Politika

Završen šesti protest, ponovljeni stari zahtjevi, sljedeće subote novo okupljanje

Foto: CdM

U Podgorici je večeras održan šesti po redu protest u organizaciji pokreta “97000-Odupri se” sa koga su ponovljeni raniji zahtjevi, a to su da najviši državni zvaničnici podnesu ostavke, te da isto to uradi specijalni i glavni državni tužioci, kao i Savjet RTCG. Naredni protest najavljen je za sljedeću subotu, 30. marta.

Foto: CdM

Kao i prethodnih subota, ni ove policija i organizatori nisu saopštili procjenu o broju okupljenih građana.

Nakon što su organizatori više puta apelovali na građane da im se pridruže bez ikakvih stranačkih, nacionalnih i ostalih obilježja, večeras su bili primorani da udalje s protesta dva muškarca, od kojih je jedan imao majicu sa srpskom zastavom, a koji su dizali tri prsta.

Foto: CdM

Foto: CdM

Glumac Slaviša Grubiša je pročitao “Proglas slobodnih građana“ u kom su navedeni zahtjevi za ostavkama koji su iznijeti na prethodnim skupovima.

Podsjećamo, na prethodnim protestima zatražene su ostavke članova Savjeta i generalnog direktora Radio televizije Crne Gore, Božidara Šundića. Neopoziva ostavka zahtjevana je i od vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i direktora Agencije za sprečavanje korupcije Sretena Radonjića. Organizatori protesta zahtijevaju i ostavke predsjednika Vlade Duška Markovića i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Grubiša je naglasio da su “opoziciono jedinstvo i uska saradnja apsolutno neophodni u ovom procesu“.

“Među slobodnim građanima su od prvog dana na protestima i predstavnici parlamentarne opozicije iz Demokratskog fronta, Demokratske Crne Gore, Socijalističke narodne partije, Socijaldemokratske partije, Demosa, Građanskog pokreta URA, Radničke partije, Ujedinjene Crne Gore, kao i nezavisni poslanici. Sa nama su i vanparlamentarne stranke, sindikati, studenti, akademski profesori i doktori, a biće nas samo još više. Ovo je protest svih građana i svi su dobrodošli“, kazao je on.

Foto: CdM

“Naši prazni frižideri i džepovi su naša politika“, poručila je sa protesta jedna od govornica Maja Jovović, predstavnica korisnica naknada za majke za troje ili više djece, koje su ukinute odlukom Ustavnog suda.

Jovović je izjavila kako Đukanović očigledno ne umije da čita jer demonstranti ne ugrožavaju državu već je “spašavaju od njega“.

“Običnom građaninu su nezaposlenost, penzije i plate i računi za struju razlog za bunt!“, rekla je Jovović.

Osvrnula se i na ukidanje naknada za majke sa troje ili više djece.

“U mnoštvu laži i prevara, dogodi se i prevara vijeka nad 22000 majki. Prije dvije godine, majke su 11 dana štrajkovale glađu zbog nepravde i kršenja Ustava Crne Gore. Još smo na ulici i bićemo sve dok se zakoni u Crnoj Gori ne budu poštovali! Bićemo na ulici dok svi odgovorni ne podnesu ostavke!“, poručila je Jovović.

Foto: CdM

Nikola Grdinić je ocijenio da je ovo prvi korak ka padu režima i najava kontrole svake buduće vlasti.

I ovom protestu kao i prethodnim prisustvovali su i opozicioni poslanici.

Mapa kojom će se kretati okupljeni

Studentkinja Minja Novaković govor je počela mini performansom, noseći stolicu jer je “odrasla u društvu u kojem nas uče da sjedimo, ćutimo i trpimo.“

“Večeras ja odbijam da sjedim! Pred vama stojim ovdje u ime svih studenata i mladih ljudi Crne Gore. Mi ne želimo da straše nas i naše roditelje. Kad im na poslu kažu: ‘Pazi što onaj tvoj mali ili mala radi na protestima’, ja odgovorim: ‘E baš pazim!’. Pazim da ne dozvolim da mi prijete. Pazim da mi niko ne uliva strah. Ja pazim svoje pravo na slobodu. Pazim svoje pravo na dostojanstvenu egzistenciju“, rekla je ona.

U ime studenata kazala je da želi obrazovni sistem koji će od nje napraviti stručnjaka.

“Ne prihvatam da radim u zarobljenim institucijama, da se jednog dana spakujem i odem. Želim da budućnost stvaram u ovoj zemlji. Ne želim da patim od kolektivne depresije koju nam je nametnulo ovo društvo. Dosta je! Mi smo odgovorni! Mi smo neustrašivi! Neka svi čuju: ‘Studenti su tu!’“, poručila je Minja, pozvavši svoje kolege da im se u nedjelju u velikom broju pridruže ispred Skupštine Crne Gore.

Foto: CdM

Protestna povorka kretala se Ulicom slobode, pored  zgrade Tužilaštva, zatim Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog pored Centralne banke, Skupštine i zgrade Predsjednika. Pored svake institucije čuli su se glasni zvužduci, a demonstranti su skandirali: “Mi smo država!“ i “Ostavke!“. Ispred Skupštine, građani su se obratili policiji transparentima „I vaša djeca zaslužuju bolje“ i „Ova policija radi za građane“.

Šetnja je nastavljena preko mosta Blaža Jovanovića, gdje je kolona kratko zastala pored zgrade Elektroprivrede Crne Gore, što je pratilo skandiranje “Poskupite struju, čućete oluju“.

Zatim je kolona išla Moskovskom ulicom pored zgrade RTCG, te Bulevarom revolucije i Ulicom Ivana Vujoševića, kolona se vratila na Bulevar Svetog Petra Cetinjskog i istim putem nazad na Trg nezavisnosti.

Foto: CdM
Foto: CdM
Foto: CdM

Skup je u ime organizatora zaključio Denis Mekić obraćajući se građanima koji nisu izašli na proteste.

“Svi vi koje direktor zove da bi provjerio jeste li glasali, svi vi kojima je rečeno da vam je posao ugrožen, da vam je budućnost djeteta u ovoj zemlji ugrožena, svi vi kojima prijete ucjenama i zastrašivanjem – vašu platu ne daje vam ni premijer ni predsjednik već mi, građani. Građani će vas i dalje plaćati, sve dok budete radili za njih. Za svoju državu. Sljedeći protest zakazan je za subotu, 30. mart. Vidimo se na ulici ponosno i bez straha!”, poručio je on.

Foto: CdM

Foto: CdM
Foto: CdM

Ranije su organizatori pozvali sve okupljene da i sami aktivno pomažu redarskoj službi i reaguju na provokaciju bilo koje vrste tako što će kontaktirati najbližeg redara, kako ne bi dozvolili da bilo kakav nasilni incident ugrozi, kako su naglasili, njihovo zakonsko pravo da pokažu da su građani i građanke država, “te kroz proteste odbranimo Ustav Crne Gore u jedinoj slobodnoj instituciji koja nam je ostala – Ulici”.

S.Đukanović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Jesu li bile majke?

marius
Gost
marius

A jeli bio protest ?

Bazinga
Gost
Bazinga

Meni nije samo jedno jasno, kako se sve ovo finansira od naših para? Mi zaradimo a onda pozicija i opozicija raspolažu sa našim parama koje odvajamo da bi oni bolje radili, i u našu korist. Ja iskreno ne vidim nikakvu korist od Skupštine i svih poslanika, ništa evo 30 godina. Dok djeca svih poslanika uživaju, mi se borimo za egzistenciju.… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Probas. Promijenis. Ako ne valja mijenjas opet… i sve tako. I kad vide da su zamjenjivi, mnogo bolje paze sta rade. Kad se zaljubis u njih, i drzis ih cio vijek, cega da se plaše?
Tako nekako ti to ide.

Strijelac
Gost
Strijelac

Ne valja, unaprijed znam.Jer, ovakva opozicija je opozicija Crnoj Gori……a, to je neprihvatljivo za većinu.
Nikad više 1918!

Danko
Gost
Danko

Dobro, a koju politicku stranku da dovedemo na vlast a koja sutra dan ne bi uvela cetnicku vojsku preko granice??? Da, ne sjetih se , neku albansku koja bi uvela albansku vojsku! E vidis sad zasto se moramo plasit htjeli ne htjeli?!?!

z d
Gost
z d

Pokupiše neke tipove iz Nikšića u autobuse pa sa njima pravo u Pljevlja. poslije ih opet potrpaše pa u Titograd na šetnju, pa vrći nazad u Nikšić.
Kakve li su im to sendviče dali, nije mi jasno. Da nije kakva droga đavoli je ižjeli!!!

SEKULA DRLJEVIC
Gost
SEKULA DRLJEVIC

SRPSKA POSLA,DJELOVANJE SPC U UNISTENJU CRNOGORSKOG NARODA,DRZAVE I CPC

Ce-Vi
Gost
Ce-Vi

Ovo me podjeća na sastanak jedne partijske ćelije u CG kada su rusi okupirali Čehoslovačku i čiji je zaključak bio:”Da rusi pod hitno napuste Čehoslovačku, a ukoliko to urade održaćemo novi sastanak slijedeće neđelje.” Sve mi ovo djeluje kao mlaćenje prazne slame i nastojanje onih koji su pod udar zakona da se na ovaj način oslobode odgovornosti bez sudskih postupaka(D.Knežević,Mandić,Pipun… Više »

Lola
Gost
Lola

A sto mislis o Marovicima? CDM nije prenio snimak mladjanog Marovica na kosarkaskoj utakmici u Beogradu. Tata i sin se “lijece” setajuci se Beogradom i uzivaju u plodovima svoga rada a raspisana je kao potjernica za njima.
Uzgred, DF ne bih glasala ni u ludilu jer ih smatram gomilom ludaka.

Marko
Gost
Marko

Prenio jeste citajte detaljnije

razocarani
Gost
razocarani

90%Kritickih komentara,pisani su sa jednog mjesta.
Znaci uhvatila ih je velika PRPA.Sami sebe KURAZE.

Rijec iz Evrope
Gost
Rijec iz Evrope

Predsjednik Odbora za EU poslove u Bundestagu

Krihbaum: >>Protesti legitimni, ali se rezultati izbora moraju poštovati <<

Tuzi do Cetinja
Gost
Tuzi do Cetinja

Mislio je na regularne izbore, bez koverti !

Fileopg
Gost
Fileopg

Kad sam predvidio prije tri neđelje da će energija ovih protesta da se, ispočetka lagano, a kasnije sve brže gasi imaše me botovi srbadije raščerečiti. 1. Dosta sa prevarama građana( kao što Bečić preuveličava broj prisutnih) jer svaka prevara rađa sumnju. 2. Nikad ne daj obećanja koja u startu znaš da nećeš ispuniti ( da se okupite i nećete se… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Rijeka ljudi. Trebalo im je vise od po sata od kad su skrenuli prema televiziji dok su zamakli u bulevar revolucije. Požurio sam i popeo se kod vektre da gledam i napravim neke klipove. Impresivno. I ti znaš da je tako.
Uživaj. Vidimo se u Subotu.
Baš te briga, po tebi, tad nece bit tri čojeka. I ja četvrti. 🤣🤣🤣🤣

Fileopg
Gost
Fileopg

samo se vi samozavaravajte ijako vidite da se osipate…gotovi ste velssrborusi….

Dragutin
Gost
Dragutin

Sa velesrbima vam je lako bilo. Ovo je nešto drugo. Imamo samo jedan cilj. I vi to znate i zbog toga pjenite. No, sta da se radi. Svemu nekad mora doć kraj. Čudi me da vi, tako inteligentni, sami toga nijeste svjesni. 😄😄

koverta
Gost
koverta

Zašto primaju na proteste opoziciju koja je uzimala koverte isto tako kao DPS?

Laevin
Gost
Laevin

Skup je propao, mnogo manje ljudi. Organizatori da se povuku, njihove ucjene DF su dovele do toga.

Zeta Film
Gost
Zeta Film

Protesti gube zestinu ali se i postavljaju pitanja smisla onoga sto traze.
Oni koji ih vode sa vrha negdje van CG nece lako odustat.

Predvidjam da ce se uskoro lansirati neki novi “skandal”.
Mozda ce nam Duje iz Londre poslati konacno snimak na kojem se vidi kako Milo trči sa Adidas torbom punom para, a novcanice ispadaju iza njega.

trulezOpozicija
Gost
trulezOpozicija

od kako knezevic izjavi da finansira proteste, oni se posvadjase oko tala dje su kod koga su pare.. onda kad ovi iz zete, pipera zlatice danilovgrada, mataguza, bioca saznase da se ovima iz berana pljevalja niksica daju dnevnice i prevoz da dodju da setaju vise ga ni oni ne setaju!! a sad kad se umijesao front spustit ce se na… Više »

dagy
Gost
dagy

Sudeci po komentima dobro je slavko reka prije no sto je strka,ovaj narod je lud

97000
Gost
97000

ja sam stvarno mislio da cemo ici samo mi gradjani do kraja isvaki put nam se sve vise ljudi prikljucivalo.. od nocas kako se ukljucio front sa onim ljigavim osmijesima podmuklim tacno se napola prepolovilo.. smijem sad da potpisem da nas je tacno pola bilo manje nogo prosli put.. ako oni budu izlazili sledeci put ne samo oni nego bilo… Više »

JaviSe
Gost
JaviSe

Herceg Novi se pridruzio protestima. Nase zahtjeve je iznijela Ceca. Gotov je.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Razumijem što traže da oburdaju Kralja i DPS ili da se RTCG dovede makar na nivo prethodne uprave, ali zašto su legli na život Milivoju koji ima rezultate, to je van pameti i navodi na sumnju u pokušaj obezbjeđivanja sudskog procesa protiv četnika.

Sismakov
Gost
Sismakov

Je li ova sto mase sa stolicom 40-ti poslanik?

Prč
Gost
Prč

E ne mogu protesti ati sa mandicem, knezevic em i medojevicem pa sad sve splamcelo ne mogu pa me sijeci.

Zorzo2
Gost
Zorzo2

Ovaj narod živi iz ubedjena Rodjo ,ko Soic,Živo Milo kralj Crne Gore ,ocemo glasanje za doživotnog presjednika ,..ko će da ga zamijeni ,kad dodje pametni i bolji mace se Milo ,zivio nam presjednice 100 godina

Ozezi
Gost
Ozezi

Kako se na ruskom kaze fijasko?

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Rusvaj.

Zorzo2
Gost
Zorzo2

Kako koja ,tako sve manje i manje isciljese ljudi ,Sad će Dugouhog da razapnu u istragu i kraj ,dok je uzimao pare nije zvao narod da mu pomaze ,aj moj Dule kuli se i polako pod Velje brdo da vidis kako je biti mucenik

Mihailo
Gost
Mihailo

Ne treba se mnogo obazirati na ove proteste sto vam na jedno uho udje na drugo izadje. Policija mora biti spremana da na svaki pokusaj narusavanja reda I mira razorno reaguje.Mogu oni setati godinama ne smeta,

📞 Alo
Gost
📞 Alo

Od ovoga ocekivano nista biti nece sto se ticre smjene DPSa, mozda dodje do poboljsanja DPSa jer je bilo i njihovih simpatizera koji glasaju za njih iz ubjedjenja a ne koristi, pa se mozda zapitaju ako imaju sto u glavu. A i saznali smo da jos uvjek postoji dio stanovnistva koji ne glasa uopste zato sto nema za koga ali… Više »

Imunitet
Gost
Imunitet

Meni se cini da je stanovnistvo Crne Gore vec steklo imunitet na ove populisticke pobune, uz propratnu zaglusujucu galamu koja sprecava glas logike , populizam koji nekima puni dzepove novcem stranog porijekla, populizam koji ne nudi nista osim rusenja postojeceg. Sto se pravne drzave tice ona ce biti pouzoru ne EU koju nece nego Istoka koji hoce. Zelite li takvo… Više »

Tomos
Gost
Tomos

Čemu sve to…

Gvint
Gost
Gvint

Gotov je!Eto ga kod predsjednika Njemacke!,Hahahahaha

💳drogas💉
Gost
💳drogas💉

Nije ovo realno stanje, samo ja imam bar 10 nikova za komentarisanje, nego ja imam opravdanje, drogiram se, koji je vas izgovor?

Sociolog📝
Gost
Sociolog📝

Samo nastavite ovako, mozda i DPS vrhuska postane zbunjena, kao sto je zbunjen dio nas.

Jeger
Gost
Jeger

Veceras je falio jedan dio demonstranata, morali su za Novi, da slusaju svoju “kraljicu”.

UZ Evropu
Gost
UZ Evropu

Danas su stotine hiljada ljudi u Londonu marsirali za EU, protiv populizma desnice.
Crna Goro – pridruzi se liberalnoj evropskoj demokratiji i skupa ZA SVOJU DRZAVU, ZA SVOJ KONTINENT !!!

🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺
🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺

Ivan
Gost
Ivan

Organizatori pozivaju 39 zgubidana koji boga mole da ne bude promjena i da ne dođe do izbora ne bi li jos uzivali u privilegijama koje imaju. Opozicija nam je crnja od vlasti.

🌴NIKŠIĆKO 🍺
Gost
🌴NIKŠIĆKO 🍺

nekad su vladari…..koristeci seljane….jedni druge smjenjivali kopljima macevima bajonetima topovima….danas to izgleda ovako…..ipak se napredovalo i to mnogo…..bar sto se vladara tice…..a mi smo i dalje seljani😉🍺

ZA Evropu i CG
Gost
ZA Evropu i CG

Vrijeme skupa za Evropu i za Crnu Goru
🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺
🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺
🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺🇲🇪🇪🇺

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Viva Milo!Viva Montenegro!!!Predsedniče naš nedamo te,ti si nas sve zaposlijo u Podgoricu inače bi čuvali ovce po Rožajama!!!!

Dejo 821filiala
Gost
Dejo 821filiala

Nemojte da upiredujete ljude sa protesta sa milom milo je milioner a oni žive od 200 eura mjesečno. Treba demokratija i treba dati podršku protestu. A sad idem na spavanje lijecim se još uvjek nadam se da će mi administratore pustit poruku. Živio narod crne gore i trebaju protesti da se splasne malo sa krađom.

LOGIKA interesa
Gost
LOGIKA interesa

Nagovjestavaju preispitivanje drzavno-pravnog statusa, ostanka u NATO, puta ka EU,… Ovo realno mogu uraditi jer je srusit lako. Medjutim, ocekivat od ovih ljudi kojima je ideal rusko ili srpsko drustvo a ne EU, pravnu drzavu i demokratiju nema LOGIKE !!

Ko je za Ustav?
Gost
Ko je za Ustav?

Ustav mogu cuvati samo oni koji su bili za njega !!
Ustav mogu cuvati oni koji su zeljeli suverenu Crnu Goru, koji su oduvijek zeljeli njen proevropski put, kojima je bile PRVA i JEDINA maticna drzava, koji nemaju rezervnih drzava.

Ko cuva Ustav ?
Gost
Ko cuva Ustav ?

Kako Ustav mogu cuvati oni koji su bili protiv njega?

– Bili su protiv suverene Crne Gore
– Bili su protiv njene prozapadne orijentacije
– Bili su protiv crnogorskog jezika
– Bili su protiv himne
– Bili su protiv zastave
– Htjeli su u Ustav uvesti jedan narod umjesto gradjanskog ustrojstva

Budan
Gost
Budan

Ukljuciti intelektualce da se stvori partija nova koju ce narod glasati, jer su ovi ograniceni. I zastave crnogorske zasto da ne. Zasto da se stidimo nasih obiljezja. Kome se ne svidja, moze sa Frontom doma.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Vec se slicna prica desila u HR, kako je iskreni bezkvarni dio demonstranata iskoriscen za licnu promociju novih i i planove starih politicara.

Masa
Gost
Masa

Nemaše žive duše, mnogo manje nego prošli put.

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Zar ne rekoste da ni prosli put nije bilo nikoga?

Hlac
Gost
Hlac

To je rezultat ponašanja organizatora, kao da žele da unište proteste. Sinoć nijje bilo 3000 ljudi.

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Nijeste demonstrirali kada ste imali plate i penzije 20 njemačkih maraka Devedesetih Tada vam je bilo dobro za vrijeme Slobodana a junaci ? Nijeste demonstrirali kada ste čekali u red za mlijeko ? Ne demonstrirate vi zbog socijalne pravde jer da je to razlog što niste demonstrirali kad su vam plate i penzije bile 20 njemačkih maraka ? Već hoćete… Više »

Baba Mileva
Gost
Baba Mileva

Držim sliku Mila i dok sam živa ću ga glasati.Dok god je živ , Milo će biti gospodar Crne Gore. On je Crna Gora a ne vi što šetate.On je rodoljub, patriota…čovjek koji se žrtvuju za čitav narod.Živi kao i svaki Crnogorac, skromno, ali ponosito.To što mu vi izmišljate bogatstvo je jako podmuklo.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ovi protesti polako postaju jeftina subotnja zabava za narod; nešto kao ZVIJEZDE GRANDA😂

Baljo
Gost
Baljo

Ne kaze se “granda” nego “granada” ! Zvijezde “granda” nijesu ovi sto protestuju, to su drugi, jedna je sad u londonu….

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Ima jos naroda,da ih je samo 10 a ne 10 000 bitno je da iskra slobodarska,petrovicka,crnogorska jos uvjek sija!!!

Ima,Ima
Gost
Ima,Ima

Naravno da ima, bas kao sto nas ima i na drugoj strani. Izbori jedino mogu reco koliko kog ima ko sto su i do sad rekli

Fileopg
Gost
Fileopg

ako ima te iskre onda sigurno nije niti slobodarska niti crnogorska niti petrovićka ….

Gost
Gost
Gost

Koji je to fakultet bez dovoljno stolica? Što nijesu stavili stolice na listu zahtjeva?

Sanja
Gost
Sanja

Hahaha.Top komentar!

@@@
Gost
@@@

Izgleda da se u 21-om vijeku samo idioti bave politikom i imaju potrebu da upravljaju, pametni ljudi je izbjegavaju u širokom luku, zato države i propadaju!

Baltazar B.
Gost
Baltazar B.

Mozete da setate do mile volje i nista vise.Pogledajte koliko ste djece zaveli koja nemaju pojma kuda ih vodite.
Jasni su vasi ciljevi.
Nedamo Crnu Goru.

Bimi
Gost
Bimi

Nedas ti privilege no daces polako. Malo po malo. Sto ce ti toliko.

Baltazar B.
Gost
Baltazar B.

Za tvoji ingotmaviju ja sam na radu u inostranstvu. Ali vas posmatram kako bi ste rado uskocili u fotelje i to bez muke.
Toliko o mojim privilegijama.
A vi vete malo jos da pricekate..

Fileopg
Gost
Fileopg

dadu im, nekome 20€ nekome 30 a nekome 50€, pa omladina lako zaradi pare malo prošeta, jedva čekajući da se završi šetnja, nada se isto sljedeće subote…

Vivala Monteneg
Gost
Vivala Monteneg

Kontra miting sledece nedjelje !!! Moramo da odgovorimo ovima!!! Hotu da nam rusu drzavu ovi sa protesta !! Dolegnucemo mi iz Rozaja i Petnjice !!! Nikad vise 1918 !!!

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Tako je!!!!Plaf je uz predsednika!!!!!Mi smijemo da ponesemo zastave za razliku od njih!!!Nikad vise 1918!!!

koca
Gost
koca

Ada enee zivota ti samo nas vi ne braniti i nedolazite u Pg,to bi nam najveci spas bio!

Baltazar B.
Gost
Baltazar B.

I ja sam za kontra miting. Dolazim iz inodtranstva ako bude zakazan .

Leto
Gost
Leto

Sigurno se primaklo 100 do 120 hilhada. “Gotov je”. Protest.

Maks
Gost
Maks

Mora da si bio u biograd

Vuko
Gost
Vuko

Ja mnim najmanje 200.000 ih je bilo.

Joxym
Gost
Joxym

400000

Joo
Gost
Joo

Ja izbrojah u centar skoro 2 miliona…..😂😂😂

Vaso
Gost
Vaso

Najzesci su komentari da su im dojadili protesti. A nije vam dojadio Milo 30 godina dok pustosi Crnu Goru kao skakavci

Baltazar B.
Gost
Baltazar B.

Smjena moze ali ove kad pogledam smuci mi se.

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Vaso je si li demostrirao kad su bile penzije 20 njemačkih maraka
da se skine vlada i prsjednici devedesetih a sokole ?

BOT 0.01
Gost
BOT 0.01

Sad bi neki novi Milo da pustisi 30g?
A ne ne, sa ovim sadasnjim bar znamo na cemu smo.

Joo
Gost
Joo

Alternativa je da srbijanci na celu sa svojim najvernijim sinovima Medom i cetnickim vojvodom od koljenice preuzmu….ti koji mrze sve Crnogorsko….hoce da oslobadjaju “srbijansko more “ i CG od Crnogoraca…..pokusaju da ponove 1918.-u…..nece moci…..

koca
Gost
koca

Ja stvarno ovaj narod ne razumijem sto vjeruje i ubijedjen je da se dobro zivi,da im je ekstra,da nista ne vide,da ne vidi ovaj lopovluk,da im ne smeta 30 godina vlasti iste partije,a sve da su najbolji dosadili bi vise.Ljudi nema vise pravih crnogoraca,sve je ovo poslo u tri lijepe,ej covjece zadovoljavas se sa 300,400e mjesecno i moras da budes… Više »

Brat
Gost
Brat

Koca, koliko su sad plate u regionu, i koliko su u CG? Koji je rast plata u regionu zadnjih 10 godina i koliko je taj rast u CG? Proučavaj to i piši opet!

koca
Gost
koca

Ma briga me za region druže,ne moramo se uvjek mjerit sa nekim i onda se na tu priču oslanjati.Mi smo mala zemlja,ako uporediš male zemlje poput Luksemburga,Kipra,Islanda,Malte pa viđi kako se tamo živi.Čovječe kod nas je sve uništeno,mi fabrike jedne nemamo.Sve je pokradeno,opljačkano i prodato,nemoj sr praviti da to ne vidiš.Ja ne velim da ce i sa drugima bolje biti,ali… Više »

dagy
Gost
dagy

U cg nikolike

BOT 0.01
Gost
BOT 0.01

Mozda ti koji rade za 300 umiju da rade samo poslove koji se placaju 300, sta mislis moze li to da bude?
Najbolje da bez ikakve strucnisti zaradjuju koliko i ja, a koliko me jada ubilo da budem odje dje sam, sigurno nijesam sa 25 po vas dan provodio na tel i dojc.

Joxym
Gost
Joxym

Ovi sto setaju su se dobro okoristili u ovom sistemu, vecina! A onaj drugi dio mahom ima preko 1000€ platu! I malo im je bi jos koristi

koca
Gost
koca

Samo jako do pobjede!💪💪💪

Gvint
Gost
Gvint

Mislis do novinske kuce Pobjede?To vam je jedina pobjeda koju cete vidjeti

koca
Gost
koca

ZIVJELA NEZAVISNA CRNA GORA!

Misko
Gost
Misko

Ipak ovi vecerasnji protest je potpuni fijasko,nikad manje glasaca to jest protestanata,39 stolica je ostalo prazno,a bez DF-a nema igranke,jer daje zivost i bacacki vatromet.To je isto kada gledate tv bez tona,nije dozivljaj.Ma koji su to protesti,a da se ne baci ni kamencic,sprdnje,neozbiljno.Imam osijecaj ka da je bio neki koncert pjevaljke turbo folka.

Kirilo
Gost
Kirilo

Opozicija je razbila proteste. Cim se upetlja “opozicija” koja godinama drzi ovu vlast krah protesta je neminovan. Narod im ne vjeruje. Zna ih.

Dejo 821filiala
Gost
Dejo 821filiala

Sad sam gledao intervju sa vladom dapcevicem. Strasno goli otok.

Slavko
Gost
Slavko

Velicanstveno! CRNA GORA SE BUDI! Bravo braco crnogorci, vidimo se u iducu subotu!

Boki
Gost
Boki

Aj sad na spavanje.

Gvint
Gost
Gvint

Narode,Slavko je izasao iz svog stana,mnogo prije negoli mrmot iz rupe,veseli se proljecu,nema vise zime.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Zasto ne pisete da su sliali milosa marovica dok gleda czv partizan.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Je li bilo 39 veličanstvenih poslanika na bini? 😁😁😁

Nikad opet
Gost
Nikad opet

Opa. Sad su velicanstveni. Nemate se sto slihtati, ne primamo prelatace. Samo nam je drago sto se nudite. Mozemo mislit kako drhtite.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nema kod vas puno preletača, ali je sve više ODLETAČA, tj. onih koji iz subote u subotu u sve većem broju odlijeću od vas, prijatelju…

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Svi kojima se ne sviđa u nasoj drzavi neka pakuju kofere i na cetiri strane svijeta….

Nebitno
Gost
Nebitno

Nije mene majka rodila da bih ja po bijelom svijetu radila, ni ja ni 90% omladine koji nemaju posao ovdje.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

A koji posao zelis da radis?
Samo ne moj odgovoriti normalan posao za normalnu platu.

Nebitno
Gost
Nebitno

Onaj za koji sam zavrsila fakultet sa prosjekom 9,30. Eto, ne trazim fotelju nikakvu, vec posao koji sam htjela da radim jos otkad znam za sebe. Nazalost, nisam jedina koja je bila dobar student, a sad sam na birou i trazim posao u svojoj struci. U medjuvremenu, meni slicni i ja prihvatamo razne poslove kako bi mogli da prezivimo mjesec… Više »

Radnik
Gost
Radnik

Ja sam rodjen u ovoj drzavi. Volim je. I zato necu dozvoliti da je kradu i pljackaju. Bice vjecna domovina nasa mila !!

Jorgo
Gost
Jorgo

Ljepoto, ova drzava je nista manje nasa. To sto su od vase tolike patriotske ljubavi prema njoj ostali samo prazni koferi, zbog toga cete odgovarati. Ti u stvari neces, ti ces dobiti sendvic, zasluzio si. Napamet znas floskulu “ako vam se ne svidja, idite u…”(ime zemlje po trenutnoj potrebi rezima).

Jovo
Gost
Jovo

Sto ustvari vi ocete?Mozda da zaustavite ulazak CG u EU?Mozda da CG izadje iz NATO?Ko stoji iza ovih protesta?Mozda ocete samo da pravite saobracajne kolapse po Podgorici?Shvatite jednom da je mnogo vise ljudi koji nece da ulaze u avanturizam!Zelimo da udjemo za koju godinu medju normalne zemlje Evrope.Mislim da gubite vrijeme i svoje i tudje.

Mery
Gost
Mery

@Jorgo:Stvarno idite.Koferi su vam puni mrznje,lijenosti,ispijenih kafa,gluvarenja po kaficima,pogresne ideologije,veljesrpstva…Vas vas sendvic pojede,a ne vi njega…Vas vasa mrznja isprzi i zato idite.Srecan vam veliki put.

Nenad
Gost
Nenad

Ko zadnji ostane neka ugasi svijetlo

Lovcen
Gost
Lovcen

MILO!!!! Ovi tebi ne mogu, ama bas nista. Pa zar im sad nije jasno zasto ti dobijas ozbore.

Cojke
Gost
Cojke

Nikad ništa neće biti od ovakvih i sličnih protesta đe se traži smjena vlasti… Dajte neke konkretne zahtjeve, zahtijevajte promjene u zakonu i izvršavanju istih, to ću da poštujem, a ovo što se sad radi nikad… Nebitno je ko je na vlasti ako se zajedno borimo za više i prave ciljeve. Izborite se za veće penzije vaših roditelja, izborite se… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Nijesi ni svjestan šta pišeš.
Druže, nema to logike. Sa istim ljudima nema toga o čemu pričaš. Ako se potrudiš da realno razmisliš, i sam ćeš to ukapirat.

Mmm
Gost
Mmm

Dragutine cojke je upravu !

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

I jedan i drugi zivite u svijetu maste. Nijesmo u komunizmu dje je drustvena svojina pa da neki tamo komesar naredi da plate budu odjednom 3000.
Nemamo drugih politicara bez ovih sto su tu zadnje 35g(plus podmladak njihov) i zar stvarno mislis da ce oni da naprave cudo neko?!
Ljudi moji!

Ime
Gost
Ime

Da bi se odradilo sve sto si pobrojao mora se prvo smijenit vlast…. Nemoj da si glup….

Tužna PG
Gost
Tužna PG

Što se blesavite? dogodine su izbori, pa recite što imate. Puštite nas bar 4 godine da normalno živimo. Od vas nikud proć ne možemo. Pa nemojte, ljudi, puštajte više!

Dragutin
Gost
Dragutin

Ti mozda zivis normalno. I to je legitimno.
A koji izbori su dogodine? Sa kovertama? A nećemo ti mi te izbore. Drži se muški. Ne izlazi subotom naveče. Kupi namirnice u toku dana i śedi kući.

Perun
Gost
Perun

Dragutine, šta misliš okle pare za ove ekskurzije po Crnoj Gori? Okle dnevnice ovlikome narodu, gorivo, zakup autobusa, bine? Iz koverata, Dragutine, iz koverata, isto kao one pare za DPS. Srbija prosljeđuje ruske pare da nam prije glave dođu! I to je to. Nažalost, od dva zla biramo manje, pa kako ko izabere.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Moguce da nijesi upucen, mada sumnjam, ali na preprosle izbore jos su neki dijelili po 20-50€ da se glasa.
Nadam se da si iz ove jedne grupe demonstranata koji tvrde da su apoliticni, organizujte se, napravite svoju partiju i imate moj glas u suprotnom batalite praznu pricu.

S10
Gost
S10

Vjerovatno si se nakacio na komsijski wi fi i uzeo strinin lap top da postavis komentar.

miro
Gost
miro

I sa tabletima.

Oli
Gost
Oli

A Bogomi imali su i ovi iz Df-a itekako debele koverte za izbore 2016-te,pa trt

Dejo 821filiala
Gost
Dejo 821filiala

Dosta je bilo lijepe omladine.

BeBe
Gost
BeBe

Kako kazu: Odlazi cirkus iz naseg grada.

Dragutin
Gost
Dragutin

Tek je došao. A tek, tek će da dođe.

Mery
Gost
Mery

Klovnovi idu s cirkusom iz grada.Baj,baj Dragutine..

Put
Gost
Put

Zasto ovi mladji ljudi protestuju, nije jasno. Ko je mlad i zdrav treba da ide u Njemacku da se tamo zaposli i da radi. Nece Crna Gora nidje pobjec, ako im bas bude toliko nedostajala mogu se vrnut kad oce, bar ce imat koju kintu u dzepu . Vecina se nikad i nece vrnut, na dobro se lako naviknut !

miliks
Gost
miliks

nema omladine

Balsa
Gost
Balsa

E bas zato sto odje nema srece no mora da se bjezi i trebaju protesti! Ne znam jesi li bio sarkastican ali si ubo u centar problema

Put
Gost
Put

U svemu ima neka doza sarkazma. Kod nas se ljudi teze odlucuju da podju na zapad da rade, za razliku od drugih naprimjer, srba ili hrvata ! Mislim stvarno da je bolje poci u njemacku nego cekat da u cg bude kao u njemackoj, jer to nikad, nikad, biti nece ! A nece cg nidje pobjec, ne treba joj se… Više »

Selendra
Gost
Selendra

Nemoj vise, prijatelju. Nemoj.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Oce li se vise cuti taj magicni plan kako da se zivi bolje??

D Moraca
Gost
D Moraca

Zasto mladi ljudi protestuju u Srbiji kad je tamo ka u Njemacku .

Put
Gost
Put

zbog tebe

Put
Gost
Put

Oni protestuju jer zive isto kao mladi ljudi u cg. I srbi i crnigorci treba da idu u njemacku, bolje je nego protestvovat. I idu i jedni i drugi i sve ce vise !

Rovački
Gost
Rovački

Da ti objasnim d. moraca, neko te pogresno informise, nije u srbiji kao u njemackoj, u srbiji je skroz isto kao u crnoj gori i zbog toga i tamo mladi ljudi protestuju. Raspitaj se uvijek malo prije nego ti uleti neka misao a izleti lucidan komentar !

Vaso
Gost
Vaso

E pa ovaj komentar je najtuznije nesto sto procitah u zadnje vrijeme.

Vantage1111
Gost
Vantage1111

MILO SEFE!

Forever
Gost
Forever

Milo zvijezdo!Sunce nase!

Pros00000
Gost
Pros00000

Ovako sam ja nekada “”””rusio sistem “””sa Milom Momom i ostalim dobrim ljudima i zamislite komentator nijesu li i oni ovako GRLATI bili 🤣🤣🤣🤣i danas oce pa oce da micu sve ove moje nedodirljive…A ja se povukoh i uzivam malu ali slatku penzijicu i ne sjekiram se kao ONI…NEMAM KULE I GRADOVE HOTELE I MOTELE AVIONE I AERODROME FABRIKE I… Više »

18+
Gost
18+

Ocemo li u svom zivotu dozivjeti da se desi bunt a da iza njega nijesu licemjerni politicari ili naivna ocekivanja?!!!!!
Ovo vise besmisleno postaje, treba ukinuti partije, monarhiju uspostaviti, da ne gajimo laznu nadu.

Dragutin
Gost
Dragutin

Doživio si. Nego nećeš da vidiš. 😉
Oćeš monarhiju s Milom?? Pa, čak i to bi bilo poštenije od ove lažne demokratije.
No, kasno je za to.

18+
Gost
18+

Kakvim Milom vise, ta mi je prica i ime na vrh glave!??? Jeli moguce da mislite da ce odlaskom 5-6 ljudu sve postati ljubicasto ruzicasto. Iskreno bih volio da je tako, eto ce za 20 g biologija uciniti svoje pa ce nasa djeca i unuci da zive u toj prelijepoj dealnoj buducnosti. Ne pricajte bezvezne stvari, nijesmo djeca. Dajte plan,… Više »

Brat
Gost
Brat

Koja je loša strana monarhije, jadan nebio? Izbrojiću ti današnje monarhije: San Marino, Monako, Butan, Brunei, Japan, Danska, Holandija, Belgija, Norveška, Lihtenštein, Luksemburg, Švedska i td. Kako se živi tamo? Ako išta razumiješ, ti bi prvi tražio da postanemo monarhija, i da završimo sa glupostima. Što se tiče Kralja, prvi može da se izborima postavi i kruniše kao što je,… Više »

DiKej
Gost
DiKej

Propadose protesti ljudi moji a ja im pare dao! Nidje nikoga, lele meni sta cu sad da pricam na live-u?? E neme meni spasa!

Forever
Gost
Forever

Opet ces ti nesto izmisliti i slagati.Ne kukaj DiKej,ti si doktor za smicalice!

Dzoi Plameni
Gost
Dzoi Plameni

Sve i da nista ne bude od ovih protesta(a tesko ce biti jer je vlast na sve spremna protiv sopstvenog naroda),ovo je veliko ohrabrenje i motivacija svima nama koji jos vjeruju u ovaj narod i ovu zemlju nekad slobodarsku. Jos smo zivi,jos nas ima!!!

18+
Gost
18+

Nemam ni najmanju motivaciju i ohrabrenje, a jos manje vjerujem u ovaj narod, na citav narod mislim, racunajuci i mene. A drzavu mi je zao sto je bas mi zapadosmo da zivimo na njenoj prelijepoj teritoriji.

Fajter
Gost
Fajter

Niko im vise nece ni izaci na proteste, kad nadod vidi da se oni za sebe bore i svoje interese!

Jorgo
Gost
Jorgo

Sreca pa se vlast bori za tvoje interese. Kovertu je sigurno Migo dao tebi.

Forever
Gost
Forever

A ko je tebi dao kovertu?Zdravo je setati

istina!
Gost
istina!

Istu prica kao prosle subote, samo drugaciji red rijeci u recenici!

Heroina
Gost
Heroina

Dje vam je DF nocas nema ih ? E sut kartu popiste od njih!

Zamjena mjesta
Gost
Zamjena mjesta

GOTOVI SU!!!!!!!!!
A najljepse je sto su svjesni. Sto se preznojavaju u agoniji, sto drhte. I ovo je trebalo dozivjeti posle 30 godina pakla. Mozda bude revansizma. A!
Pa znate sta ste radili komsijama dok ste bili na vlast. Ne mozemo to tek tako zaboraviti. Samo malcice da vam pokazemo kaki nam je bilo.

miliks
Gost
miliks

o cemu buncas

Daklepostojim
Gost
Daklepostojim

Vidim da se jos nisi naspavao, nastavi da sanjas…

BOT 0.01
Gost
BOT 0.01

Budi konkretan, na koji nacin ti je nanijeta nepravda? Inace ti komentar ne pije vodu.

StevanPG
Gost
StevanPG

E bolje da ga nijesu organizovali! Ovo im je samo pocetak kraja!

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Ne priznajem ja njima ovaj protest bez praseta! Ne ne, prase je njihova maskota glavna!

Teatar
Gost
Teatar

Pa sto se ne pojavis ? I ti da nekad u zivotu dobijes neku rolu, za pocetak maskota, mozda vremenom dodjes do glavnog junaka !

Jorgo
Gost
Jorgo

Hahahahahahahah vrh

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Bješe ih na onu binu dosta.

Cipsy
Gost
Cipsy

I sta je zakljucak nocasnjih protesta: tresla se gora rodio se mis!

Bada Boom
Gost
Bada Boom

U toku je Vasar….kokice,kokice,kokice……

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Zamislite vi proteste dje vam ljudi odu kuci u sred protesta?? Hahahhhahah aoo ovo ne moze bez svakoga!

zacanka
Gost
zacanka

Taman kako je Becic prosao u Pljevljima sa jedna 500 ljudi tako i vi u Pg, isti fijasko samo u dva razlicita grada!

ines23
Gost
ines23

Ovo je zapravo snaga opozicije da im iz subote u subotu manje ljudi dolaze pored svega sto ih dovode sa svih krajeva CG, daju im dnevnice!

Joxym
Gost
Joxym

Ne prijatelju, tu je bilo puno casnih i postenih crnogoraca, ali su i oraganizatori pokazali pravo lice pa se narod povukao… sve ce vise!

🌴NIKŠIĆKO 🍺
Gost
🌴NIKŠIĆKO 🍺

bra’o….i vi me razocarajte….da se otrijeznim….pa da nastavim da pijem….😕

Vitinka
Gost
Vitinka

Nocas ovim debaklom opozicije je stavljena tacka na proteste!

oliver14
Gost
oliver14

Vidim bas vam dobro ide ovaj sporazum o buducnosti, vidim svih 39 poslanika opozicije! Bas ste uspjeli, da okupite upola manje ljudi nego prosle subote! Za pohvalu ste!

Anonimus
Gost
Anonimus

Kad zahtjevi nisu gradjanski i socijalni nego politicki za interes propale opozicije sve ce manje biti ljudi. Pametni su Crnogorci

kikinda98
Gost
kikinda98

Mirne demonstracije sa mnogo baklji iprevise mrznje

Kosta
Gost
Kosta

Nikad manje ljudi im nije bilo, pametni ljudi nece da setaju njima promenadu da prave!

goran1978
Gost
goran1978

Nadam se da su nocas svi roditelji nasli svoju djecu jer vise je bilo male djece nego ikoga, kako bi im supljinu popunili!

Nikola
Gost
Nikola

E momci, ovo je porazno. Duplo manje nego prosli put, pa vidite kokiko je to. Aj zdravo.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Bravo zemljaci. Istrajte do slobode. Podraka iz tudjine.

Pros00000
Gost
Pros00000

Aaaaaa i ti si ka ja nekad mijenjao pa bi opet..Aaaaa l🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣pozdrav zemljace i drzi se tudjine a onda dodji kad sve prodje i pijemo coffe u ul.Slobode 🤣🤣🤣🤣🎶🎶🎶🎶🎶ako preteknemo🤣🤣🤣🤣

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Ja sam za to da mi iz DPSa napravimo miting podrske nama iz DPSa,da skupimo svo clanstvo iz Gusinja,Plava,Rozaja,Ulcinja,Tuzi,Bijelog Polja,Petnjice i posaljemo za Podgoricu da napunimo Trg!!!!Da odbranimo drzavu od ovih zlih ljudi koji izmisljaju da nas predsjednik ima vilu na Gorici,i sve izmisljaju za aferu Telekom,i da nas je onaj Knezevic finansirao 30 godina!!! Eviva da je vjecna!!!!

Jorgo
Gost
Jorgo

Sve zli ljudi, diraju zivog sveca!

Seka
Gost
Seka

Ja nemogu da vjerujem da ovaj narod ima toliko slobodnog vremena,pa da moze izaci u setnju i jos se dobro ispricati sa drustvom….ja nemam….prosto crkoh od ljubomore..

Pravda za 30 g
Gost
Pravda za 30 g

Crkajite koliko hocete. Borba za oslobodjenje je pri kraju. Protestanti su na vratima bunkera. Posle ce se sprovesti sudski proces da se odgovorni za 30 godina pakla sretnu sa pravdom

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Seko, sledeći put kada budeš imala malo slobodnog vremena uzmi opet bukvar, pa možda naučiš da se ne mogu piše odvojeno.

Seka
Gost
Seka

Hvala na savjetu Oprem…..😘

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Nema na čemu Seko. Čovjek se uči dok je živ.

Forever
Gost
Forever

Bukvar?U bukvaru su samo slova.Ne pravopis.

Bazinga
Gost
Bazinga

Može li se protestovati i protiv opozicije i pozicije? Kad budu neki takvi protesti i ja ću izaći. Kako političari mogu da znaju kako mi običan narod živimo? Možda bi bolje živjeli kad bi znali sa čega nam skreću pažnju? A skretanje su ove nove afere, možda i protesti? Jedan događaj izbjegavaju svi mediji a to je objava knjige “Krvave… Više »

Nazad doma
Gost
Nazad doma

Nemoj ti izlaziti. Jaci smo bez takvih. Vi najvise pomazete Slobodnoj Crnoj Gori kad ste doma. Ipak su ovo skupovi inteligencije, Slobodnih gradjana, studenata, Univerzitetskihprofesora, ne treba drustveni marginalci da ga kvare.

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Odje su oni tipovi koji su po vazdan u kladionicu i cekaju da im nesto padne s neba uvijek je bilo i bice posla za onoga koji stvarno hoce da radi.

Dzoi Plameni
Gost
Dzoi Plameni

Za 300e se moze naci posla nekakvog to je istina. No sa tim se moze izgurati jedno 10-12 dana max,pa se postavlja pitanje kako zivjeti onih preostalih 20 dana???

Kemal
Gost
Kemal

Što čine botovi. To braćo botovska! Sve vam ćetalo!
Podrigušu i paštetu u ruke i kucaj na CDM
🙂

Klara Papic
Gost
Klara Papic

Ne nego vi pa na proteste 🤣🤣🤣🤣

crni sin
Gost
crni sin

Odje vam nema normalnog celjadeta pokupili ste ljude iz okolnih sela svih gradova koji ni ne znaju zbog cega protestuju

Gvint
Gost
Gvint

Tacno tako,sve zalutalo u Pg.Molim vas javite jesu li uspjeli da se vrate kucama?Samo da se neko ne izgubi u Podgorici

Betoven
Gost
Betoven

Nisam is pg. Kooiko to ima ljudi. Objektivno. Ima li 10000.

Gvint
Gost
Gvint

Ludvize,znamo da nijesi iz Podgorice

Crni panter
Gost
Crni panter

Gradjanski protesti sa opozicionarskim poslanicima? Onda kao fol dajte da potpisemo sporazum a to traze od onih koji se ni za jednog zajednickog predsjednickog kandidata nemogu dogovoriti.Sa onima koji blate jednog drugog.Neka hvala takva opozicija je tu vec 30 godina i sve je samo ne snaga koja ulijeva povjerenje.Gradjasnki protest trebao je ostati gradjanski i da se iz tog protesta… Više »

Mačak
Gost
Mačak

Ovi protesti su samo za kritikovan niko ovo ne podrzavaa

Jovan MK
Gost
Jovan MK

Da ste vi bili normalni i savremeni mi bi odavno bili dio EU. Da pojedini nijesu namjerno pravili prepreke da ova drzava ne bi napredovala, a danas mi protestuje i kao zelite neko dobro gradjanima….. Aaaa pokrijte se usima prvo nijeste htjeli da priznate Crnu Goru kao drzavu pa nijeste htjeli da udjemo u Nato pa ste protiv EU pa… Više »

Trotinet
Gost
Trotinet

Sto me snadje krsta mi da do prodavnice ne mogu poci

Vidovita Zorka
Gost
Vidovita Zorka

Hahahaha ti si kralj!😂
Ali ovo”krsta mi”neizbjezno nevjerovatno.

Jes jes jes
Gost
Jes jes jes

Cekaj NRDJELJU .rade sv1…Znam jer RAD1M0 D0 23 H…

amo
Gost
amo

Sve neradnik do neradnika,cijeli zivot da neko drugi radi za njih,a oni da primaju plate ili penzije i da razbiraju politiku.

Ćita banana
Gost
Ćita banana

To je i problem sto hoce posao,a neradnici rade,tj ne rade nego primaju plate jer su politicki zaposljeni!

18+
Gost
18+

Vidi, ako je cilj ovih protesta da se svi ovi ljudi zaposle u drzavnu i opstinske administracije (jer je samo tu bitna partijska knjizica), ne vidim nu smisao protesta ni bolju buducnost.
Ja da radim za privatnika i da pored dpsovih birokrata i vas jos izdrzavam, pi. Treba nas sve iseliti i dovesti Japance Kineze bilo koga.

Zamjena mjesta
Gost
Zamjena mjesta

Pa oce da budu radnici, ali im vi neznalice uzeli posao. Ubrzo cete vi biti neradnici a oni radnici. Eto da budete zadovoljni da se neradnici posla dofate a da vi uzivate kao oni dosad.

Gost
Gost
Gost

Trećinu manje nego prošle subote

Selmin
Gost
Selmin

Pjeva li se ovo boze pravde?

razocarani
Gost
razocarani

Na zalost,pored Vlasti,i mnogi gradjani ne shvataju ozbiljnost situacije u Drzavi.Nije samo rijec,o SOCIJAL–Ekonomskoj situaciji,koja je katastrofalna ,ciji efekti se kriju raznim ispeglanim podacima,Vlade,Monsata,DPS i njihovog zamorceta DS. Ovo se da ispraviti,ali Okupacija Drzavnih institucija je toliko MALIGNA,da razara sve nivoe drustva. Ni jednu instituciju,ne kontrolise Drzava,vec jedna grupa ljudi,koja je dosla,na volseban nacin ,do enomnorg bogatstva ,na racun gradjana.… Više »

Stefan Niksic
Gost
Stefan Niksic

Brzo su vam pale maske

Snajperista
Gost
Snajperista

Sve bi ovo bilo okej da ovo vode normalni i obrazovani ljudi koji imaju neku viziju za bolje sjutra, ali od ovih se ne zna ko je gori i ko vise mrzi ovu drzavu na kraju su izigrali sve one koji su im povjerovali…

Ćita banana
Gost
Ćita banana

🥪🌮🌭🥞🥐 evo ti sendvic,tortilja,hot dog,palacinka i kroasan za komentar!

Seka
Gost
Seka

Snajperista,SVAKA CAST….sve ti je istina….

Omar
Gost
Omar

Kako da ja setam sa opozicijom koju placa kao i svi gradjani a oni ne idu na posao….. Kako?

Sultan
Gost
Sultan

U toku sesti gubitak…. Ogromne pare su ulozene u ove proteste pametnije je bilo da ste tim s tim novcem spasili nekoliko zivota nego sto tamo divljate

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Koliko bi zivota spasili da ne dajemo za ovolike racune za struju,kamatu za auto put?

Migooo
Gost
Migooo

Ziveli vegani

Shetac
Gost
Shetac

Tako je braco i veceras da damo podrsku nasem generalu kao sto smo se i dogovorili! Zivio generale Karadzicu.

Armin
Gost
Armin

Citah onaj sporazum i ne mogu da vjerujem sta je vama palo na pamet. Kako ste nas slagali da necete sklapati dogovore s opozicijom tako cete nam i drzavnost ponistit i vrati nas u 90¬te. Narode pamet u glavu i zapamtite da su ovi gori nego bilo koji do sad promijenili su 128282 stavova u mjesec dana

4 C
Gost
4 C

Nesporno je da najveci dio prisutnih ima opravdane i razumljive razloge sto to cini. Ali takodje, postoji i mogucnost da njihovo opravdano nezadovoljstvo bude artikulisano i navodjeno u neke sasvim drugacije background-e. Veoma je simptomaticno i diskutabilno zasto na “gradjanskim i socijalnim” protestima – nema drzavnih zastava ? To nije slucajno. Neka se ne iznenade kad zahtjevi za pravdom, vecom… Više »

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Okumili se neprijatelji da nam otmu drzavu

Miki
Gost
Miki

Tvoji su kao stvarali ovu državu, kako da ne.

jel te
Gost
jel te

O kojoj državi pričaš, bosanac? Đe si ti stanar a ja podstanar.

Mujo
Gost
Mujo

Valjda se i mi nesto pitamo majka mu stara pricate nam da ovo nema veze s opozicijom sad s njima pravite neke dogovore. ALO LJUDI SHVATATE LI VI DA STE NISTA BEZ PODRSKE NARODA KOJU NARAVNO NEMATE!

Panda
Gost
Panda

Tužni skupe,moje saučešće..

Edmond
Gost
Edmond

Izgleda da ste vi ti koji zelite privatnu drzavu cim ste sami sebi izabrali fotelje ovaj narod nista ne pitate

Smrdica
Gost
Smrdica

Sta god da se dasava nocas i sta da se radi u drzavi,i koliko god da nas pljackate,tlacite i diskriminisete,znajte da cemo vam prije ili kasnije kad ustanemo svi vratiti sve desetostruko..do tada uzivajte u svemu sto imate

miona
Gost
miona

E mrcili se vi,kako se brukate sa ovim protestima

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Protesta se stidis, a kovertom se ponosis.

Edin
Gost
Edin

Vidi cirilicu…. Slučajnost? Ne bih rekao…

Dr n
Gost
Dr n

Zar ustavom nije ravnopravna sa latinicom ilisam ja neobavijesten

Jorgo
Gost
Jorgo

Recimo rocen stalno pise cirilicom, kao i mnogi ministri u vladi. Slucajnost? Ne bih rekao

HanaPG
Gost
HanaPG

Biće placa vec vidim, neće moći progovoriti od tuge kad vide da nema onooliko koliko su najavljivali

Sirena92
Gost
Sirena92

Mislim da bi bolje bilo opoziciji da u parlamentu povede dijalog o svim pitanjima i problemima, a ne da maltetiraju narod da izlaze po ulicama za 20 eura. Bojkot parlamenta je jedan vid nepostovanja prema gradjanima, koji su ih birali da zastupaju njihove interese.

singapur
Gost
singapur

Aaa hocete li se maci vise sa ulice pa da pocinemo

Protestant
Gost
Protestant

Xaxa kako se db pretplatio na ovu temu. Koliko istih komentara. Vidi se da sve negativne komentare pise 7-8 ljudi placenih po sendvicic

Sanja
Gost
Sanja

Ajde vise sa tim lupetanjem o sendvicima.Dosadni ste i glupi

Djurdjica
Gost
Djurdjica

Blamiranje iz nedelje u nedelju. Provali li su svi vase skrivene namjere

Migooo
Gost
Migooo

Subota je u pitanju

Gvint
Gost
Gvint

Djurdjice,valjda iz subote u subotu?

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

To najhrabri slobodni ljudi podgorice.a ne spijuni i poltroni koji se kukavicki kriju iza partije pod izgovorom da su crnogorci.pravi crnogorci su veceras izasli na ulice.

NFL
Gost
NFL

Malo ih je onda zemljace. Nadam se da nijesi u pravu i da ima i drugih dobrih Crnogiraca koji ne izlaze na ulice

Sanja
Gost
Sanja

Pravi Crnogorci vole Crnu Goru.Imaju drzavu,institucije.Imaju vladu,predsjednistvo,buducnost.Ovi odupiraci su sve suprotno od toga.Oni hoce sukobe.Hoce nemire po Crnoj Gori.

KnjazMilos
Gost
KnjazMilos

Djeee su Knezevicevi udbasi???

Rusilacki popul
Gost
Rusilacki popul

RUSILACKI POPULIZAM upravljan iz van Crne Gore, matrica vec vidjena po Evropi. U Svakoj zemlji se trazi smjena vlasti a u pozadini isti inspirator sa Istoka

Kurgasev sin
Gost
Kurgasev sin

Najjace mi je kad vidim Krivokapica na protestima hahahahahahahahahahaha e zivote pokvareni dzojstiku.

uros567
Gost
uros567

Toliko su protesti jaki da ih cak ni df ne podržava 😀

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Opozicija nema podrsku naroda, svaki izbori su svjedoci tome. Bolje da pokusaju probleme da resavaju unutar parlamenta, a ne da koriste ulicu za postizanje svojih ciljeva.

PolitikologNK
Gost
PolitikologNK

I ovo je vama legitimno? Na ovaj nacin cete samo narod posvadjat i nista vise

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Stvar je jasna i ozbiljna. Ova populistička retorika u korišnjenju je namjenjena neupućenima u istoriji. Svi prethodni slični pokreti su 100% pogubno rezultirali po narod u Svijetu, a naročito u zemljama oko nas. Evo na primjer, Dritan&Co bezočno pominju slogan “Crnogorsko proleće”, iako svi znamo kako su se utopili u krv sve zemlje gdje su prošla Dritanova “proleća”, i nikome… Više »

Miki
Gost
Miki

Samo ne razumijem ko je 90-ih slao vojsku u hrvatsku. Ovdje su najgori ljudi kojima sve opraštaju a drugima gledaju u zarez

Gvint
Gost
Gvint

Vojsku u Hr je slao Slobo Milosevic,onaj ciko koji je organizovao istovjetne mitinge 90-ih godina proslog vijeka

Planinka
Gost
Planinka

Propali protesti to se odavno vidjelo ne znam sta pokušavaju. Jos plate ovim ljudima da dodju i opet ih nema

Rafaello
Gost
Rafaello

Protesti su legitiman nacin izrazavanja nezadovoljstva od strane gradjana, ali ovdje nije rijec o gradjanskim protestima, vec o onim koji imaju politicku pozadinu. Nista nece opozicija postici, osim da opet dozive poraz.

Iskra95
Gost
Iskra95

Tresla gora, rodio se mis. Ni od ovih protesta ne osta nista, osim dubokog razocarenja kod opozicije.

Miki
Gost
Miki

Samo vi sjedite i živite sa 300€ a blažu dajte donacije

Kinez
Gost
Kinez

Nije opoziciji u interesu da dodje do novih izbora, jer vjeciti gubitnici znaju da njihova podrska nije zadovoljavajuca i da tek tada ne bi mogli da opravdaju novi poraz. Na proslim izborima Djukanovic je odnio ubijedljivu pobjedu, mada da se to opet ponovi, ovi nesposobnjakovici bi opet osporavali.

marta
Gost
marta

Polako narod shvata da ih koriste da bi ostvarili svoje politicke ciljeve. I da rade sve ali samo ne u korist gradjana,činjenica je da je sve manje i manje ljudi na ovim protestima

Slavko
Gost
Slavko

Probudi se cg!

Gvint
Gost
Gvint

Sevaljevic?

Enesa
Gost
Enesa

Cime se sve sluze opozicionari, jeftinim trikovima koji ne prilice ozbiljnim politicarima. Da nam ovi cirkusanti vode drzavu, potpuna katastrofa bi nastala.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Dzabe mijenjate marsute, ni to ni pare vam ne pomazu. Placeni setaci polako odustaju, nece da ih opozicija voda po gradu.

Gvint
Gost
Gvint

Na kraju ce ih tolko bit da ce setat kroz uske ulicice Stare Varosi.Samo se bojim da ne sidju na Skaline da nesto ne ucine od sebe

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Od ovih protesta Crna Gora nema nikakve stete. Da li ce biti neke koristi vidjet cemo, zavisi od toga koliko ce naredni izbori bit regularni. Mozda vlast i shvati da se svaki izbori ne moraju dobiti po svaku cijenu. Promjena vlasti bi bila veoma ljekovita za buduci demokratski razvoj Crne Gore i stvaranje drustva vece socijalne pravde !

Vaso
Gost
Vaso

Ajmo narode samo hrabro. Do slobode!!!

Marelica
Gost
Marelica

Ocekivano, sve manje i manje ljudi na protestima! Da nije kome zaboravljena dnevnica?

kikinda98
Gost
kikinda98

Toliko o tome da su gradjanski protesti….

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Svi mi koji volimo ovu drzavu, koji se zalazemo za multietnicke vrijednosti i stabilnost ove drzave, nikad necemo podrzati ove proteste! Ovo je putujuci cirkus!

sinan
Gost
sinan

Eto koliko njih zanimaju gradjani i gradjanski interes kad oni sami na svoju ruku rasporedjuju funkcije

cikotic
Gost
cikotic

Na proteste isključivo s trobojkama!!!! Nemoj koga da sam video sa ovom laznom crnogrskom zastavom!!!! Ovo je bila i bice srpska zemlja!!!!!

Isaak
Gost
Isaak

Spisak zahtjeva treba da bude
Korupcija
Cijene elektricne energije
Cijene goriva
Plate

Za standard gradjana se treba boriti

Vrijeme cuda
Gost
Vrijeme cuda

Isace, kad bi to bio razlog protestima, ali NIJE…Tvoj spisak bi potpisalo 90 odsto gradjana putem obicne ankete… Nijesu to protesti za bolji stanfard gradjana, ps to svi vide. To je INZINJERIJA protiv Drzave, i to putem Knezevica, Vijrsti, opozicije, protiv sudskog epiloga u vezi sa pokusajem drz. udara, a sve uz DEBELU ASISTENCIJU drugih zemalja. Znali smo svi da… Više »

almir
Gost
almir

Jos jedno okupljanje u nizu koje samo budi mrznju medju gradjanima

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Poslije sporazuma s opozicijom ne bih posao na proteste za spas

Mojsije
Gost
Mojsije

Da,ulica im odgovara da mogu praviti razne kombinacije. To dovoljno potvrdjuje pnudjeni
tekst koji predstavlja totalnu glupost i neznanje ,šta je država i njene institucije i na koji se način to realizuje.

cvrkut
Gost
cvrkut

Jesu li veceras gradjanski ili politici protesti kao i svaki put?

srki
Gost
srki

Veceras pod velom opozicije

СТАЛЬ
Gost
СТАЛЬ

Nekako su se protesti “slucajno” podudarili odnosno veoma precizno koordinisani i tajmirani sa krajem sudskog procesa za pokusaj terorizma 2016. Zatim tu isto “slucajno” se odmece siroti i napaceni drzavni tajkun Di Kej i pocinje svoj sou, onda “slucajno” Maric dovodi Sindjelica u Cirilicu na Happy… Ma sve slucajno i sve spontano dogadja se narod. Kad bude kasno i kad… Više »

crni sin
Gost
crni sin

Kakva propast od protesta da covek Subotom ne moze u grad poci od dokoni ljudi

Mačak
Gost
Mačak

Veceras im nikog nema

PRLE
Gost
PRLE

Naironicnije je usbemu ovome da se na celu protesta nalaze neki koji se zalazu za boljitak Crne gore a u njhovim sredinama se vijore zastave drugih drzava.
Nije tesko pogoditi ko su oni. Eto dragi citaoci ko kolo vodi i dje bi nas to kolo odvelo.

LOGIKA interesa
Gost
LOGIKA interesa

Opoziciji povjeriti suverenu proevropsku Crnu Goru ? Kao da date macki da vam cuva srdelu. Nisu li oni bili protiv toga? Najbolji , najlogicniji dio Crne Gore je njena spoljna politika !! Jednostavno uskladjena sa razvijenim drzavama Evrope. Pa ako opozicija nije za Zapad, za koga je? Za Istok. Kakvu onda pravnu drzavu , kakvu demokratiju mozete od njih ocekivati?… Više »

Betoven
Gost
Betoven

Trebamo mi da napravimo miting sa 100000 ljudi i 20000 crnogorskih zastava. da pokažemo gdje je većinska i prava Crna Gora i da im izbijemo iz glave da mogu bez izbora doći do vlasti. Izgube izbore pa onda mlate po ulici.

Pristalica
Gost
Pristalica

Kao i u Londonu, na ulicama Podgorice okupilo se vise od milion ljudi.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Da ne živim u CG, slušajući ove ekstremiste, pomislio bih da stvarno imamo diktaturu ođe. Da je diktatura, braćo draga- svi biste vi bili u mišjoj rupi. Ovako, u mišjoj rupi smo mi koji se ne slažemo s vama.. Nečuvena inverzija, nečuvena zamjena teza!

LAŽ i PODVALE !
Gost
LAŽ i PODVALE !

Nema LOGIKE interesa da ce USTAV Crne Gore braniti oni koji nis ni bili za njega !! Nisu bili za suverenost !! nisu bili za proevropski put !! nisu bili za gradjansku Crnu Goru !! nisu bili za crnogorski jezik !! nisu bili za pracenje ostatka Evrope tj ulazak u NATO !! nisu bili za ovu zastavu !!! za ovu… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

Glumica Bojana Maljević izjavila je, da ne može da pristane da slobodu osvaja sa ljudima koji podržavaju i veličaju lica osuđena za ratni zločin. Bojana Maljević to može reći za razliku od Džemala Perovića i Ranka Krivokapića jer je slobodna osoba jer svakog može slobodno pogledat u oči….

Pekmez-aga
Gost
Pekmez-aga

Sinoć se u Sofiji vijore crnogorske zastave a u sred Podgorice na protestu niti jedna !!!!!!! Zastiđe !!!!

Ocigledan plan
Gost
Ocigledan plan

Da bi imali fer izbore – potrebni su NEUTRALNI posmatraci ili arbitri. Pa i do sad su bili – strani posmatraci, EU zajednicki domaci posmatraci. Onaj ko na fer nacin ne moze pobjediti ponavlja ko TRUMP mantru koja mu odgovara “pokradeno”. Ne, nema kredibilne dokaze. Upravo zato i trazi da se ovaj put izbori odrze tako sto ce oni imati… Više »

piliprd
Gost
piliprd

ovako, sad prodjoh centrom. omladina po kaficima, ljudi 50+ idy prema centru. toliko

Slavko
Gost
Slavko

Nista od boljeg zivota?

POKRADENI???
Gost
POKRADENI???

Prosle izbore je prodrzavna i proevropska strana dobila regularno. Kako znamo? Pa na jedini moguci nacin – preko neutralnog arbitra. Izbori su bili praceni od opozicije , vlasti i medjunarodnih posmatraca. Niko u svijetu nije doveo rezultat u pitanje a ovjeren je od OEBS. Opozicija je tvrdila da su pokradeni a da nije prikazala domacoj javnosti niti svijetu jedan jedini… Više »

1918
Gost
1918

Ironicno, samo tri mjeseca nakon proslave Podgoricke Skupstine, opozicija je odlucila na napravi “remake” i evo nas ponovo pred nasiljem i pritiscima manje vise iste strane ovaj put podrzane od jedne velesile. Nema zastava istina, nema bajonetaa za sad. Ponovo se otvara mogucnost nestajanja drzave. Novina jeste sprecavanje dalje integracije u Zapad kao i de facto promocija jednog naroda u… Više »

Odbrana
Gost
Odbrana

Sjecate li se onih zbivanja u jesen 2015, 2016 ? Kad su htjeli silom uci u Skupstinu, policija je intervenisala. U VIjestima, Dan-u i stampi iz Srbije naslovi su bili: “POLICIJA DIVLJA i PUCA na GRADJANE”. Posto, na osnovu iskljucivog i ekstremnog stava opozicije i njihovih planera, vidim veliku mogucnost sukoba, pripremite se na ovo i slusajte kredibilne izvore informacija.… Više »

Leopold
Gost
Leopold

BRAVO!

petar
Gost
petar

Naravno da je prihvatljiva kad su je pisali Demokrate i URA kako njima odg.! DF je od pocetka bas onako kako treba se ponjeo,nije se namecao,pomagao je protestima , dok su se ovi utrkavali ko ce biti lider protesta , a zaboravljamo njihove prekrsaje i ucestvovanje u izborima npr.Tuzi i svugdje gdje se ima bar jedan mandat , i slike… Više »

OTVORITE OCI
Gost
OTVORITE OCI

Ovi protesti su finansirani, podrzani od mocnih centar, ciji glavni interes nije KORUPCIJA niti DOBAR ZIVOT u CG ,nego upravo njen drzavni pravni status i spoljna politika. TO JE NAJBOLJI DIO Crne Gore, i upravo taj zele mijenjati !!! Sjecate li se da su najprije dali rok od 3 godine u kojem se ne bi mijenjao status suverenosti , NATO… Više »

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Pošto imaš saznanja da MOĆNI CENTRI finansiraju ove proteste, tvoja je obaveza da pođeš u nadležne državne organe i prijaviš te MOĆNE CENTRE. Večeras očekujemo press službu tužilaštva, gdje će nas upoznati sa podacima koje si im dostavio.

4 C
Gost
4 C

ДФ mudro cuti, razmislja, ceka instrukcije i ne krece sve dok ne pocne da se aveta, poziva na opkoljavanje, prijeti da ce biti guzva u kabinetu ptedsjednika i premijera, da se cekaju naredjenja njihove “vrhovne komande” i da se nasilno upada u Skupstinu, Vladu, RTCG…. ili ne daj Boze nesta gore u cemu nisu uspjeli oktobra 2016 g

opet isto
Gost
opet isto

Ljudi, imaju planere van CG, u to budite sigurni.

ODBRANIMO USTAV
Gost
ODBRANIMO USTAV

ODBRANIMO USTAV MI – koji volimo CG, koji smo glasali za suverenost, koji smo za EU, koji smo za multietnicke vrijednosti a ne srpski nacionalizam i nazadno pravoslavlje

4 C
Gost
4 C

Pravoslavlje niti bilo koja druga religija nema nikakve veze sa sa svim ovim i ne treba da podmeces mrznju Tako da ne treba to raditi

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Ti za vjeru koju su propovijedali Sveti Petar Cetinjski, Njegoš i ostali naši Mitropoliti kažeš da je nazadna. Potpuno očekivano od onih koji su se odrekli svojih predaka.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

To što je predstavljala vjera i pravoslavlje u vrijeme Svetoga Petra Cetinjskog je jedno a ovo što danas propagira spc je nešto sasvim drugo. Ovo danas je čisti klerofašizam u svom najgorem izdanju. Ne podmeći nam nepristajanje na ovo što nam servira spc kao nepoštovanje naših predaka. To je obrtanje istine naopako.

Odbrana
Gost
Odbrana

ONI SU KRENULI NA SVE ILI NISTA ! Sto znaci da, ako izbora i bude, nece priznati nikakav rezultat osim njihove pobjeda pa da druga strana ima i 70%. Prosle izbore je priznao cio svijet i ovjeren je od OEBS. Opozicija nije prilozila JEDAN ozbiljan dokaz koji bi uticao na ishod. U medjuvremenu za predsjednika repunblike, ubjedljivo je pobjedio Djukanovic.… Više »

🌴NIKŠIĆKO 🍺
Gost
🌴NIKŠIĆKO 🍺

samo ne dajte da vas iskoriste pojedine partije, da ih ne imenujem 👎

🌴NIKŠIĆKO 🍺
Gost
🌴NIKŠIĆKO 🍺

Sve dok se ne lomi po drzavi👏podrzavam. Moraju ljudi nedje da izduse. Bio sam preproslu subotu iako sam par puta glasao za dps😮.
Ima tu svega i svacega medju demonstrantima👎.
Ali podrzavam sve koji su protiv korupcije a ne protiv drzave👌

realnost
Gost
realnost

Kako ces razdvojiti. Kako ces napraviti vlast od ove opozicije gdje bar vecina nije protiv drzave niti protiv integracije u Evropu. Ljudi mislite pragmatico. Nije niko za korupciju ali moze i put za pakao bit poplocan zlatom. Vrlo cista poruka ali na vas racunaju oni koji vode iz vana ovu opoziciju. ONI NE MISLE na korupciju niti na standard nego… Više »

Mijaujork
Gost
Mijaujork

A sto su ovo promijenili marsutu ?

Fileopg
Gost
Fileopg

da im se ne zamanta u glavu…

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Što ne znaju više kuđ udaraju. Poavetali.

pizza majstor
Gost
pizza majstor

Ja da sam milo ja bi diga ruke od ove drzave ,nista nasem narodu ne valja ,svi puni para a lose im je ,piju dojc i igraju tombolu po cio dan a lose im je nesto

Egzodus
Gost
Egzodus

Neka ne morate ic,podnio je milo ostavku kad je vidio ko vas vodi ahahahhahahahahahahhahaha

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Pisi propalo,sve manje i manje setaju

Komita
Gost
Komita

Treba uvest umjesto dnevnice taksimetar pa da ko ne proseta cijelim putem ne dobije citavih 20e

Liberal
Gost
Liberal

Je li pocela setnja ? Sad prodjoh na trg nidje nikoga ?

D Moraca
Gost
D Moraca

Evo stizu iz Pljevalja .Samo sto nisu .Ako ne promase .

Stefo12
Gost
Stefo12

E tako mi toga protesta ,veli ura prosli put 30 000 sad ce rec da ih je pola miliona bilo ahahhahah

Slavko
Gost
Slavko

Hajmo braci CRNOGORCI! DOSLI SU ULICOM, OTICE ULICOM! Dosta je unistavanja CRNE GORE!

1918
Gost
1918

Srpsko ruski interesi. Izasli bi iz Nato, ne bi usli u EU, pripojili bi se Srbiji, a KORUPCIJA bi bila ne ko danas nego ko u Rusiji !!!

Gost
Gost
Gost

“…te kroz proteste odbranimo Ustav Crne Gore …”

Hoće da brane ustav kroz smjenu vlasti bez izbora!? E, ove besmislice. Najcrnje je to što oni misle da su oni borci za demokratiju.

4 C
Gost
4 C

Pravi se racun bez krcmara. Manjina bi da preko noci postane vecina i sa 2,3 ili 5 -6 % podrske uzme 51 % vlasti bez izbora, radikalno primjeni unutrasnji i spoljni put i identitet drzave a sve to sa totalnim ignorisanjem svih onih koji se bas i ne slazu sa njihovim zahtjevima i sporazumom a oni prijete silom i nasiljem… Više »

Samo pitam...
Gost
Samo pitam...

Da li iko od “gradjana” misli o 150.000 glasaca DPS -a. Da li njih neko nesta pita ili ne ? URA, Demos, SNP, DNP, PZP, Radnicka partija, Prava Crna Gora, pa i SDP i sl su partije i stranke koje su najvecim dijelom ili ispod cenzusa ili na samom pragu. A njihovi lideri sa veoma niskim skoro nepostojecim rejtingom. O… Više »

važi
Gost
važi

Kojih 150.000 glasača DPS-a? Što ucjenujeteljude Kovertama onda kad imate 150.000 glasača? Što Migo Stijepović pere pare i potplaćuje ljude po Zeti kad imate 150.000 birača?

4 C
Gost
4 C

DPS nije radio nista sto nije radio i DF 2016 koji je takodje placao i kupovao glasove biraca. A u vezi korupcije,nepotizma i partijskog zaposljavanja pogledajmo ima li toga vise ili manje u Budvi, Kotoru, Beranama…?

Bazinga
Gost
Bazinga

Nek dodju u Berane da provjere, zlatio se Vuka sta sad rade ova “gospoda”.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

DPS na aparatima

Kim kom
Gost
Kim kom

Dobija li? Ja mislim da svako malo ugase aparat!

Srki
Gost
Srki

E ako si ti iz Stare Podgorice onda sam ja Armani glavom i bradom. Pazite da vam DPS ne dostavi vlast na tanjiru.

Fileopg
Gost
Fileopg

Dobro je što će imati opravdanje ovi Johnny walker šetači jer CECA nacionale noćas poje u Herceg Novi pa će svi veljesrbi ić na CECU. Sto posto je Milo namjerno angažova CECU na razbijanje protesta. Mada realno gledano ko bi sluša Aljeksu kako bljuje mržnju na sve što je bolje i više od njega, a može da uživa u Cecinom… Više »

miro
Gost
miro

Pa onda Aljeks je protiv svih u C.G.

Kreativac
Gost
Kreativac

DPS iz ovoga izlazi nikad jaci

novinar
Gost
novinar

Gotovo je opozicijo idite kucama i placite

Gile
Gost
Gile

Nikakav plan ovih protesta pi

Ma$e
Gost
Ma$e

Najgori protesti ikad, ne znaju zasto protestuju

Dado
Gost
Dado

Ovi likovi protestuju a ne znaju zasta

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Nešto ste se previše utrtili od ovih što ne znaju zašta

gajo
Gost
gajo

Narod nek zijeva na ulice a opozicioni lideri po kafana

Politicar
Gost
Politicar

Jel i rakija od Knezevica stigla da se sluzi na protest

Politicar
Gost
Politicar

Df nece na protest nisu ludi ahhaha

Kumara
Gost
Kumara

Kako ce vas DPS na prve izbore pokidat

gta123
Gost
gta123

Raspadaju se protesti

foras
Gost
foras

Uar je protestantima po dnevnicu da uzmu

mickobg
Gost
mickobg

E moja opozicijo DK i Dzemal vas vuku za nos

PS4
Gost
PS4

Opozicija se izgubila

RedLabel
Gost
RedLabel

Ovo je samo pranje para opozicije

Liverpool
Gost
Liverpool

Opet opozicija uzima kod DK dnevnice za protest

lukaberane
Gost
lukaberane

Nisu ljudi ludi da protestuju

TandaraMandara
Gost
TandaraMandara

Nocas nece biti ni 1000 ljudi

BlackKnight
Gost
BlackKnight

Gotovi su protesti nidje nikog

Beranac22
Gost
Beranac22

Postade Dzemal zvijezda

StefaNegro
Gost
StefaNegro

Kakvi su ovo ljudi sto na drzavu hoce

avanturista
Gost
avanturista

Dosadili su i jedni i drugi ovom narodu,ista politika,poneka afera ispadne,u krug vrcenje….

Jakvinta
Gost
Jakvinta

Kada se sve ambicije protestanata sažmu u jednoj tački onda u tom slučaju Crna Gora ne postoji…

PRLE
Gost
PRLE

Neka setaju oznscenom marsutom ali ni pedalj mimo staze do im ne dodadi.
Mada su nama grdjanima vise dosadili zauzimajuci ulice da se proci nemoze.

AkiBP
Gost
AkiBP

Smoriste.. Dosadiste Bogu i narodu

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Nijesu Aki protesti u BP,šta se ti sjekiraš

Momisici
Gost
Momisici

Pa jesu li ovo podgoricki protesti? Ako jesu, jesi li ti podgoricanin ili si sljega?

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Nocas svi za slobodnu CRNU GORU! ZA DALJE SIROMASTVO/PROPADANJE/MALE PLATE I PENZIJE OSTANITE KUCI!!
DO SLOBODE SAD ILI NIKAD! VRIJEME LETI MLADOST PROLAZI ZIVOT IDE!

Sve naj naj
Gost
Sve naj naj

Kad ukinemo drzavu, postanemo srpski region i ruska gubernija, promjenimo himnu i zastavu, izadjemo iz NATO i zaustavimo put u EU, odmah ce skociti plate i penzije, nestace kriminal i korupcija, nestace i nepotizam i partijsko zaposljavanje bez konkursa (kao u Budvi, Kotoru, Beranama…). Procvjece ekonomija i strane investicije kad odemo sa Rusijom, Turskom…

NBA
Gost
NBA

IMA LI OVOGA CIRKUSA IDJE U SVIJETU BEZ KOD NAS?OVI “SETACI” STO IM NE VALJA VLAST,NISTA NE RADE OSIM STO “PLJUVAJU “PO CG,A OD ISTIH PRIMAJU PLATE I+ OD D.K ITD………..

Serdar
Gost
Serdar

Plate sami zarađujemo i od naših poreza i doprinosa ova vlast dobija plate .

Kole
Gost
Kole

Jes to se opuciste… Ali kad zaradjujete i jos hranite i vlast, sto kukate da ste jadni i gladni?

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Hahaha rece jedan od par hiljada I ode

PRLE
Gost
PRLE

Lijepo vrijeme za setnju😂.
Setnja je zdrava.🤣

Stojko
Gost
Stojko

A ko finansira ove proteste…pdakle toliko para

PRLE
Gost
PRLE

Zna se ko.To je svima jasno ko finnansira…

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Rusija

Ivan
Gost
Ivan

Evo nasih spasioca 😂😂

Weri
Gost
Weri

Ako se nastavi trend od proslih protesta gdje cak i zvanicne cifre organizatora pokazuju pad broja ucesnika (mada i ne moraju priznati – bilo je ocigledno) bice jos manje ljudi.

SutomoreCity
Gost
SutomoreCity

Opozicija polako gubi podrsku od strane naroda, to je evidentno nakon fijaska u Dg, na Ct. Ista situacija se i u Pljevljima danas ocekuje. Bolje da prestanu sa bojkotom, da se vrate u poslanicke klupe i da pokusaju uz dps da kreiraju nasu bolju buducnost, do sledecih izbora. Narodu je dosta protesta!.

ManchesterUtd
Gost
ManchesterUtd

Vise ste dosadili i Bogu i narodu. Ne bi me cudilo da se jednog dana ti isti gradjani okrenu protiv opozicije od muke vise. Ne treba niko da bude njihova marioneta!

Sirena92
Gost
Sirena92

Tresla gora, rodio se mis. Ni od ovih protesta ne osta nista, osim dubokog razocarenja kod opozicije.

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Mislim da posle ovih smijesnih zahtjeva necete imati puno protestanata, ne racunam ove placene setace. Narod i sam vidi da su zahtjevi politicke prirode koji predstavljaju najkraci put do fotelja.

Iskra95
Gost
Iskra95

Vi cete sami da izazovete i iscenirate neki incident, pa da onda glumite kako vam je ugrozena bezbjednost, kako je panika u redovima Dps-a itd. Mozda vam neko i dovede glumce, kao sto se prije praktikovalo, kao i 2016.god.

Kinez
Gost
Kinez

Buni se opozicija, zahtijeva da se ispostuju zahtjevi koji su navodno gradjani smislili, a svaki zahtjev politicke prirode koji je u interesu nesposobne opozicije. Vide u ulici resenje, kojim bi ostvarili svoj dugogodisnji san, a bojkotuju rad institucija. Pa misle li tako i drzavu da vode, sa ulice?? Fino bi nas unazadili.

Enesa
Gost
Enesa

Opoziciji je mjesto u parlamentu i to treba da bude prva stanica resavanja svih problema i nedoumica. Zasto opozicija 2 godine vec bojkotuje rad parlamenta, a uredno se prima plata? Time su odmah na pocetku iznevjerili povjerenje gradjana.

Marelica
Gost
Marelica

Vi samo prizivate neke incidente, da bi na kraju vi ispali zrtve i kao vi nekome prijetnju predstavljate. Smijesno.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Bas me zanima kakva ce vam biti prica kad i ove subote izadje mnogo manje ljudi.

StevanPG
Gost
StevanPG

E vala dzabe im je setnja kad nikad nece doci na vlast ovim putem! Ti sto njima dodju na proteste to su njihovi glasaci, ni oni im ne bi dosli nego im placajau, a to ne predstavlja volju nas ostalih gradjana, tako da dzabe ga setate!

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Ne znam samo imate obraza da pricate da se borite za nas gradjane kad ljudi moji citam vam one zahtjeve pa vi tamo samo sto nijeste napisali kome ce koja funcija da pripadne!

Cipsy
Gost
Cipsy

Uuh majko mila ovih dosada sa protestima, bogami cu vam lijepo dati racun pa mi vi placajte taxi jer mi zbog vasih igrarija ispadne 3 puta skuplji!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Trebao je veci krug ima da se sudarimo sa ovima kod mantre moracemo ih cekati 20min dok prodju.

zacanka
Gost
zacanka

Danas je Becici u Pljevljima, vala Boze oce li stici vam u 6! Haha e pa to samo vi mozete da se podijeliti unutar opozicije i da pravite proteste na dva kraja bezuspjesne skroz!

ines23
Gost
ines23

Primijetila sam da vi sami pricate o nekom incidentu kao da vas neko napadne..bice da vi ovim pripremate nas gradjane da cete napraviti vi nesto tj. iscenirati da biste okonacali sami ovu igrariju od protesta, jer vidite da to nicemu ne vodi.

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Ruku na srce, takvi kakvi ste i nijeste za druge institucije osim za tu.

Vitinka
Gost
Vitinka

Da nece mozda nocas ko od organizatora reci sta za presudu Karadzicu, ili cete i dalje da cutite?

oliver14
Gost
oliver14

Jos mozda dvije subote ce biti ovog glupiranja setanja tuda po Trgu a onda ce samo nestati jer nece imati ko da im dodje. Evo vidjet cete!

Kosta
Gost
Kosta

Vala Boze oce li doci DF nocas? Oni vas sinoc na onaj sastanak iskulirase tako da bice da ni nocas nece doci.

goran1978
Gost
goran1978

Hahahhaha 6 nije srecan broj, tako da do nocas je upitno oce li i biti protesta uopste!

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Nikad nece Crna Gora bit obala srpskog mora !!!

Žabac
Gost
Žabac

Imate li obraza šetat srpskom zastavom kroz ulicu Svetog Petra Cetinjskog?!

Zivko
Gost
Zivko

Oce li i Dritan doći sa sve zastavom da podrzi df.?

Popaj
Gost
Popaj

Ovo vam je zadnja šetnja jer kad vidite odziv danas , blam će vas biti sledeći da organizujete

važi
Gost
važi

Za razliku od DF-a ovi građani ne šetaju jer ih Rusi plaćaju! To što vaši protesti izduše čim nestane ruskih para ne znači da će i ovi.

Gaja
Gost
Gaja

DF-ovci i ostali Srbi su vecina, a ono malo Crnogoraca protestvuje najvise jer misle da oni treba da da budu prve familije i slicno a ne druge ili trece. Znam mnoge dobrostojece privatnike ( i mimo druge familije i satelita) koji su postali protestantni i “gladni narod” kad su zasluzeno izgubili neke tendere (ali po njima to je bilo njihovo… Više »

Kom kucki
Gost
Kom kucki

Neka seta Becic i potpisuje sporazum koji je uperen protiv Srba kroz indirektno priznanje Kosova. Neka Aleksa priznaje predaju naseg svetog Kosova, ali pravi Srbi nece nasjeti na ovo kukavicije jaje. Moraju nas postovati da bismo saradjivali. Mi smo 80% svih ovih gradjana. Ne mozete nas ignorisati!

JOC
Gost
JOC

Dolazim sa crnogorskom zastavom i sve livestrimujem. Postavljam adresu veceras.

Emirr
Gost
Emirr

Ajde više sa šetnjom, dosadiste Bogu i narodu

Boka
Gost
Boka

Sramotno je da samozvani predstavnici gradjana za koje niko ne zna kako se stvorise tu i ko ih dovede, namecu srpskim strankama da budu protiv svoje brace Rusa kroz podrsku NATO politike i protiv svoje brace Srba kroz podrsku priznanja Kosova. Nikad ne treba pristati na takve ucjene sacice samozvanaca, jer mi Srbi smo ubjedljiva vecina na ovim protestima i… Više »

Prava majka
Gost
Prava majka

Sto ovo znaci da uznemiravaju stambene blokove i porodice sad sa ovim urlikanjem?

Lako
Gost
Lako

Nevidjeli se sa setnjom. Blokiraju ulice. da narod koji radnim danima ne moze da stigne da zavrsi i kupi nesto sto mu treba no ima tu subotu za to, da ne moze kolima proci kroz grad. Za svaku osudu. Setajte ne Cemovsko i pustite narod da zivi napasti jedne.

Žabac
Gost
Žabac

Tako je bre i sa sve srpskom zastavom

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Pa setaju oni sto nemaju para subotom da sopinguju kao ti.

Galeb
Gost
Galeb

Nasilne incidente mozete samo vi napravit medju sobom, a onda naravno okriviti nadležne…

Shame
Gost
Shame

Pišeš “medju” i “nadležne”.Ako imaš slovo ž, onda imaš i slovo đ, a ne da kucaš dj.

Makaze
Gost
Makaze

Očekujem fijasko ovog protesta!

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Preporucujem da drzis dah do tog fijaska.

Sinisa
Gost
Sinisa

je li vam bjegunac poslao pare za šatore?

Shame
Gost
Shame

Bolje da je tebi poslao pare za školovanje!

Pulena
Gost
Pulena

Vi da branite ustav cg. Sram vas bilo !

Souuuuu
Gost
Souuuuu

A ti si je dobro odbranio .vidi se

Slavko
Gost
Slavko

Bravo!

Send this to a friend