Politika Marković čestitao Dan opštine Žabljak

Žabljak će doprinijeti daljem ekonomskom napretku sjevera i Crne Gore

Duško Marković

Premijer Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku Opštine Žabljak Veselinu Vukićeviću, predsjedniku Skupštine opštine Vidoju Tomčiću,odbornicima u Skupštini opštine i građanima Dan opštine Žabljak.

“Durmitorski kraj pored svojih prirodnih vrijednosti krasi i neraskidiva veza sa crnogorskim slobodarskim i antifašističkim tekovinama. Vjerujem da ćemo upravo na tim tekovinama razvijati savremenu Crnu Goru”, navodi se u čestitki Markovića.

On očekuje da će investicije realizovane u mandatu ove Vlade, zajedno sa novim turističkim kapacitetima visoke kategorije čija je gradnja u toku, u kratkom roku dati novi kvalitet turističkoj ponudi Žabljaka.

“Na taj način Žabljak će zauzeti svoju poziciju razvijenog mjesta koje doprinosi daljem ekonomskom napretku Sjevera i Crne Gore u cjelini”, piše u čestitki Markovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rozaj
Gost
Rozaj

I to je mnogo

Miki
Gost
Miki

A nikad sa onim neljubaznim shumarima i primitivcima, nikad u zivotu !!!!!

Durmitorac
Gost
Durmitorac

Uvijek ista priča,Žabljak pun potencijala a na kraju se ulaže u Smiljaču,Žarski itd. Ne kažem da ne treba ali ne folirajte se…Nikakve nove staze,samo jedan četvorosjed i hoteli Durmitor i Chedi su dovoljni da vrate Žabljak đe mu je i mjesto 🙂

Send this to a friend