Politika

Za UCG skandalozna odluka o zabrani rada Đukića

U narodu kažu “vidjela žaba da se konji kuju…”. Tako je član predsjednistva UCG Vladimir Dobričanin prokomentarisao zabranu rada počasnog Konzula Ruske federacije Bora Đukića.

<<<Crna Gora protjeruje jednog ruskog diplomatu<<<

“Ponešeni primjerom pojedinih članica NATO saveza i EU, Vlada Crne Gore se “odvažila“ i donijela skandaloznu odluku o zabrani rada počasnom konzulu Ruske federacije u Crnoj Gori i to zbog još nerazjašnjene afere o trovanju dvostrukog agenta Skripalja u Londonu. Što je još i gore, Vlada nije naučila lekcije iz prethodnog perioda kada je sramnom odlukom o uvođenju sankcija Rusiji dovela do gubitka značajnih poslovnih aranžmana sa tom za nas jednom od najvažnijih zemalja svijeta što se izvoza naših proizvoda tiče i time prouzrokovala enormnu materijalnu štetu koja je nenadoknadiva”, kazao je Dobričanin

Prema njegovim riječima, izgovor da smo mi zemlja članica NATO saveza i da moramo podržavati naše partnere ne pije vodu jer je jedna od najvećih i najznačajnijih NATO članica Turska odbila da to isto uradi.

“Desetak članica EU takođe. Da li to onda znači da mi želimo da budemo „udarna pesnica“ NATO saveza i da se u prvoj godini članstva istaknemo kao vrijedni i odani članovi? Očigledno da! A štetu će opet da plate građani. Bilo bi divno da su vlastodršci prije nekoliko godina prognali Deripasku ili mu uskratili gostoprimnstvo – bili bismo još i na dobitku. Umjesto toga, gostili smo ga kao i Šinavatru potom! Vlada mora razumjeti da se dostojanstvo naroda brani drugačije, a ne pridruživanjem hajci na diplomate i počasne diplomate koji to ničim nisu zaslužili”, naveo je Dobričanin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ano Minus
Gost
Ano Minus

Skandalozna je vaša reakcija. Čoek sa statusom stranog diplomate bavi se unutrašnjom politikom države!? Šteta samo što ga ne mogu proćerat.

Cica
Gost
Cica

Ovaj covjek treba da bude predsjednik stranke..nije istrosen i kompromitovan.

Građanin
Gost
Građanin

Bravo. Tačno. Nije kompromitovan. Mislim- nije još. Još malo.

Seka
Gost
Seka

Dobricaninu,bolje bi ti bilo da se pozabavis pacijentima nego sto vodis politiku….naravno tu mozes da radis i pricas sta oces i kaplju ti pare….a kao ljekar nemozes,jer se nisi pokazao ni kao covjek a da nepricamo kao ljekar….brzo ce te i odatle ocerati….

Dakka
Gost
Dakka

Dežurni sendvičari, let’s go!!!

Send this to a friend