Politika

Za budućnost Crne Gore: Ovaj narod zaslužuje najbolje

Ovaj narod zaslužuje najbolje i treba da ugleda svjetlost i u okviru ovog zemaljskog života, a ta svjetlost je u ostanku naše djece u našoj zemlji. Za to se bori koalicija “Za budućnost Crne Gore”, kazao je danas u Bijelom Polju nosilac njihove liste Zdravko Krivokapić.

On je nakon obilaska ekonomskih i ekoloških crnih tačaka Bijelog Polja istakao da je propala bjelopoljska industrijska zona simbol rada ove vlasti koja je, kako je rekao, uništila ekonomiju.

“Koalicija “Za budućnost Crne Gore” će se boriti da sanira posledice režimske pohare i da stvori ekonomiju koja će svakome dati šansu da uspije”, dodao je.

U razgovoru sa domaćinima i stanovnicima toga kraja Krivokapić je istakao da “ako želimo da naša zemlja ima budućnost – tu odluku donosimo 30. avgusta ili nikada.

“Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, a ne o budućnosti naše djece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put, jer sada novi put je jedini put koji imamo”, poručio je Krivokapić.

Prilikom posjete hramu Sv. Petra i Pavla Krivokapić je kazao da je borba protiv ovoga režima ne samo ekonomska, nego i duhovna.

“Ovo je i duhovna borba koja u konačnom treba da dovede i do bratskog pomirenja”, zaključio je Krivokapić.

Provjera zakonitosti upisa birača i promjene u biračkom spisku

Kako se bliže parlamentarni izbori koji će biti održani 30. avgusta ovlašćeni predstavnici koalicije Za budućnost Crne Gore u Beranama u cilju kontrole izbornog procesa provjeraavaju zakonitosti upisa birača i promjene u biračkom spisku, registara prebivališta i boravišta i registara crnogorskih državljana.

Kako je saopšteno iz te koalicije, posebno se kontrolišu birači koji su upisani u birački spisak, a stalno su nastanjeni u inostranstvu.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova dužno je da birački spisak vodi u skladu sa zakonom i biće odgovorno za sve zloupotrebe i nepravilnosti. Koalicija Za budućnost Crne Gore ovu kontrolu koordinisano vrši u svim opštinama u Crnoj Gori”, naveli su predstavnici koalicije u Beranama.

Dodaju da će stranci koji imaju namjeru da zloupotrijebe biračko pravo i glasaju u Crnoj Gori, a stalno su nastanjeni u inostarnstvu, biti preko aplikacije Neka ostanu doma provjereni i prijavljeni zemljama u kojima žive.

“Ovime rizikuju da izgube brojne privilegije koje su tamo ostvarili zbog kršenja zakona jer ne mogu čarter letovima koje mi plaćamo, a koje organizuje DPS, prekrajati izbornu volju građana Crne Gore kao što su to radili na svim prethodnim izborima”, poručuju iz koalicije.

Posebno ukazuju na to da određenom broju birača ističe rok važenja dokumenata, odnosno lične karte i pasoša, koje mogu koristiti prilikom glasanja.

“Stoga podsjećamo građane s obzirom na važnost izbora koji su pred nama, da provjere svoja dokumenta i na vrijeme preduzmu radnje kako bi se produžio rok važenja dokumenata. Upozoravamo građane da u namjeri da se izazove zabuna i onemogući glasanje na sami dan izbora moguće je premještanje birača sa jednog na drugo biračko mjesto pa se dešava da su birači upisani na biračkom mjestu koje nije u okviru njihove mjesne zajednice ili mjesta stanovanja. Građani mogu provjeriti na sajtu Biraci.me i u prostorijama MUP-a da li su upisani na birački spisak i na kom mjestu mogu iskoristiti svoje biračko pravo. U slučaju da nisu u mogućnosti da iskoriste ovu vrstu provjere građani se za pomoć mogu obratiti koaliciji Za budućnost Crne Gore u prostorijama stranaka koje čine ovaj politički savez”, navode u koaliciji, poručujući da će svi koji budu učestvovali u mogućim zloupotrebama biti procesuirani nakon 30. avgusta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dusko
Gost
Dusko

Konacno pravi covjek da povede opoziciju. Vrhunski intelektualac i castan covjek. Za buducnost Crne Gore na liniji nasih slavnih predaka

eto
Gost
eto

Ne trošite se družino do izbora.Već 31.avgusta kreće velika “traktor” litija put Srbije pa ostavite koji “dinar”za puta.Tamo vas jedva čekaju.A i mi da živimo kao ljudi.

Optimus Prime
Gost
Optimus Prime

Kakve kontradiktornosti. Još čuo nijesam da neko idući u prošlost najavljuje budućnost. Vi ste fenomeni.

Ljubo
Gost
Ljubo

Ovi ne znaju da je izmisljen racunar

Mestar
Gost
Mestar

Tuzni moj skupe

 =
Gost
=

Oni se stvarno bore za budućnost Crne Gore,ali da nestane Crna Gora.

Cedo
Gost
Cedo

Jako kvalitetna lista koja puno obećava i koja ima podršku naroda.

Mlađo
Gost
Mlađo

Pravi nosilac liste.

Buba
Gost
Buba

Borimo se za bolju buducnost.

Jasmina
Gost
Jasmina

Ovo smo dugo čekali. Bravo!

Vanja
Gost
Vanja

Ova koalicija ima najbolji plan i program….

Nino
Gost
Nino

Imate moju apsolutnu podrsku, moj glas ide vama

Dušan
Gost
Dušan

Mala riječ je cirkus. Ko normalan ovo glasa. Čija je ovo zastava?

Marko
Gost
Marko

Kralja Nikole

Nikad
Gost
Nikad

Kako dižu zastavu kralja Nikole kad slave 1918.,samo je koriste jer liči na srpsku.

Muzil
Gost
Muzil

Postuju sultana iz sela Haremi

Srbin
Gost
Srbin

Evo vidjesmo poslije vasih skupova u Berane kako su prosli bosnjaci sa natpisima mozes mislit kako bi mi svi ostali prosli koji nismo srbi stavljali bi nam zute trake kao fasisti jevrejima. Kkga vi jos mozete ubjedit da ste vi dobro za drzavu uzas.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Mrzitelji crne gore,đe vam je državna zastava???

Nikolasss
Gost
Nikolasss

cirkusanti 🤣

Pencilin
Gost
Pencilin

Vučić i Andrija uz blagoslov popova sastavili političku koaliciju.. samo cu reći Pi

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Vece kazne ovoj drzavi i narodu je bi bilo nego kakvim slucajem vi da je povedete u buducnost to jest srednji vijek.Vjerovatno bi postali kao jedan od okruga Srbistana ono moravicki okrug

Bodin
Gost
Bodin

koja sprdnja ljudi na ovu sliku, pazi im zastavu, i sa ovim misle da ce iko normalan da glasa za njih ?

Mouhahahahah

Zoran
Gost
Zoran

Pod tom zastavom ste bas smijesni.tako cete i proci 30tog

Nnn
Gost
Nnn

Kakva im je ovo zastava? Koje zemlje je ovo zastava? Koga ovi predstavljaju

SSSR
Gost
SSSR

To je zastava kraljevine Crne Gore. Zastava svetih Petrovića.

Ahahahaha!!!
Gost
Ahahahaha!!!

Sad su ti i Petrovići sveti? Uz već svete crkvu, drveće, kamenje, grobove, popove… Jesam li što zaboravio? 🤣🤣🤣

Mima
Gost
Mima

“Za budućnost Crne Gore”? Sa vamo samo u propast Crne Gore!!!

Dragan
Gost
Dragan

Bas briga opuziciju za narod i za njegovo dobru buducnost vec oni misle za sebe i zbog svojih interesa

Send this to a friend