Politika

ZBCG: Popis će otkriti da Crna Gora ima manji broj državljana koji žive u njoj nego što ih je upisano u biračkom spisku

Foto: ZBCG

Sinhronizovana akcija Demokratske partije socijalista, njihovih političkih satelita, raznih parapolitičkih organizacija na njihovom platnom spisku, kao i bivših režimskih medija, koji u transu ponavljaju mantru o odlaganju popisa, pokazatelj su činjenice da ostaci tog korumpiranog sistema na svaki način žele da zaustave da istina o Crnoj Gori izađe na vidjelo, smatraju u kolaiciji za Budućnost Crne Gore ZBCG.

“Skrivajući se iza floskula o „nepripremljenosti i haotičnom političkom momentu“, kao i iza notornih laži o „nasilnoj promjeni demografske slike Crne Gore“, oni zapravo žele da prikriju ono što je najbitnije da cijela Crna Gora vidi”, jažu u ZBCG.

Prije svega, tvrde u ZBCG, to će biti činjenica da Crna Gora ima manje državljana koji žive u Crnoj Gori, nego što ih je upisano u biračkom spisku.

“Samo taj podatak, biće dovoljan da zauvijek u paramparčad rasturi priču bivšeg režima o nekakvoj stabilnosti i funkcionalnosti sistema dok su oni vodili Crnu Goru. Potvrdiće se ono o čemu je koalicija Za budućnost Crne Gore, kao i nekadašnji Demokratski front, bezbroj puta govorila, da je postojala sistematska politička krađa i prekrajanje izborne volje građana Crne Gore. Ovaj podatak će biti posebno bitan zbog toga što je birački spisak i dalje pod kontrolom DPS-a, upravo zbog toga što se nakon veličanstvene pobjede 30. avgusta 2020. godine nije dozvolilo tadašnjem Demokratskom frontu, a sadašnjoj koaliciji ZBCG, da uđe u vladu i na taj način se pozabavi i tim problemom”, navode u ZBCG.

Druga, dodaju, podjednako bitna činjenica, koju bi DPS zajedno sa svojim satelitima htio da prikrije, jeste da će se popisom upravo ustanoviti imovina svih građana Crne Gore i “konačno obznaniti da nekadašnji gradonačelnici i visoki funkcioneri poput Miomira Mugoše i Brana Gvozdenovića imaju na stotine stanova. Utvrdiće se i čija je „ničija kuća“ na Gorici. Suštinski, za njih je nacionalno pitanje, zapravo finansijsko.”

“Upravo zbog navedenih razloga, a ne zbog nekih šturih izgovora, bivši režim ne želi da se održi popis. Sada kada je Monstat profesionalizovan i kada svi imaju kontrolu nad popisom, konačno će se potvrditi 30 godina nepočinstava i manipulacije građanima Crne Gore. Crna Gora ovo zna i nikakvog odlaganja popisa neće biti. Vrijeme je da se konačno dobije prava slika o stanju u državi”, zaključuju u ZBCG.

Tags

24

avatar
1000
20
4
0
 
24
zokazokaKOLEMetotijeMetotije
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KOLE
Gost
KOLE

Da ima države i vama bi trebalo oduzet imovinu i i Spuž kao što to rade Kosovari

Metotije
Gost
Metotije

Ne pominjete nesto Kosovo🤣🤣🤣🤣🤣🇲🇪❤

Metotije
Gost
Metotije

Da se izvrsi popis u Kristal da se vidi koliko je vojvoda sljuštio koljenica dok je narod bježo od milicije na protestu DEFa.🤣🤣🤣🤣🤣🇲🇪❤

cccccccv
Gost
cccccccv

Vama neko da vjeruje 😂 i dritku zajedno sa vama🤣 država se raspada zahvaljujući vama a vi bi još i popisa zbog vašega vožda iz beograda. …BOJKOT!!

Iznogud
Gost
Iznogud

Teroristi, kad ćete na kosovo, koljenice i pipune?

Pješivac
Gost
Pješivac

Zašto nema popisa?

Podgorica
Gost
Podgorica

Sto ne idete da branite kosovo junaci

Milija Cirković
Gost
Milija Cirković

Vama je DPS stalno u malom mozgu,pa ujutro kad ustanete kriv vam DPS za sve pa i zato što se nijeste naspavali.

Sasa
Gost
Sasa

Hahhahahha pa vi ste zaustavili sređivanje biračkih spiskova kada ste videli da su sve sami vaši glasači oni koji trebaju biti izbrisani iz spiska po zakonu… a popis vam treba da utvrdite jel neko krao? Pa koga vi to zaj…

Pablo
Gost
Pablo

Pa to je logicno,dosta ih zivi u inostranstvo i nece doci 🤣🤣🤣 a inace popisa nema,to se zna . DA JE VJECNA 🇲🇪

MNE
Gost
MNE

Nema popisa

Hotel bez zvjez
Gost
Hotel bez zvjez

Zašto popis nije ljeti kad su godišnji odmori?Koliko građana ima na privremenom radu koji nemogu doći?A u stvari vi to dobro znate i zato potencirate da se ne odlaže popis.

Vienna da je
Gost
Vienna da je

Moze li ovajo da vi popisujete al kad bude na kosovo tad i cg …

Canon
Gost
Canon

Ako je išta tačno Df rekdo to je ovo…

CeloMNE
Gost
CeloMNE

Sad kad ste uhlebili sve srbe izbeglice iz BiH i Kosova hocete silom na popis. Malo cudno?
Dje ste bili prije? Kad ce suđenje ovim teroristima mandicu i pipunu? Bez vlade, nema popisa!

Lipo
Gost
Lipo

Ajmo malo da budemo iskreni prema sebi,ko ih je ,,uvezao” i ,uhlebio” 90 ih i dobise licne karte,zasto?Pa ga zajebase…Dok mi trazimo razlog u drugome,razlog se krije kod onih sto donijese nezavisnu CrnuGoru,zasto je donijese oni to znaju najbolje!!!A narod ka narod vazda vjeruje i voli vladare!

zoka
Gost
zoka

Do 2016 je bila Juga a i pravila su bila druga.Nijesmo mi krivi lsto smo im pruzili ruku spasa a oni oce da nam je odsijeku.Necemo dozvolit da od Crne Gore prave velju Srbiju.

Tajfun
Gost
Tajfun

Bojkot popisa.

Apel
Gost
Apel

DFu jos bolje, sto manje gradjana popisano to ce se vise obistiniti njihova prica

Rajko
Gost
Rajko

Momci ocete li na kosovo obrcat

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

Jeste li uvezli jedno 100 iljada Srba iz BiH KiM i Srbije ?

zoka
Gost
zoka

Ali oni ne bi trebalk da imaju drzavljanstvo.Posebno se popisuju gradjani koji imaju odobren boravak.A i vecina njih se pisu Srbi .A svima je drzavljanstvo Crnogorsko.Poceli ste i vi da tumavite zakon o popisu ka 4 vitamina C.

Jovana
Gost
Jovana

Pobjegoste sa Kosova ko zene

Danilovgrad
Gost
Danilovgrad

Sto ne idete na kosovo pa vucic se prepa pa mu je ostala cg da se izivljava

Send this to a friend