Politika

Zdravo Berane tvrdi da Đukanović vodi ispraznu i politiku podjela

Berane

Jučerašnji dan je pokazao svu osionost, bahatost, ali i prolaznost DPS režima, poručio je kandidat za odbornika koalicije “Zdravo Berane” Radoš Mališić.

Govoreći o jučerašnjoj posjeti lidera DPS-a Mila Đukanovića Beranama, Mališić kaže da bi slučajni prolaznik u Beranama pomislio da je, u najmanju ruku vanredno stanje, ili da neki visoki gost boravi u Beranama.

“Jake policijske snage na svakom koraku, vanredno čišćenje određenih putnih pravaca od strane Crnagoraputa, pritisci na prosvjetne radnike da prisustvuju partijskim koktelima, čak i skraćeni časovi u pojedinim školama, samo su dio dekora političara prošlosti u liku Mila Đukanovića, kaže on.

Koalicija Zdravo Berane poručuje Milu Đukanoviću da, što se tiče lokalnih izbora, nije morao ni dolaziti.

“Isprazna politika podjela i poziva na nove podjele, odbrana države od navodnih neprijatelja, ekonomski rast Berana koji će on donijeti, smiješne su i otrcane fraze koje evo 20 godina slušaju Beranke i Beranci. Jedino je zaboravio juče da pomene da će još jednom beranski aerodrom, i pred ove izbore, staviti u funkciju”, porčuije Mališić.

Juče je, dodaje on, između ostalog, pomenuto i 5.000.eura pomoći za izgradnju kapele u Babinu, kao i asfaltiranje lokalnog puta, dok se u istom trenutku seoska škola urušava, a đaci nemaju osnovnih sredstava za rad.

“Dosta je laži Đukanoviću! Umjesto svega toga, bolje je bilo da ste pomenuli ubijenu privredu za vrijeme svoje vladavine , ostavljene radnike na ulici, zatvorene fabrike na sjeveru, ukinute naknade majkama, otete dječje dohotke i još mnogo toga.  Mogli ste i objasniti Berancima zašto je sjever Crne Gore opustošen i zašto ga napustaju njegovi gradjani više nego za vrijeme ratova! Zaboravili ste Đukanoviću da je prošlo vrijeme kad ste vi i vama slični ,,pobjeđivali Berane i Berance“. Ne prolaze vam više fraze ,,ko je protiv DPSa , taj je protiv države”, poručuje kandidat za odbornika koalicije “Zdravo Berane”.

Prema njegovim riječima, koalicija “Zdravo Berane” nastavlja svoju zdravu pobjedničku priču i ne osvrće se na neozbiljne, paušalne i proizvoljne izjave predsjednika jedne partije, koja još uvijek živi u podjelama i od podjela.

“DPS je prošlost u Beranama, baš kao što se bliži i vaš politički kraj, Đukanoviću”, zaključuje on.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uros
Gost
Uros

Vi juce nijeste smijeli da izadjete dok je MIlo bio bili ste se zavukli u misje rupe a sad mislite da ce vam ovo saopstenje pomoci nesto! Ne budite smijesni.

Orao
Gost
Orao

Tacno, to kod Beranaca ne prolazi. Imace jos losiji rezultat nego prije 4 godine.

Slavko
Gost
Slavko

Koliko puta ste pricali Djukanovicu nikad vise neces, pa vas svaki put pobijedi, koliko im vi prognozirate poraz toliko su oni nikad jaci !

Dragan Popovic
Gost
Dragan Popovic

Pa oni se i ponasaju kao da Berane nije u Crnoj Gori. Samo dodju prije izbora…

Majda
Gost
Majda

A i ovi sto su nam na vlasti se ne ponasaju uopste kao da su na vlasti.

POP
Gost
POP

Milo ne mora da dolazi u Berane jer on nije drzavnik. Tako da moze da dodje na sastanke opstinskog odbora. A ostali ukljucujuci Markovica, ministre i poslanike redovno posjecuju Berane.

Do pobjede!
Gost
Do pobjede!

Samo nastavite da radite posteno i odgovorno i nema brige.

buCanka
Gost
buCanka

Zar je tebi posteno to sto ja ne mogu da dobijem posao zato sto nisam glasala ni DPS ni Zdravo Berane?

Seka
Gost
Seka

Mnogo su posteni, zaposlili su to rodjaka sto su imali, sebi fotelje obezbijedili i eto su odgovorni

cvet
Gost
cvet

Jedini politicki subjekt koji berance dijeli jeste ova vasa koalicija koja je podijelila nas obicne gradjane i vas u foteljama. A o nacionalnostima da ne pricam…

Rasko Bera
Gost
Rasko Bera

Dps je izgubio povjerenje, znaju da nemajj nikakve sanse u Beranama.

buCanka
Gost
buCanka

A, zdravo Berane nije?? samo pitam…

Anka
Gost
Anka

Ne znaju oni drugacije.

Ivan
Gost
Ivan

Tako je, dosta je narodu podjela. Narod oce da ima od cega da zivi.

Merkur
Gost
Merkur

Mislim se nesto nije ovo Zdravo Berane lose kako se prica, a onda shvatim ko ga cini i da koliko su vec dugo odje nista nam dobro donijeli nisu…Zdravo Berane prezrelo! Mora se mijenjati!

Fatmir
Gost
Fatmir

Sve mi je jasno kada procitam ovo saopstenje, koliko ste nesposobni i koliko nemajte pojma ni o cemu.

Kaja
Gost
Kaja

Nekreativan si sa tim Dosta je Djukanovicu. Tako je jedan bivsi SNP-ovac a sadasnji Demagog govorio pred lokalne izbore u cetiri opstine , pa mu se isprdase i gradjani na izborima i po drustvenim mrezama

Kajo
Gost
Kajo

E dosta, da su najbolji na svijet!

Dajmond
Gost
Dajmond

Lako je vama pricati i mutiti ciste vode. Kad malo bolje pogledate samo sto se ne raspadnete a kao ste sposobni o Optini da brinete, samo vam je do fotelja stalo!

Anel
Gost
Anel

Boga mi grijesis da nije morao dolaziti, nisi zapazio kako su ga Beranci docekali, dok na primjer vas jedva cekamo da ispratimo.

Kaja
Gost
Kaja

Ovaj me podsjeca na crva. A crvi trule jabuke…

dolac
Gost
dolac

Malisicu, sto ne odes da posjetis rodjake u Dolac pa da ih pitas treba li im sto, nego sad mislis na vlasti si, pa onda izigravas neki nivo! Pozdrav od Branka

Kalibar
Gost
Kalibar

Ako iko dijeli to ste vi! Pa ne mozete se ni sada sastavit nego i ste na korak od kraha!

Docent
Gost
Docent

Zdravo Berane nece prestajati sa svojim pokusajima da omalovazi druge zbog svoje nesposobnosti!

Teska
Gost
Teska

Da li glava ovog momka u jabuci predstavlja crva koji je izjeda unutra??

Fatmir
Gost
Fatmir

Evo slikoviti prikaz Berana, otrovano iznutra.

Send this to a friend