Politika

Psovke u holu Skupštine, Branko hvata Boba za vrat

Prilikom pokušaja ulaska poslanika Demokratskog fronta u prelarnu salu došlo je do verbalnog, a zamalo i ozbiljnog fizičkog sukoba sa nekim poslanicima DPS-a, koji je spriječilo skupštinsko obezbjeđenje.

Naime, došlo je do guranja među poslanicima, koje je pratio niz međusobnih psovki i pogrdnih riječi.

FOTO: Dejan Lopičić

U jednom trenutku je Branko Radulović uhvatio za vrat Miodraga Radunovića.

Jedan funkcioner DF-a sa bine ispred Skupštine poručio je da su “poslanici DF-a izmršikali ološ koja je izglasala ukidanje imumiteta”

FOTO: Dejan Lopičić

DF je, pošto se stanje smirilo, odlučio da ostaju u Skupštini čiji rad bojkotuju jer tvrde da izjašnjavanje građana na parlamentarnim izborima nije bilo slobodno zbog, kako ga zovu, lažnog državnog udara 16. oktobra.

“Niijedan poslanik nije htio da nas pogleda u oči. To su kukavice i miševi. Upozoravam režim Mila Đukanovića da se Crna Gora nalazi na ivici građanskih sukoba. Upozoravali smo i ljude u Skupštini da ne mogu oni na osnovu iskaza Sinđelica ili neke slične bitange da se ovako ponašaju prema predstavnicima druge polovine Crne Gore”, kazao je Andrija Mandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Samoodbrana ?
Gost
Samoodbrana ?

Drzava i institucije ne reaguju na vandalizam, huliganstvo, nasilje i agresivnost, odsustvo svih moralnih i civilizacijskih normi ponasanja ovih “UGLEDNIH PARLAMENTARACA” koji urlaju proizvodeci animalne krikove, udaraju, psuju i vrijedjaju i na kraju prijete da jr ovo samo pocetak i “da ce se borba nastaviti”… Do kada ovo trpjeti?

Martin
Gost
Martin

Platu dobijate za ovo… Radulović… Radulović?CG si obruka i zavijo u crno! Tragedija jedne nacije … Raduloviću pa da je nebo palo na zemlju ne bi smio staviti ruke oko vrata čovjeku.. Mislim da čekate da gori CG…. Mislim da me srce boli kad vidim ko živi u CG(Crnogorci,Hrvati,Albanci,Muslimani žive u njoj? Mislim da četnici su prešli crtu i na… Više »

Martin
Gost
Martin

Propast… užas..želim četnika… Radulović mene je stid …uhvatit čovjeka za vrat…CG je ponižena i osramoćena…Četnici joj uzimaju dušu…..prvo okupatora spc..danas četnici… Crnogorska nacia je ugrožena od strane četnika…pa ne bi čovjeka uhvatijo za vrat da mi je obadvije ruke uzeo…. Sramota me i stid ?Crnogorci o Crnogorci ???

Razočarani
Gost
Razočarani

Proslo ke vrijeme četnika i partizana i ostalih domoljuba!!!
Svi u penziju daj neki novi klinci da vode drzavu, ovo je cirkus!!

Sramoto
Gost
Sramoto

Akoji klinci, eno Becic i Abazovic podrzavaju ovaj primitivizam. Neko ko ne osudi ovo je kao bolji. Nema novih kod nas. Demokrate kao nove , Gosovic i Kaludjerovic vode partiju, sa druge strane Rakcevic, ovamo Bulatovic, ovamo Djukanovic, ovamo Milic,.. Sve ogranci jedinstvenog DPS-a. Zgrozen sam danasnjim ponasanjem, od ovih nijesam ocekivao normalnije, jer im ovo nije prvi put, ali… Više »

Слобода
Gost
Слобода

Dolje odnarođeni režim Mila Ðukanovića!

Boki
Gost
Boki

Profesore Radulivicu….iscijepaj diplomu i ne brukaj struku… Kuku ko nam je predavao

Monenegrin
Gost
Monenegrin

Mlogo jaki momci!! Treba ovog Radulovica poslati umjesto Zlaticanina!!

Djuka
Gost
Djuka

Weee.. Dje mi zivimo…

SLOBODA NARODU
Gost
SLOBODA NARODU

Sluge režima treba vrijeđati i ponižavati na svakom koraku

Dragan
Gost
Dragan

Ne treba. Nikoga ne vrijeđati, nema efekta. PO DŽEPU! ODUZETI IMOVINU KUPLJENU NAŠIM POKRADENIM PARAMA! UZETI SVAKI CENT SA MILIONSKIH RAČUNA U INOSTRANSTVU! ZATVOR! ROBIJA! AKO ikada bude pravne države i nezavisnog sudstva – a sumnjam, svako nepošten da plati, bez obzira ko je i iz koje stranke!

Mikas
Gost
Mikas

I ko onda da raspolaze sa tom oduzetom imovinom i tim parama df penali? Niko ne treba da uzima niciju imovinu dok na vidjelo neizadje covijek koji moze u roku od godinu dana da digne platu u crnoj gori na 1000e! A to bi mogao bilo koji posteni intelektualac , kojeg zasad nemamo!

ogromna većina
Gost
ogromna većina

Da li je ovo moguće da i dalje prijeti zbog svoje g….? dokle si spreman da ideš da bi sačuvao svoje d…?
“Upozoravam režim Mila Đukanovića da se Crna Gora nalazi na ivici građanskih sukoba.”

Send this to a friend