Politika IZJAVA SRPSKOG MINISTRA VOJNOG POD LUPOM ANALITIČARA

Vulin otvoreno promoviše Veliku Srbiju

Vesna Šofranac

Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin očito je uz istoričare Čedomira Antića i Aleksandra Rakovića preuzeo ulogu promotera “srpskog svijeta”, pa se sve češće pojavljuje u javnost iznoseći argumente zašto je opravdano stvarati taj novi “svijet” i zašto je Aleksandru Vučiću pripala “istorijska uloga” da ujedini Srbe, pišu Dnevne novine.

Komentarišući u opširnom intervjuu za beogradski Pečat aktuelna dešavanja, posebno u svijetlu parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, Vulin je do detalja razradio srpsku politiku u narednom periodu poručujući da više i ne treba da se brane od toga kada ih neko proziva za projekat “Velike Srbije”.

Srpski ministar ocjenjuje da je nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, proces ujedinjenja Srba u regionu postao nezaustavljiv.

GORŠTAČKI SRBI U CRNOJ GORI ODLUČILI

“Gorštački odlučno Srbi u Crnoj Gori rekli su da neće više da budu stranci u zemlji koju su stvarali, kao i da im je trpilo (?) puklo kada su im Montenegrini rekli da, ako hoće da budu dio Crne Gore moraju postati neprijatelji srpske crkve i Srbije. Pokret litija jeste nastao kao izraz dubokog neslaganja, gotovo gađenja prema zakonu koji predviđa otimanje crkvene imovine i promjenu imena SPC, ali se završio tako da je obnovio svijest među Srbima u Crnoj Gori, da mogu da imaju svoju državu, ali da im je samo nebo granica u promišljanju budućih odnosa sa Srbijom”, poručio je ministar vojni u Srbiji.

Zasluge za izborni rezultat pripisuje SPC, konstatujući da je “ukinuta srpska crkva u Crnoj Gori, to bi bio početak kraja”, te da bi srpski narod prošao kroz još jedno gubljenje identiteta, ovaj put možda i konačno, upozoravajući na to što “Šiptari rade na Kosmetu”, te da je “Vučićeva borba za očuvanje SPC na KiM toliko važna i odsudna važnija od Trepče i od Gazivoda”.

Obećao je da će do ujedinjenja svih Srba doći “mirnim putem”.

Vulin poručuje da je prvi preduslov političkog, a iz njega i svakog drugog ujedinjenja postojanje moćne masovne političke organizacije koja će okupiti sve Srbe. Vulin takvu organizaciju vidi u SNS-u i Vučiću koji su, kako kaže, posljednja nada da će u narednih 50 godina neko moći da ih okupi i objedini. Još “upozorava” srpskog predsjednika da ne smije napustiti SNS i ponoviti grešku kralja Aleksandra koji se izdigao iznad partija.

On smatra da Srbi o ključnim nacionalnim pitanjima moraju da zauzimaju jedinstven stav i da taj stav mora presudno da se formuliše u Beogradu. Sljedeća nužna pretpostavka je, kako je izjavio, ekonomski jaka matica Srbija koja može da ulaže “kao što Vučić ulaže u RS” a potom i vojnički moćna država.

Za mnoge analitičare koji prate dešavanja u regionu, upravo kroz riječi ministra Vulina, kao i prethodno istoričara Antića i Rakovića, prisustvujemo realizaciji ciljeva iz dva memoranduma Srpske akademije nauka i umjetosti (SANU) i dokumenta o položaju Srba u 20. i 21. vijeku na koji u autorskom tekstu upozorava doajen hrvatskog novinarstva, analitičar i publicista Vjekoslav Krsnik polovinom septembra ove godine.

Upravo taj dokument analitičari nazivaju “memorandumom tri” Srpske akademije koji čini okosnicu kampanje za srpske ciljeve i zaštitu Srba u regionu.

“Posljednji događaji povezani s idejom velikosrpstva, koje je doživjelo poraze u osvajačkim ratovima što ih je Srbija povela pod vodstvom Slobodana Miloševića, ukazuju da u Beogradu gdje je na čelu države legalno izabrana četnička garnitura, ne odustaju od te političke platforme. Očito se srbijanska politička elita, a nju čine vlada, Srpska akademija nauka i umjetnosti i Srpska pravoslavna crkva drže teze da Srbija ono što je izgubila u imperijalističkim i praktički fašističkim ratovima na području propale Jugoslavije može te ciljeve ostvariti u mirnodopskom razdoblju. Najnovija zbivanja i događaji ukazuju da velikosrpska i četnička garnitura u Beogradu ne odustaju od svojih planova zacrtanih u Memorandumu SANU od prije devet godina. Nakon neuspjelog puča u osamostaljenoj Crnoj Gori 2016. godine, uz snažnu propagandnu kampanju u kojoj je vodeću ulogu odigrala Srpska pravoslavna crkva, na nedavnim parlamentarnim izborima pobijedila je velikosrpska opozicija koja se otvoreno protivi euroatlantskom putu Crne Gore, iako je ona već članica NATO-a”, upozorava Krsnik.

Sve današnje političke aktivnosti Srbije dio su, kako kaže, novog projekta SANU koji je, “što je u Hrvatskoj malo poznato, lansiran krajem prošle godine pod egidom “Srpsko pitanje u 20. i 21. stoljeću”.

“Nema nikakve sumnje da će se srpski akademici nastavljajući ono što su započeli s prva dva memoranduma baviti i Hrvatskom s pozicija velikosrpskog projekta. To će dakle biti Memorandum tri SANU prezentiran na drugi način, ali s istim ciljem”, ocjenjuje Krsnik.

Ovo je samo jedno od upozorenja na opasnosti u regionu nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.

Zato i Vulinovi nastupi, među kojima je i intervju beogradskom Pečatu, nijesu tek prazna priča nekog ministra sa čijim ocjenama i stavovima srpski predsjednik navodno nema nikakve veze, već je to otvorena promocija zvanične srpske politike koja više i ne krije da je “Velika Srbija” projekat od kojeg nema odustajanja. .

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mehmed Aga
Gost
Mehmed Aga

Konju jedan marke dorat.

Mehmed Aga
Gost
Mehmed Aga

Naći ću te u misiju rupu.

Mehmed Aga
Gost
Mehmed Aga

Ukinuti proizvodnju rakije u C Gori i svi odoše za serbiju prosto lako, dobro vas znam.

mik
Gost
mik

Brlje ima i bice gde god se okrenes,dostavicemo mi braci u C.G,koliko treba samo neka piju.

Mehmed Aga
Gost
Mehmed Aga

Ministre vojni nije da nas nema.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.

Harmljng
Gost
Harmljng

Živjela stara Duklja, Zeta i CG, živjela zemlja Vojislavljevića, Balšića, Crnojevića i Petrovića…
Dolje Simi zločesti koji nam uvede mitove

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Harmljng tako je zivjeli, sve te srbe i stare srpske zemlje si lepo nabrojao neke nisi ali od tebe je i ovo puno.
Hihihihihihihihihihihihihihihihihihi

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Stefan Nemanja se smatra jednim od najznačajnijih srpskih vladara. Tokom života podigao je i obnovio veći broj crkvi i manastira koje se smatraju njegovim zadužbinama. Darivao je zemlju i novac ne samo pravoslavnoj, već i katoličkoj crkvi u Baru i Dubrovniku. Zajedno sa sinom Savom smatra se ocem Srpske pravoslavne crkve, koja ga slavi kao svetog Simeona Mirotočivog.

Mozgas
Gost
Mozgas

Ti druze listom nabroja sve vidjenije crnogorske srbe!

nole
Gost
nole

brzo češ ti kod Vulina. Brzo

Istina
Gost
Istina

Ako mislis da ste nesto postigli izborima niste a CG ce te sanjat i prije sad i u buduce vjeruj i sva srpska bratije 1918 davno prosla nismo je zsboravili.sjedi jedan.

Cika miki
Gost
Cika miki

Vuline, posrbit CRNU GORU garant neces nikad, ne ti nego ni popovi ni cetnici, a putovnice ce dobit svi koji vole tebe i Vucica,,rijec profesora Radulovica,,MRS

Mehmed Aga
Gost
Mehmed Aga

Tako je tebra nije da nas nema.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vulin je Vuciceva pudlica a ovaj opet Milov covjek tako da je sve jasno ko ubaca sad spicu odje. Providni ste skroz.

Marjan
Gost
Marjan

koji se ratnohuskaci… Vulina niko ne sljivi u Srbiji, ne bi skupio 100 glasova a stavili ste ga na naslovnu stranu.

Nenad
Gost
Nenad

Boga mi gotovi smo..kad to kaze vojni ministar.ovoh ranga koji nije ni vojsku odsluzio treba da se cuvamo..ovaj nas bar ima orden belog orla🤣
Ovako se vlada 100god..nadjes neke penale za ministre rauzne i izgledas pametno pored njih

Dmajka 363 mln
Gost
Dmajka 363 mln

Nikad neće crna gora bit obala srpskog mora.

Dmajka 363 mln
Gost
Dmajka 363 mln

Zivjela samostalna crna gora.

Dmajka 363 mln
Gost
Dmajka 363 mln

Teški nacionalista vulin.

Dmajka 363 mln
Gost
Dmajka 363 mln

Ostade vulin bez crne gore.

Emi
Gost
Emi

VuuuLin e neka si nam rekao! Montenegrinima da li ti je sada lakše na duši?!
Lud, ludji, VULIN.

Mi smo
Gost
Mi smo

Bravo Vuline pomozi Acu i Meletu.

Tuborg
Gost
Tuborg

vulin, direktni Samijev potomak! hahahaha Vidji te ga isti hhahahaha

Śan
Gost
Śan

Oces krv decko ?Bjezat vam necemo .

gfhdfdhdg
Gost
gfhdfdhdg

backo ti li si

Anđeljko
Gost
Anđeljko

Vuline tebe i Vučića su Kosovari udarili sa mokrom čarapom hitno na lijčenje

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

Šta god ovo nedefinisano živo biće pokušalo da promoviše, samo promoviše ličnu evolutivnu zaostalost u odnosu na ostatak čovječanstva. Meni ga je žao u pauzama kada me stomak zaboli od smijanja.

Harmljng
Gost
Harmljng

Krasan komentar

mrkela
Gost
mrkela

Promoviše on Srebrenicu , što vi očekujete !

Cetinje 21
Gost
Cetinje 21

Izgleda da prica kako i gleda u raskrok
Vjerovatno da su mu oci posle u strek pa da moze da gleda sa jednim u Crnu Goru a drugim u srbiju

Harmljng
Gost
Harmljng

Bravo cetinjski, pravo u centar

Djukan
Gost
Djukan

Velikosrbin gleda Zadar vidi Skadar.

Marko
Gost
Marko

E ako je ovaj prijetnja ………..

broj 1
Gost
broj 1

prijetnja je ono sto zagovara

Miljan
Gost
Miljan

Nikad nece Crna Gora bit obala srpskog mora !!!!!!!!

jovana
Gost
jovana

Dalje sape od Crne Gore….

Miki
Gost
Miki

Ljubi tetka usi svoje lijepe hehe
nema ti od toga nista ceto da znas ,dok nas i jedan bude crnogorac !!

broj 1
Gost
broj 1

cijelo vrijeme kukaju kako se pravi velika albanija a neskriveno rade na ostvarivanju projekta velike srbije

Младен
Gost
Младен

Јесте, Вулин је релевантна личност и поуздана па ћемо се препасти. Дај, будите озбиљни. Аутору текста ово је одговарајуће, јер нема ништа озбиљније и важније да понуди читаоцима.

Sova
Gost
Sova

On govori ono što ne smije Vučić. Ako je Vučić nevažan, ti si u pravu.

Džipolohije
Gost
Džipolohije

Kad god je ovaj čovečuljak i njemu slični promovisali veliku Srbiju ona je postajala manja..

Mitroni
Gost
Mitroni

Jednom smo bili u zakednici ,bidjeli smo kako je zavrsilo.Samo sa Srbijom kao komsojama i bratski bliskim narodom,nista vise od toga.80%naroda ce podrzati samostalnuvCrnu Goru,kao sto je i bila.Ostalo je sve dnevna politika ,pogotivo oval lik iz Srbije ,tiska se xa bolju poziciju u buducoj vladi kod Vucica…

LAUDA
Gost
LAUDA

Penal

Marina
Gost
Marina

KO JE DO SADA IMAO IKAKVU DILEMU OKO TOGA KO JE KRIV ZA 90- te, VALJADA JE POSLIJE OVOGA SADA SVIMA JASNO !!! A pocelo je 80-tih isto. Srbi su i tada bili “ugrozeni na Kosovu. Albanci su ih “protjerivali”otkupljujuci kuce od Srba. Rijec je,ustvari o tome,da alavi kakvi jesu, nijesu mogli odoljeti nerealno vecim ponudama od vstvarne vrijednosti njihovih… Više »

Harmljng
Gost
Harmljng

Nemoj misliti da oni to vide. Definitivno su kod očiju slijepi i zatucani propagandom svojih medija i objavama političkih vođa. Mislili smo da ćemo ih samim činom nape nezavisnosti izliječiti i pokazati im put, ali smo se očigledno sapleli o naše lijepe želje…
Želim da vjerujem da svoju slobodu crnogorsku nećemo morati braniti kao hrvati, muslimani i kosovari…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Srbija se mora sputat,makar osto samo beogradski pašaluk,inače će opet bit rata,i to je izvjesno?!

Emina
Gost
Emina

“Vučićeva borba za očuvanje SPC na KiM toliko važna i odsudna važnija od Trepče i od Gazivoda”.
ZNACI OVIME SE TRGOVALO U AMERICI izmedju DVIJE DRZAVE plus PRIZNANJE od IZRAELA ?

marius
Gost
marius

Vala Vule ako se u Crnoj Gori desi jos jedan “13 Jul”,ma ti Bog i Bozja vjera, ima da se ujedinite, ka nikad do sad.

Toni
Gost
Toni

Na kraju ćete stat svi pod jednu šljivu, zbog vaše genetske alavosti.

Bobija
Gost
Bobija

Majmune kad ces stati na zelju- Milo je i dalje poglavica u plemenskoj drzavi a ima i vraca Rista zvanoga amfilohije a ti zivis u rodovskoj zajednici majmune

Ultra Crna Gora
Gost
Ultra Crna Gora

Kinez koji nije zavrsio vojsku
Vu-Lin

Segio
Gost
Segio

Koje gluposti, na ko vam više vjeruje.
I ovo je “bivši” ministar i budući anonimus

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Crnogorci, ooo Crnogorci
budite spremni da branite Crnu Goru od “posrbljavanja”!

MAKANJA
Gost
MAKANJA

Čerge,pokraj njega idu…duša,duša tiho jeca….

Marina
Gost
Marina

Preko ovoga OPASNOGA ludaka Srbija salje “probne balone” pa ako joj to prodje bez reakcije,kao sto,na zalost,uvijek prodje, onda idu jos agresivnije i jace.
Ovdje narod mora da reaguje izlaskom na ulice.
Ako akademski budemo cekali “lazne “
osude,ode voz…

Zagor
Gost
Zagor

A ko ce da izadje na ulice. Vi nemate taj narod. Jednostavno ne postoji. Pokazalo se i na izborima i na litijama. Kad se prociste biracki spiskovi ispostavice se da je za vas glasalo 25% manjina i 10% crnogoraca, i to je to.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Crnogorci nikad nijesu bili brojcano jaki, pa ni danas, cijela drzava 600000stanovnika. Al duhom jesu, tako da izadje 10000 na ulice cuce se poruka ne boj se. A izaslo bi mnogo mnogo vise jer svi su ogorceni zbog ovakve politike unaprijed se vidi sto se sprema.

Support
Gost
Support

Tako mi čukundede vrača i bubnjeva Darkvuda, jedva čekam taj popis, pa da se i mi pročistimo od vas i vaših 40%.

Mozgas
Gost
Mozgas

To nisu crnogorci vec mont3enegrini ili milogorci!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ako nas ponovo osvoje,i počnu ponižavat,mi znamo štaćemo!?

Bar1111
Gost
Bar1111

Onda ce biti kasno…nista mi dobro nismo pokazali. Niko nas ne ponizava, sem, mi sami sebe. Stidmi se sto pripadam ovom narodu.

Marina
Gost
Marina

Eee moj Narcise!
Zar treba veceg ponizenja od ovoga?
A ako nas “osvoje” onda sjedi kuci slobodno,posto onda nemas sto cinjet.

Mozgas
Gost
Mozgas

pravac suma!

cetinje
Gost
cetinje

Ko jos moze slusati ovog kretena Vulina,otpusten iz vojske Srbije kao debil sa dijagnozom “debelitis mentis” i postade fenomen sa dva grama mozga ide i ne pada,kreten.

Marina
Gost
Marina

Takvi su omiljeni Vucicevi satrapi.
Polusvijet.
Ko bi normalan inace slijedio nekoga kao sto je on.

Djole
Gost
Djole

Srbija do planine Avale !

Titograd
Gost
Titograd

Niko krupno ka srbin ne laže Njegos

Marina
Gost
Marina

Titograd
Ovaj prica sto mu gazda kaze !Nemojte ni trunke dileme da imate oko toga.
Ove njihove svakodnevne provokacije smisljene su u Gargamelovoj marketinskoj kuhinji , izmedju ostaloga i zato da gubimo vrijeme na odgovaranje na njihove ispade umjesto da radimo konkretno.
Jer oni ovo vrijeme dok mi kuckamo poruke na spicu koju nam ubace koriste na terenu.

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Okupio je najgluplju ekipu ministara oko sebe i opet ne uspijeva da bude pametan.
To je predstava što jadna srbija trpi, horor nad inteligentnim i poštenim narodom koji se povukao.
Svima je sve jasno i u Eu… Tuga.

Marina
Gost
Marina

Trebaljevo
Uopste se ne saglasavam sa tobom
SVI SRBI I U SRBIJI I NA SVIM DRUGIM MJESTIMA misle ISTO.
Sve su samo nijesu JADNI.

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Nek je vječno nezavisno 🇽🇰 KOSOVO 🇽🇰

Cimasg
Gost
Cimasg

Bravo. I cudite se sto se ljudi stide reci da su crnogorci. Eto u Srbiji ih skoro vise ni nema a i u Crnoj Gori sve manje i manje.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ko veli da je ovaj sto je pisao ovaj komentar Crnogorac?

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

A vi toliko LAJETE protiv CG da je INAT potpuno PRIRODNA reakcija, iako ne odobravam da se lavezom na lavez odgovara, nema potrebe.

Stari liberal
Gost
Stari liberal

Komite, odnijecemo vam Crnu Goru u Krusevac.

Stari Radikal
Gost
Stari Radikal

I mi tebi crkve u Vatikan.

MPT
Gost
MPT

Ahahaha to legendo, kako ga obrifti onako maloumnog četničkog.

Proleter
Gost
Proleter

3.rajh plače za njim.

Ode on,osta zub
Gost
Ode on,osta zub

Cuo juce za srpski zub, pa misli da ima jake argumente, misli da je zub od ambasadorovog pretke neandertalca.

Banjani
Gost
Banjani

Nešto mi je vulin mnogo crn za srbina.a da li je tom srbijom ikad vladao srbijanci. Mislim da su vladali uglavnom Crnogorci.primismo izbjeglice 90tih i eto pokušavaju nam zabit nož u leđa. Proveriti status svih.znam ih lično što su zaradili penziju u CG nežive u CG a imaju lk CG i glasaju protiv nas.radite na lk spajanja porodica ako mislite… Više »

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

To je tetkino zlato, brreeeeee

Hogar
Gost
Hogar

Pravi,čisti,autohtoni srbin jeste crn.Ne u smislu crn ko crnac nego garav.

Negokako
Gost
Negokako

Od sad cim vidim srbijanca samo napisem MRSSSSSSSSS i ne citam

Mima
Gost
Mima

“Ujedinjenje srba mirnim putem…” pa ti kao ministar vojni, veliki strateg i poznavalac prilika na Balkanu, valjda znaš do to nikako ne može! Ali nikako. ( Ovo što napisah za ovog gospodina, naravno da se šalim.)

Marina
Gost
Marina

Mima
Nadam se da se salis i za ovo “gospodin”

Anonimni
Gost
Anonimni

U pravu je General. Vrijeme je da se ujedine i svi skupe oko one kruške iz proročanstva.

Marina
Gost
Marina

Aninimni
Mislis ispod ŠLJIVE?

Soko
Gost
Soko

Uvjek su Mali ljudi I nespsobne drzave bolovale od velikih kompleksa. Srbi se 12 godine oslobodise od turaka pa Tako Mali I nesretni umislise da su Neko I krenuse u rat Koji oh kostase 60 posto sposobnog stanovnista. Posto su u svakom ratu katastrofalno prosli to me mogu oprostiti nikako I shvatiti da su zanemarljivi. A Crna Gora I’m Treba… Više »

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

….da dodam “”Najvazniji spski nacinalni interes – izlaz na more- PO SVAKU CENU( cijenu)”” .
To pokusavaju od 19v do danas svim mogucim sredstvima.

Rašo
Gost
Rašo

U Crnoj Gori ima jedna velika većina pravoslavnog naroda koja je u teškoj i bespotrebnoj zabludi i smatra sebe Srbima. Kaže Djed mi se izjašnjava srbinom, a djed bio neposmen ili poslije 18 – te , školovan i učen da je srbin. Veliki dio pravoslavnog naroda u Crnoj Gori pravoslavlje izjednačava sa srbstvom. Više u sbiji u njihovom stanovništvu ima… Više »

Marina
Gost
Marina

Raso
Ma koga briga kako se oni osjecaju!
Dosta vise sa objasnjavanjem ko je ko i od koga.
Sto ce nam polutani i podijeljene licnosti?

Sova
Gost
Sova

Na sajtu poreklo.rs o porijeklu Vulina piše: “Карановић вјерује да су из Рибника и да их тамо има преко 100 кућа са разним презименима. Он надаље сматра да им је старо презиме Кењало…”.

Darina
Gost
Darina

Žabac !

Mima
Gost
Mima

Nisi ti vidio sliku njegovu neđe u Niš, đe pije pivo iz boce za šankom sa sve raspuštenom dugom kosicom! Golum.

Marina
Gost
Marina

Mima
Ma klasican ludak!!
Da ima institucija u Srbiji,kao sto nema,
nosio bi bijelu kosuljicu vezanu pozadi a ne vojnu uniformu.

Velimir
Gost
Velimir

Blago zemlji koja nema ovakve promasene karikature mr Bina!

Tivat
Gost
Tivat

Opet vi o Velikoj Srbiji, haha

Marina
Gost
Marina

LUDACI SU NAJOPASNIJI LJUDI !!!
Jedan takav je izazvao II svjetski rat!!!!

Proleter
Gost
Proleter

A neko takav i prvi svetski.

Mima
Gost
Mima

Nisu mi jasna ova četvorica tužnih ljudi sa minusima na tvoj komentar! Što bi ste vi?!

Djoko
Gost
Djoko

Kome su Crnogorci dozvolili da im kroji sudbinu..

Kuku i jes
Gost
Kuku i jes

Ma, jok, gremlin se samo preporučuje Aci da ponovo bude ministar. Da se i on, onakav kakav je, nešto pita.

Marina
Gost
Marina

Ne zavaravajte se ljudi !
On je samo Vuciceva ekspozitura !
Vidite li da oni vec na dnevnom nivou “pucaju iz svih pusaka” a NIKO ne reaguje.
Svi su ih iz okruzenja postavili tamo gdje im je mjesto .
OCEMO LI SAMO MI DOZVOLITI DA BUDEMO POD OKUPATORSKOM CIZMOM OVIH LUDAKA?!

Idea
Gost
Idea

Ovo je definitivno slucaj za psihijatra,totalni nacinalsovinista.

Marina
Gost
Marina

Idea
Ali ljudi!
On samo izgovara ono sto svi Srbi misle.
Od SANU preko raznih “istoricara” u Sbiji u R.srpskoj i CG do naroda.
Svi misle sto ovo cudoviste govori.

Idea
Gost
Idea

U pravu si Marina,jeli moguce da ima toliko blesavih ljudi u srbiji.

Marina
Gost
Marina

Idea
Ako je neko blesav onda smo to MI koji pustamo i ne reagujemo na ovakve stvari.ONI SU “SAMO “CUDOVISTA!
Iz “nove vlasti “naravno nece niko da reagiuje jer je ovo njima najmilija pjesma.A i ko da reaguje kad slicne rijeci cujemo i od buducega premijera a da ne govorimo o drugim ulizicama.

Idea
Gost
Idea

Nazalost opet si u pravu Marina,ima dosta ulizica i kod nas koji su istomisljenici te ideje,medjutim ja mislim da oni ne vole toliko srbiju koliko mrze Crnu goru,zapravo neznaju ni sami sto hoce.

009
Gost
009

Ljubi ga tetka u njegov mozak ako ga ima !!

Kriza
Gost
Kriza

Možda je Vulin u pravu ,Crna Gora ide u EU pa možda se ujedinimo ako i Srbija dođe u EU.A drugog načina nema.

Zagor
Gost
Zagor

A kako niko od vas ne razmislja na nacin: A sta ako EU uopste ne bude postojala za 10 godina. Mnogo ozbiljnih autora misle bas tako.

MPT
Gost
MPT

Mislim da je realnije da Srbija neće postojat za 10 godina nego da EU neće postojat za 10 godina.

Maxo
Gost
Maxo

Ovi ovakvi otvoreni nastupi su najbolji promoteri crnogorske greške na izborima. I među OVIMA koji srbuju ima poprilično onih koji će ustati i reći “ne damo Crnu Goru”. A dodatno, ovakvi nastupi otrijezniće evropske spavalice koje žmure na nacionalizam AV Miroplačivog. Naravno, pokazujući koliko je Milo u pravu kada ih poziva da konačno reaguju.

Marina
Gost
Marina

Maxo
Ti kazes poprilicno
A ja kazem 95%.
Vjeruj!
Svi oni misle ovo sto ovo CUDOVISTE izgovara.Niko CAK NI FIRMALNO nikada nije osudio ove “ispade”
Ne bi se ni ovi bijednici iz CG toliko osilili da nemaju sveukupnu podrsku Srba.

NK grad
Gost
NK grad

Dijelile se pare javno, na svakom cosku dan poslije izbora u Niksicu. Kakvih je sve tipova dolazilo za, sake para, u snu se ne snili. Nije se znalo jesu li gori ovi sto dijele, ili ovi sto uzimaju.

Marina
Gost
Marina

NK
Eto.
Ali o tome niko ne prica .

Snjeg
Gost
Snjeg

A sta muslite otkud 14 mandata df-u u BD .Kupovina uvezeni glasaci iz Berana , grbljani koji su nekad glasali u Kotoru sada glasaci u BD ,ucjene i ko zna sta jos.

Send this to a friend