, pa neka izvlače pouke šta su stvorili na svojim granicama”, rekao je Vulin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
emenman
Gost
emenman

Vuline, da vidiš malo kako je kad nas pitaju o vama. Dosta ste nas prali kad god ste mogli. Nauči malo i da primaš udarce a ne samo da ih dijeliš.

Coki
Gost
Coki

Ovaj ne razumije ni koji je od nekoliko tetkinih Vulina kad se razbudi. Opusti se maleni sad ce teta sa lekicima.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Nije vazno ko je reko ,nego sta je reko .A reko je sta se sprema CG,i od koga se sprema.Pa treba li biti slijepac ,čitavog života zato što neko tako hoće,.moj dobri narode ?

Mira
Gost
Mira

Vuline, jezik za zube. Milo je najveći gospodin i gazda. Gledaj to Kosovo sto vi pobjezs a uskoro ce i Vojvodina i Sandzak.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ne boj se ti Vulina ,drzi Mila ti čvrsto sto mozes

rashofree103
Gost
rashofree103

Miro ajd malo za imenakinjom 😂

Miladin Kadić
Gost
Miladin Kadić

Mislio sam da ne postoji odvratniji tip od Čovića.

Pgpg
Gost
Pgpg

Premali si ti da bi o Milu pricao.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Šiš srbalj.

Brdža
Gost
Brdža

Vule treba da čuva Vojvodinu, Koosovo je riješeno, i svakako da već jednom ostavi nas postrani.

xxy
Gost
xxy

Brdza kako god ali uz to Kosovo sto kazes da je rijeseno iako je daleko od resenja ide i istocna Crna Gora sa gl.gradom Podgoricom u sastav V.Albanije a Srbiji ostaje barem glavni grad.

Nenad
Gost
Nenad

Jedino sto je u pravu je ovo za veliku abaniju..milo cuti al kad smo zapeli da udjemo u nato zbog pretenzija prema cg pominjao je srbiju a mislio na abaniju..

CCCCCC
Gost
CCCCCC

A da probaš sa drugom terapijom ??

Joo
Gost
Joo

Vodi ovog sismisa….pa zar ne strajkuje gladju……

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Salu na stranu, Srbija je uspjesna drzava, jedino je njima uspjelo da se granice sami sa sobom. Bar tako oni tvrde. A i ministri su im kvalitetni.

vasil
Gost
vasil

ovo za veljika albanija je bogme u pravu….za ovo ostalo bogme nije pogodio atribut………….

Misko
Gost
Misko

Kako je lijep,ljubi ga tetka

pero
Gost
pero

e cudo lazni ministar vojni dok je on na celu vojske ne moramo se bojati srbije

Aja
Gost
Aja

Jel ovo onaj sto je u vojsku posa?

DUKLJA
Gost
DUKLJA

ĐE GOĆ DA DOĐE,ON SE PITA.

Mili
Gost
Mili

Koji je od trojice Vulina ovo rekao? Laza Laza ali i Kovin je ok.

Gligor73
Gost
Gligor73

Hahahahahahahahaha i opet hahahahahaha. On nesto rekao. E tetkin , rekao ti vrhovni da kazes posto nema zvoncice da kaze……

Ipsis
Gost
Ipsis

Gledaj kako pale ovaj narod..a nikad u boljim kombinacijama bili nisu..iste poslodavce imaju..vucko ovom gremlinu kaze ajde malo da talasamo oko gluposti,da zamlacujemo boraniju..a ovamo bemax okov voli u srbiji,kombinacije se prave,svi dobri..hahah a boranija ceka utakmice da se pljuje:-)

samoreciaaa
Gost
samoreciaaa

Veoma ste blizu istine ali vecina komentatora to ne vidi ,jednostavno voli da mu prodaju sarene laze i podmecu podjele. Doduse velika vecina je jos uvijek u prvom svjetskom ratu (bjelasi i zelenasi) zatim u 1945 partizani cetnici, sada srbi-crnogorci kao SPC -CPC , gradjani-nacionalisti a jase ih i Kurta i Murta ali obecan im je zivjece bolje;)

Sasa
Gost
Sasa

Od Crne Gore ce se otcijepiti meme teritorije.

PolitikologNK
Gost
PolitikologNK

Ne razumijes to sto celnici iz Brisel traze upravo od Mila Djukanovica da vam rijesi probleme jer ste vi nesposobni!

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Ihhh koliko je Vulina do sad udarali na Crnu Goru pa im se sve obilo od glavu.

crni sin
Gost
crni sin

MNOGE BOLI STO POSTOJIS, A TI VJECNA DA S!!!

crni sin
Gost
crni sin

Sredi ti svoje dvoriste pa onda dodji da komentarises desavanja u tudjem dvoriste.

Mačak
Gost
Mačak

U Crnoj Gori zive i crnogorci i srbi i albanci i hrvati i muslimani i romi i bilo koja druga bez ikakvih problema, a to je ono sto vas boli jer je to za vas nezamislivo!

Shetac
Gost
Shetac

Bolujete vi za Crnom Gorom i dugo cete bolovati,. Nikad vise 1918.!!!!!!

Trotinet
Gost
Trotinet

Takvi poput tebe kad izgovore ime Mila Djukanovica treba da se ustanu. Ti si nasao nekoga da proziva…. PI!

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Trotinet priča? Vrh!

TRkac
Gost
TRkac

Eh sta bi ti mico moj dao da si kao Milo Djukanovic i da si postigao ono sto je on postigao. Vi ste i dalje u drugom svjetskom ratu ne znate ni dje su vam granice, dok mi zivimo u miru bez ikakvog straha, dok mi koracamo ka’ EU ti i dalje boluje za Kosovom.

Armin
Gost
Armin

Prica covjek koji je vojsku sluzio 15 dana i covjek koji prijeti strajk gladuju neko koga ne uvazava nijedan gradjanin Srbije. Dalje ruke od Crne Gore bre!!!!!!!!!!

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Milo je šef tvome šefu, nije više Mira Marković. I da, Milo može da šalje vojsku na Kosovo, a ti ne možeš! Prijatno!

Gligor73
Gost
Gligor73

Dobro receno

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Vuline misliš da vojvodici znaju koliko ih ima 😂😂😂😂😂😂

Slobodan um !
Gost
Slobodan um !

Alo
Tetka iz Kanade ti je poslala paket !!

Mićo
Gost
Mićo

Jeste svi oce vama da prava probleme, ajde služi tamo pusti ti Mila.

Bokez
Gost
Bokez

Za’ovo’ je penicilin Kesić!

Rade Hn
Gost
Rade Hn

@Zvizdan
Cijim vratima i kojom nestabilnoscu
———
Rebus ces lako rujesiti ako pitas sadasnjeg ambasadora CG na Kosovu koji je izjavio da se Albanija granici sama sa sobom.

Sonja
Gost
Sonja

Koji ljigavac

radojka
Gost
radojka

Gospodine Vulinu, valjda se prvo sredi svoje dvoriste,pa se tek onda gleda tudje, koliko primjecujem Srbija se mijesa u unutrasnjost politike CRNE GORE, vodite vi racuna da vam narod zivi bolje u Srbiji,sto vas toliko zanimaju desavanja u CRNOJ GORI to je nezavisna DRZAVA, i nemojte uporno siriti mrznju.

Cunami
Gost
Cunami

Zar se M. Djukanovic nije umijesao u unutrasnju stvar Srbije kada je komentarisao dialog Srbije i Kosova.Ko je on da govori o korigovanju granica druge drzave… Vidi se da si glasac DPS jer nemas mogucnost percepcije…

Arbitar
Gost
Arbitar

Nije on govorio o korigovanju granica…..naprotiv, nije za to….dakle: Srbija u svojim, a Kosovo svojim granicama.Eto naše percepcije, a ti ostani u svome viđenju…..to će Srbiji, baš značiti.

Mister no
Gost
Mister no

Dajte neku sliku dje mu se faca slabije vidi, krepah od smijeha kad god ga pogledam!

Zokica
Gost
Zokica

Baš mi lici na Mster Bina .,,Ljepoto ,, srpska gledaj svoja posla i svoju kuću

Marko K.
Gost
Marko K.

@MITAR

Sine Mitre pa zar Crnogorci iz Lovcenca ne vole vise Cetinje nego susjedni Novi Sad? Kako su samo gromoglasno proslavljali pobjedu Buducnosti. I sto je tu cudno?
Cudno je to sto to njima u Srbiji niko nista ne zamjera a nas ovdje ,koji navijamo za Zvezdu nazivajte izdajnicima.
Tipican primjer cojstva na CG nacin!

Gile
Gost
Gile

Jeste,ali ovi iz lovcenca imaju porijeklo iz cg a vi nikakvo poreklo iz srbije nemate…velika razlika!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sine Marko, polupa si lončiće. Ti Crnogorci su prije 70 godina otišli u Vojvodinu i normalno je da vole Crnu Goru. A vi domaći “srbi”, ni vi ni niko prije vas, nikad u Srbiji nijeste živjeli. Vama je to od onog Fatićevog virusa. Čitajte samo. Puštiće vas to.

xxy
Gost
xxy

Tako je samo si zaboravio da si Srbi iz Zete stvarali Crnu Goru.Na popisu 1909 u Crnoj Gori 95% Srba ,kazes crnogoci u Srbiji 70 godina a evo 800 god da je Sveti Sava osnovao Zetsku Eparhiju itd itd…

ND
Gost
ND

Normalno je da Crnogorci slave crnogorske uspjehe širom svijeta. Ali kad Crnogorci slave srpske uspjehe,e to se zove drugačije!

Baja
Gost
Baja

E crni Marko K ! Crnogorci u Lovcencu su potomci našeg naroda koji su dosli u Vojvodinu , a dje su tvoji potomci u Vranje ili Surdulicu ?

Kos
Gost
Kos

kad bosanac sa tetkom u kanadi komentarise predsednika suverene drzave tu nema komentara

Mojsije
Gost
Mojsije

Nebitne su ocjene Vulina,jer njegove kompetencije i rasudjivanje je bez neke validnosti.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Nemamo potrebu ni za 1cm njihove teritorije, jednom stranicom njihove istorije, ne svojatamo ni licnosti koje su doprinijele stvaranju njihovog indetiteta a Crnogorskog su porijekla, ali izgleda da oni imaju neku svoju logiku kojom opravdavaju mrznju i agresivnost prema nama. I cude se zasto su nam odbojni.

Vladika⛪
Gost
Vladika⛪

Kakva je muka pa uvjek oce da naredjuju svima kako da misle i sto da rade?
Kad ce ukapirati da ih niko od komsija ne gleda kao normalne osobe?
Nije im jasno da mi sa vecinom komsija imamo kotektne odnose, imali bi i sa njima kada bi poceli da se ponasaju normalno.

bele starke
Gost
bele starke

Ovaj vulin je toliko strucan da smem ruku da dam da on ni ne zna gde su sad granice kosova a ne gde treba da budu kasnije

dodge viper
Gost
dodge viper

Mila ne diraj je li ti jasno ! Dok ste vi uz seselja pricali kako treba da se salju na kosovo tenkovi nas su tamo gadjali bombama i proterali iz kuca,Milo je taj koji nam je dao dom,Milo nam je dao drzavu i zbog Mila cu da budem ponosan kada moj sin bude rodjen kao crnogorac a ne kao srbin.Jer… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Šta reći o tipu koji služi 15- odnevni vojni rok u 50-oj godini života, i to sa pozicije ministra vojnog 😵 Zlato tetkino!

vinjak
Gost
vinjak

A zasto vulin ne kaze da je beskoristan kao ministar ? Nit je zavrsio vojni rok ,niti zna ista o vojsci jer je zavrsio ekonomski fakultet,a tek sto nema pojma o diplomatiji i kosovu…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Naš je naravno završio VOJNU AKADEMIJU!

akvadukt
Gost
akvadukt

Dozivim transfer blama kad vidim sliku bilo koga iz vrha vlasti u srbiji

m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

Grdan li siiii

pizza majstor
Gost
pizza majstor

Kakva je ovo srbijanska verzija alekse becica ?

Egzodus
Gost
Egzodus

Vucic je ljepsi od vulina.

kontraš
Gost
kontraš

Ovome vucic rekao da strajkuje gladju protiv opozicije i on ne jede 5 dana hahahahaha kako tebe iko ikad vise da shvati ozbiljno

Bar4me
Gost
Bar4me

Do devedesetih se u CG sirom otvorenih oci i usta gledalo sto ce izjaviti direktor neke firme iz Srb a danas nam je misljenje jednog ministra bitno koliko vremenska prognoza za Obalu Slonovace. To ih sigurno strasno frustrira.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Je li ovo vikar ili barjaktar ? Koju titulu ima ovaj vulin ? 😀

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Jedino gadnije od crnogorske opozicije je srbijanska vlast

Copy/paste
Gost
Copy/paste

Srbijanci ne postoje nidje, samo u ustima Crnogoraca koji se izjasnjavaju kao Srbi, a termin koriste zbog grize savjesti.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Vulin kao desna ruka vucica nema pravo da ista komentarise ,a da se ja pitam ne bi imao pravo ni politikom da se bavi

Leart
Gost
Leart

Suzdrzavam se da ovoga ,,heroja” vulina ne nazovem nekim pogrdnim imenom

Komita
Gost
Komita

Aooo slusaj ovoga strucnjaka,ti si se nasao kadar da pricas o geopolitici a vrhunac politike ti je da strajkujes gladju protiv OPOZICIJE ahahahahahhahahhahahaha

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Je li ovo onaj srbijanski ministar odbrane koji nije sluzio vojsku ?

Copy/paste
Gost
Copy/paste

Srbijanci ne postoje nidje, samo u ustima Crnogoraca koji se izjasnjavaju kao Srbi, a termin koriste zbog grize savjesti.

Liberal
Gost
Liberal

Jesu li to gedzovani ljubomorni sto je milo prije deset godina znao da ce kosovo morati da bude priznato

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Samo nešto razmišljam, kakav neko treba da ima mentalni sklop, da bi branio Vulina a napadao Mila??? Sa tim politika, nacija, mjesto stanovanja… nemaju veze. To je samo pitanje opšte kulture.

Garfild
Gost
Garfild

Jako je tesko naoisati nesto za ovu pojavu a da nije duboko uvrjedljivo

Mitar
Gost
Mitar

Evo ga opet ovaj sunce tetkino iz Kanade. A zbilja,on nije vojsku sluzio,a zna se ko u to pero samo nije vojsku sluzio. A evo danas ministar vojni. Da zna da se bavi svojim poslom ne bi imao kad sa nama da se bavi. No sto ce greote,oni su jedini ispravni,a svi ostali ludi. Ne vole ih hrvati,bosanci,crnogorci,albanci,rumuni,bugari jer su… Više »

Heroina
Gost
Heroina

E od koga je ovo doslo pa da se nasmije covjek samo! Osobu koju ni ne postuju u Srbiji, pa sad trazi marketing preko Milovog imena.

StevanPG
Gost
StevanPG

E da je vama Milo Djukanovic dje bi danas bila Srbija, nego da ste pametni pa da ucite od Mila pa biste vidjeli kako biste napredovali.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Sve dok Srbiji ministri ovako vode drzavnu politiku ima Srbija da i dalje tapka u jedno isto mjesto.

Cipsy
Gost
Cipsy

Vjecito Srbija oce da se svadja sa nekim, ali tim se ne pokazuje dominacije zemlje nikako! Crna Gora je ispred Srbije mnogo napredovala, tako da je nama smijesno ovo sto citamo.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Crna Gora nema cega da se boji sto se granica tice, one su postavljene sa susjedima sve sto je bilo oko granicnih prelaza i granica se rijesilo, tako da CG nema od koga da strepi.

18+
Gost
18+

Jedino je granica sporna sa drzavom u kojoj je ovo ministar.

ines23
Gost
ines23

Crna Gora nema problema sa Albancima, nego vidite kakav vi odnos imate sa Ramom i Albanijom! Mi smo sa svojim komsijama u najboljem redu.

Milo
Gost
Milo

Do kada?

Vitinka
Gost
Vitinka

Ja ne znam s kim to u regionu Srbija ima dobre odnose? Sa svima je na nekoj ratnoj nozi, nidje nijesu krenuli tj. mrdnuli sa mjesta, stalno stagniraju pa nije im ni cudo sto su nezadovolji.

Bar4me
Gost
Bar4me

Kad im Kosovo uzme sve do Nisa (za pocetak), moci ce da skandiraju “Kosovo je stomak Srbije, stomak Srbije”.

oliver14
Gost
oliver14

Milo je Bog za tebe, i ne treba Milo niti ga interesuje sta se kod vas desava, ima on svoju drzavu koju uspjesno vodi a pogledajte vi dje ste a dje je CG!

President \"F\"
Gost
President \"F\"

Jedini nacin da se ponovo granicite sa Albanijom je da Albanija okupira Crnu Goru😂

Kosta
Gost
Kosta

Ko je tebi kriv sto tebe niko ne intervjuise? Ti da si bitan mozda bi ti BBC i trazio intervju a ovako citaj Milov opet.

goran1978
Gost
goran1978

Koji kukavicluk Vuline??? Ne boji se Milo nicega da kaze javno, nego je tebe pogodila istina koju je rekao pa si zato reagovao.

Hektor
Gost
Hektor

Sjetih se jednog komentara od par godina sa srpskih portala: ” 4 godine akademije, potporucnik, komandir voda, kapetan, komandir cete, kurs za komandanta diviziona, major, komandant diviziona, 15 godina sluzbe, komandno stabna skola, potpukovnik-pukovnik, komandant brigade, 20 godina sluzbe, ratna skola, general…..i na kraju…SALUTIRAS VULINU!!!!”

Desetar zakon
Gost
Desetar zakon

Ili Boškoviću, nema razlike! Jednako su sposobni i stručni.

NBA
Gost
NBA

“KAKO SI BISTAR VULINE”? JESI LI TI ISAO U “SKOLU”?@

Stefo
Gost
Stefo

Ti si napuštio drugi razred, stigao ti je poziv za vojsku!

Desetar zakon
Gost
Desetar zakon

Ti si napuštio drugi razred, stigao ti je poziv za vojsku!

MITAR
Gost
MITAR

Srbijanci iz Crne Gore sto vise volite Uzice od Niksica,eto vam se obratio vas ministar sto mu tetka salje pare iz Amerike. Pa vidjite da vam da za sendvic sa salamom i malo majoneza od prologa da stavite hehehehehehehehehehheehe

Marko K.
Gost
Marko K.

@Lale
Ne damo mi vuline nasu crnu goru ni albancima ni nikome
——–
Ali vam nije bilo nimalo tesko da date nekome dio Srbije . Ipak kolo srece se okrece i naplata stize sa kamatom.

ND
Gost
ND

Ko je kome šta dao a šta uzeo je široka tema kada je istorija ovog prostora u pitanju. Ali je jedno sigurno,CG nikome ništa nije niti uzela niti dala. Ta želja da komšiji crkne krava se vrati kao bumerang.

Pomorac
Gost
Pomorac

Uze Boku na zalost

ND
Gost
ND

Od koga? Mletačke Republike? Austrije? Turske? Ono što je sigurno,od Srbije nije,a što bi želio da jeste! Puste želje…..

Jež
Gost
Jež

Svakodnevno region po neki srpski političar uveseljava i tjera na smijeh…… izjavama i političkim stavovima…..ali jedan je jedini i neponovljivi, Vulin…..njegove izjave tjeraju suze na oči. Ozbiljan, ozbiljan, komičar !

Bakica
Gost
Bakica

Zasto prenosite bilo sto sta ovaj gos.prica.

Rade007
Gost
Rade007

Hahahahahahahahahahhahahahahaha što to napriča vojniče? 😂😂😂 Jedva čekam da vidim sto će Ivan Ivanović ovaj put da mu pripremi u emisiji.

Marko K.
Gost
Marko K.

Vulin je u pravu. Svi znamo da je vlada CG priznala Kosovo 2008 god i tako pomogla promjeni granica na Balkanu a za uzvrat dobila nestabilnost u CG. Uglavnom Velika Albanija ili kako oni vole da kazu Prirodna Albanija je pred vratima.

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Cijim vratima i kojom nestabilnoscu

uzjogunilo se
Gost
uzjogunilo se

samo tetki da ponesem lek

Lale
Gost
Lale

Ne damo mi vuline nasu crnu goru ni albancima ni nikome

Roki
Gost
Roki

Pitat ce te albanci isto kao sto su pitali Srbiju koja je 20 puta vojno jaca od CG

Lale
Gost
Lale

Necemo ni mi njih nista pitat vjeruj mi 😊

Joveta
Gost
Joveta

@Roki.Ali treba pored vojske imati i onu stvar..a vi.je nikad niste imali..mi smo za vas ginuli,ali ove nove generacije Crnogoraca..su vas otkacile..i idu svojim putem..a vi ostanite zarobljeni u vasim mitovima i legendama..

Arbitar
Gost
Arbitar

Nijesmo mi imali nikada probleme sa njima.Nažalost, ti su problemi bili sa narodom kojemu ti pripadaš.A, o snazi srpske vojske gpvore najnoviji ratovi: opšta Bežanija, i uz kosu i niz kosu.

VOJVODA MIRKO
Gost
VOJVODA MIRKO

jhahahahahaahahahhaha, od tih junaka sto pobjegose ovamo danas zivjet ne mozemo po crnoj gori no se i odje poceli nesto kocoperit dok ih ne smirimo ko u hrvatsku, bosnu, kosovo.. pa ne znam dje ce onda da bjeze.. nidje prispjeli nisu!!

VOJVODA MIRKO
Gost
VOJVODA MIRKO

nije ta srbija nicim vojno ni primac crnoj gori.. kroz vjekove pored te velicine vase smo vas vazda mi branili i krvarili za vas!! a to da ce nas pitat oce miko oce… i ne znam sto te ljude vise ne pustite na miru no ih puckate na nas evo 15 godina a oni nemaju veze o tome.. i sve… Više »

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Pa to njima i smeta, oni bi voljeli da nas albanci napadnu pa da nas oni odbrane toboze ka proiv austrougara, pa da nas cuvaju opet naredne 100 god.. zaboravi SRBINE uvozni!!

Vera
Gost
Vera

Bravo ti za ovaj komentar.

Ljuta
Gost
Ljuta

E vi se pitate kao danas u Tuzi.. Ulcinju… Gusinju.. Rozajima…Petnjici…

Strijelac
Gost
Strijelac

Tako kako je u svim normalnim zemljama svijeta.

Vladika⛪
Gost
Vladika⛪

Popij tabletu.

tragikomedija
Gost
tragikomedija

kako mu ga uvali.

Bnjj
Gost
Bnjj

Sve je tacno sto je rekao Vulin

Boba
Gost
Boba

Kako si danas ‘nako? Pijes li sta?

CRNI
Gost
CRNI

E moj Vulinu, ti se ne pitaš ni od svojih gaća nego TETK. A što se tiče granica naše su stabilne NATO. A vama je nestala trećina teritorije.

Roko
Gost
Roko

Jeli ova slika fotomontaža

Bu2
Gost
Bu2

Bas se vidi da ima Slovenske krvi, bar 0,2%.

Bu2
Gost
Bu2

Zbog cega dislajkovi, mislite da ovako izgleda neko ko je Slovenskog porijekla??

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

“…svi ostali neka gledaju šta su radili 2006. i 2008. kada je Srbiji bilo teško..”
Oni nikad ukapirati nece da mi radimo stvari zbog nas, da to nema veze sa njima, so komleks vise vrijednosti, ubi ih…

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

Ovo vulin dize tenzije pred majstoricu… dzabe vam je i da tenkove izvedete… pehar ostaje u PG…💪💪💪

Musa
Gost
Musa

Pa vi i hocete da mijenjate granice da bi tim potezom izazvali probleme sirom Balkana. Srecom nece vam Kosovari popustit osim ako necete da ih castite Bujanovac, Medvedju i Presevo. Samo je prokletstvo Srbije sto si ti dje si.

Boban
Gost
Boban

Vulin je za nas nebitan ali moze da ima istine u ovoj njegovoj izjavi.Pitanje je gidine kada ce Albanci pikusati da nam uzmu dio teritorije.To ce sigurno pokusati a da li cemo im dozvoliti vidjecemo.

Tako nekako
Gost
Tako nekako

Svak svakome hoće da uzme,ako može, npr mi Skadar. Nekad može, a nekad ne može.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Istina, pitanje je godine. Ali pitanje kakve namjere Srbija prema nama ima uopste ne postoji. Odavno je sve jasno.

trn
Gost
trn

Ja, koliko vidim, Albanci ne znaju šta će ni sa ovim zemljištem što ga imaju, a kamo li da traže kao Srbi još i tuđe!

Brano
Gost
Brano

Zar ovaj nije poša u vojsku? 🙂

Gagi
Gost
Gagi

Bio tri dana i kao najbolji zavrsio ubrzani vojni kurs

Zvizdan
Gost
Zvizdan

E ako im je on najbolji,nije ni cudo sto su im uzeli kosovo

Miško CG
Gost
Miško CG

Lako mu je sada da priča kada je oslužio vojsku (celih 14 dana).

Beli Orao
Gost
Beli Orao

Koliko je naš ministar služio vojsku?

Zlo🐂June
Gost
Zlo🐂June

Nas ministar ne prica gluposti

Desetar zakon
Gost
Desetar zakon

Slika ti je vrh! I znanje!

evo krstim se
Gost
evo krstim se

odradilo predvojničku pa se vazdiglo

Spuski
Gost
Spuski

Ne pravi on probleme srbiji nego Srbija pravi probleme crnoj gori i stalno se mijesa u unutrasnjost naše drzave

Micko
Gost
Micko

Probudile se ,,patriote,, iz dps staba-vala ste dosta spavali ili ste radili ,,nocnu smjenu,, po komsijskih prozora?

CG volim🔥
Gost
CG volim🔥

Beskrajno me uveseljava ovaj gdin Vulin koji nikada neće preboljeti OBNOVU nezavisnosti Crne Gore…Živjeli i nek je VJEČNA CG!!!

Goran
Gost
Goran

Vidim kome je frka od promene granica, živi bili pa videli brzo

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Nama je frka, a njih je vec odavno prosla. Sad potpuno smireno bez uzbudjenja nude jos jedan dio svoje drzave.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

za to je vucko vele uzeo 200 meleona samo jos da nadju modus da im to predaju!! za 200 miliona bih i ja dao i berane i rozaje i tuzi i bijelo polje eto im!!

TUZna Istina
Gost
TUZna Istina

Berane nece ni Beranci, a nama je u CG sasvim prijatno, ne bismo mjenjali.

PG_man
Gost
PG_man

Zlato tetkino.

Markisa1
Gost
Markisa1

E greote. Nikad niste imali teritorijalnih pretenzija prema nikome jesi li ti zivio u srbiji u opšte druze ili si sad pa sa Marsa🤣🤣🤣

Goran
Gost
Goran

Vi opet pričate gluposti, imamo pretenzija prema vama kad budete albanija uzećemo Boku i sever da ljudi ne primaju islam ponovo bez veze zbog vaše nesposobnosti, vi u titogradu sa okolinom pravite državu kakvu hoćete građansku to je moderno…

Darko
Gost
Darko

Uzmite vi malo Pristinu, Pec, Mitroci, Urosevac ako vi basta. Vi ste Beogradski pašaluk.

Bu2
Gost
Bu2

Jedina pretenzija koju mozete da imate je pretenzija na dvije lezaljke i suncobran, i to ako imate 10-15e. To je jedini nacin da vidite more.

Strasevina
Gost
Strasevina

Ako kad budes kroz Niksic prolazio, javi se Gorane, da ti objasnimo sta je moderno!!

Agnostik@
Gost
Agnostik@

Normalno,i on gleda da za sebe i svoje okine komad kolača od srbije,znači klasični balkanski političar ali ovo što reče…stoji,istina živa.

Aco
Gost
Aco

Kanađin.

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Kako je gadan ovaj Vulin

Miško CG
Gost
Miško CG

Slika mu sve govori

Veljo
Gost
Veljo

Niko nas zasmijati ka Srbi ne mogu. Molim vas redakcijo svako jutro po jednu ovakvu vijest, da nam dan fino počne.

Sasa
Gost
Sasa

Kosovo je pred Srbije!!!

Kako je śutra
Gost
Kako je śutra

Kako ti je ona tetka iz Kanade, jede li išta

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Manje alkohola cetvrtane…

Lob
Gost
Lob

Sto je ovo?Ne nalazim rijeci za ovoga,ne postoji

Danko
Gost
Danko

Vulin? Vulin? Kaze Vulin!!!??? Sto je ovo ljudi moji!!! Nekakvi Vulin moze da odgovara ( ili barem misli da moze ) jednome Djukanovicu!!! E vidite li sad ” crnogorski Srbi ” zasto mi NIKAKO ne mozemo bit isto sa Srbima!!!???

Miki
Gost
Miki

Sta se ti sjekiras za CRNU GORU pazi svoju zemlju. Mila Djukanovica da komentaris odakle ti pravo on tebe i ne primjecuje.

Piksi
Gost
Piksi

Ne mlatinjaj obraza ti!

REALNO
Gost
REALNO

Sve ideje od 90 godina su propale pa sad berete plodove vasih gluposti, vucića i šešelja ratnih drugova, pa danas doslo bratskom narodu srvije na naplatu e, jbg, a sto se tice velike albanije to rama moze samo da sanja kad je muka dignu se crnogorci

Ljuma
Gost
Ljuma

Hajde vuline na jos jednu kratkotrajnu vojnu obuku,ne mijesaj se u nase poslove,imamo dosta muke i bez tebe,

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

E jada grdnoga.

marius
Gost
marius

U Crnoj Gori postoje oni sto misle ka i ti. E kolko se ti pitas , tolko se i oni u CG pitaju . Posto si ti nebitan cak i u Srbiji, e tolko su i oni bitni u CG. No mani se ti CG, imate vi vase “suge ” tamo u vase krajeve ohoho , a mi cemo se… Više »

El patron
Gost
El patron

A vi kako te?

Blok 5
Gost
Blok 5

🤣🤣🤣🤣🤣

Mrgud
Gost
Mrgud

Ovaj je sazrio za psihjatriju. Velika Albanija,a sve manja Srbija. Kako završi vojnički kurs sve mu je gore. Utripovo da je Rambo.

Send this to a friend