Politika

Zbog iznenadnih okolnosti Đukanović neće učestvovati na online liderskom panelu

Onlajn panel na kojem govore politički lideri regiona, a koji se održava u okviru Regionalnog foruma mladih lidera na temu “Povezivanje u vrijeme pandemije: prijetnje i mogućnost”, počeo je danas oko 10 časova. Na njemu učestvuju predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Sjeverne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, dok je predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović, koji je između ostalih takođe bio najavaljen, u posljednjem trenutku otkazao učešće.

“Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović zbog iznenadnih okolnosti neće danas učestvovati na online liderskom panelu ”Povezanost u vremenima pandemije – opasnosti i mogućnosti“, koji se održava u okviru 5. Regionalnog foruma mladih lidera u Novom Sadu”, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Forum mladih lidera se održava u Novom Sadu od 31. oktobra do 2. novembra 2020. u organizaciji Evropskog pokreta u Srbiji – ogranak u Novom Sadu, Beogradskog fonda za političku izuzetnost, zajedno sa Regionalnom kancelarijom za saradnju mladih i Njemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ) GmbH.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darina
Gost
Darina

Neka je živo i zdravo. Đedo srećna ti nova titula.

Naroz
Gost
Naroz

Jedan djedo pošao, drugi došao. 🙂

Gaeta
Gost
Gaeta

Sve cestitke,gospodine predsjednice!Neka je ziv i zdrav,100 godina da napuni u zdravlju i veselju i u samostalnoj,bogatoj i srecnoj Crnoj Gori!!!

Send this to a friend