Politika

Zečević: Po tajkunskoj logici Vlada mora biti kako kažu tajkuni iz Vijesti, Ivanović sudi da bi se eliminisali lideri DF-a

Zečević

Tajkunski mediji, iznajmljeni analitičari i kupljeni NVO aktivisti vode besomučnu kampanju protiv srpskog naroda i dosljednih političara u Crnoj Gori, psuju i vrijeđaju, finansiraju lažne ankete na koje se potom pozivaju u javnim nastupima. Po tajkunskoj logici Vlada mora biti kako kažu tajkuni iz Vijesti, a ne narod, saopštio je poslanik DF-a u Skupštini Crne Gore i predsjednik OO Nove srpske demokratije Podgorica Radoš Zečević.

“To hapšenje demokratije je u jasnoj poruci zašto naši vodeći političari po kojima se prepoznaje Demokratski front ne bi trebalo da budu dio kabineta (Zdravka) Krivokapića. Zato što (Željko) Ivanović, tajkuni i razni sorošoidi to neće, a Krivokapić „mora“ da ispoštuje vlasnike Vijesti, a ne političare i stranke koje su ga dovele do pozicije mandatara. Ivanović je tužilac koji i sudi kako bi se eliminisali lideri Demokratskog fronta, još je potrebno kazniti narod i obnoviti pravosudnu hajku za tzv. terorizam i tzv. pranje novca, gazeći istinu i zakone Crne Gore”, naveo je Zečević.

Lidere i druge političare iz Demokratskog fronta nije osudila ni gonila BIA, niti Srbija, nego, kako dodaje Zečević, Ivanovićev poslovni partner i ideološki drug Milo Đukanović kojeg pokušavaju da spase tako što će prvo pogaziti volju naroda, a onda i zakone o prezumpciji nevinosti.

Zečević smatra da je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić je optužen jer je tako odlučio Milo Đukanović, a ne Aleksandar Vučić ili dokazi, a Televizija Vijesti je taj sudski proces prenosila zato što je medijski interesantan, zato što je to gledala čitava Crna Gora, da bi zarađivala i dodatno širila vlastiti uticaj.

“Lično mi je žao što nije odustala da direktno prenosi ovaj proces, kako bi to radila i tako podigla svoj uticaj meni mnogo draža Srpska Televizija. Potom bi, na osnovu tako povećane gledanosti, najveći iznos sredstava koje smo opredijelili za izborne kampanje trošili na toj televiziji, a ne kod TV Vijesti. Prva i Druga porodica rade protiv naroda kao sijamski blizanci, a sve za sebe. Zajednički su potrošili Pozitivnu Crnu Goru, jednostavnim centaršutom Miško Perović je ovo svoje mezimče nabacio Milu Đukanoviću i posadio ga na ambasadorski kanabe. Mislim da slično planiraju da urade i sa URA-om. Volio bih da se varam. Ono u šta sam siguran i što mi se ne čini to je da imaju nesavladivi strah od najavljene borbe protiv tajkuna i mafije od čega se Ivanović i Perović, kao i Milo Đukanović boje. Zato se ovako i snažno radi protiv Andrije Mandića i drugih lidera Demokratskog fronta”, ocijenio je Zečević.

Narodu je veoma jasno ko ruši neizabranu demokratsku vladu, ko sprečava da se formira, ko hoće privatnu, a ne narodnu vlast.

“Kao poslanik, u potpunosti ću iskoristiti svoje ustavno pravo, poštujući odluke stranačkih organa da i ja kažem svoju riječ. Mene je birao narod, a Ustav kaže „poslanik se opredjeljuje i glasa po sopstvenom uvjerenju“ i mogu kao predsjednik najvećeg opštinskog odbora Nove srpske demokratije obećati svojim glasačima da ih neću izdati i da ću birajući između ambasada i Vijesti sa jedne strane i naroda sa druge, uvijek izabrati narod”, zaključuje Zečević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
M V
Gost
M V

Radose Legendo vole te tvoji Left River ljudi lijepo je imat cestitog covjeka u skupstinu.

Zumbar
Gost
Zumbar

Kažite ovome da postoji terapija u apoteci.

Leka
Gost
Leka

Bas vam je zao DF, prije ce biti da je to DPS 😉

Dula
Gost
Dula

Ko je pa ovaj🤦‍♀️

Lscg
Gost
Lscg

Nova nada na politickoj sceni Crne Gore.Jesi doso ili poso ?

To je istina
Gost
To je istina

Evo sto doceka Crna Gora da Vucic preko Mandica prve sablje od Vulina, i njegovih junacina sa 3 posto podrske birackog tijela, prekraja izbornu volju gradjana Crne Gore. Jedini cilj su Im fotelje I velicanje Ace velikoga njihovog predsednika.

Jastreb
Gost
Jastreb

Pretpostavljam da i ovo zivi na racun drzave?

😃
Gost
😃

Okle niču ove nove nade???

Vanja
Gost
Vanja

Srecko, Srecko, Srecko Crnogorac… Ajmo svi…

Vanja
Gost
Vanja

Radoš, moderan politicar, nekako mi djeluje inteligentno. A vama?

Tgd
Gost
Tgd

Odakle tebe izvadiše

Dert
Gost
Dert

Novi izbori!

Nagorno Karabah
Gost
Nagorno Karabah

What a fuck????

Gibanica
Gost
Gibanica

” a ne političare i stranke koje su ga dovele do pozicije mandatara …” Je li ovo neka ucjena na pomolu ??? Čime barataju DF-ovci ? Sa onim glasanjem za mandatara u parlamentu prije 7-8 dana 🤣🤣🤣 Eto narode , toliko njima vrijedi vaš glas . Da vam prevedem : Oni ( DF ) VAŠ GLAS toliko poštuju da su… Više »

Doxford
Gost
Doxford

Opet srbi ugrizeni..smrc,smrc,

Atos
Gost
Atos

Nije tačno već je Krivokspić odavno najavio ekdpertku Vladu i kaže da DF predloži (ne Tajkuni) već df da predloži ministre ali sa to ne budu ovo troje.
Pa izaberite bi koga hoćete.
A vi nećete i onda se vidi da vas samo fotelje interesuju

🇲🇪Marko🇲🇪
Gost
🇲🇪Marko🇲🇪

DF je vazda bio opozicija Crnoj Gori a ne DPSu zato vas Krivokapic nece u vladu jer vam nije cilj da gradite nego da rušite… Krivokapic i ako srbin ne zeli da ga pamte ka rušitelja nego premijer pomirenja

KOMIT
Gost
KOMIT

Krivokapić ti premijer pomirenja??Ti ili si slijep ili lud…ili možda oboje

vjecna da je
Gost
vjecna da je

daka davidovic milo bozovic bato carevic itd itd koliko ih imate u svojim redovima i kako su zaradili pare ….polupismeni milioneri iz vasi redova na funkcijama sramota

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ovo je kao: mandatara kara- Ristu prigovara😂 Risto vam ne da u vladu, jerbo ste ga izdali uvlačeći se Vučiću i patrijarhu Miroslavu. Pomenutu dvojicu Riki ne voli- a bogami ni oni njega. Rikelme izdaju ne prašta 😬 A da možda probate ubaciti se u Vladu Srbije? Ima puno žena, super bi vam bilo 😂😂😂

Darina
Gost
Darina

Ko je gospodin? Ovaj je sigurno radio u isto preduzeće sa Crnogorcem Srećkom

Opet
Gost
Opet

Prvo gospodine očistite tajkune u vašim čuvenim redovima pa onda udri na sve ostale svakome po zasluzi

Ivanov
Gost
Ivanov

Pa Daku bi odma morali strpati a on ih je finansirao. Nijesam za dps ali sve mi se cini da su ovi jos gori a ni vladu nijesu sastavili

Nikola
Gost
Nikola

Evropska ambasadorka bira vlast u CG, to je svima jasno. Njemačka i Francuska su otvoreno protiv DPS i Mila, posebno Francuska. Crna Gora treba potpuno da se okrene SAD i NATO, bataliti EU

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Za Njemačku nije tačno za Francusku jeste. Crna Gora nema druge alternative osim Evrope. I SAD i Rusija gledaju samo svoje interese. A mi kulturno,geografski i ekonomski pripadamo Evropi.

Cicka
Gost
Cicka

Francuzi su nam i 1918. godine dosli glave, kad su poslali u Crnu Goru generala Franše D Eperea da ispita stanje u Crnoj Gori…a on sacinio izvjestaj koji nas je pokopao kod velikih sila..Francuzi naravno sve rade u dogovoru sa “bracom” Serbima…!!!!!!!

Dado Nk
Gost
Dado Nk

Necete dugo vremena ostati na funkcijama jer ste na prevaru i obmanu naroda izvukli 41 poslanicko mjesto a ovo je Crna Gora i nece Srbija ni Crkvenjaci druge drzave sa Dakom Davidovicem praviti promjene u nasu Crnu Goru pa da vas je jos toliko…

Gorocrnac
Gost
Gorocrnac

Ne moze jos toliko… to bi bilo 82 poslanika

Mongro
Gost
Mongro

Ko je ovaj? Odakle ovaj izroni?

Ljubo Vidmar
Gost
Ljubo Vidmar

Jos ako je on sam srocio ovo…

Mina
Gost
Mina

Pravi DF intelektualac..DF je u poslednje vrijeme interesantan rezimskim medijama,tako da je pametnima sve jasno.Samo neka se bodre uzajamno,jer,na novim izborima nece proci cemzus.Krivokapic,Becic i Abazpvic ,zajedno ce imati preko 50 posto na,eventualnim,novim izborima u februaru 21 godine.

Nikola
Gost
Nikola

DPS do pobjede!

Matematicar
Gost
Matematicar

Nece imati 50 posto valjda… To bi bila propast Crne Gore jos veca. Samo gradjanske partije smiju biti na vlasti. A ne vjerske i trojanske.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Narodu ništa nije jasno. Samo mlatite i prepucavate se ko je Srbin, ko četnik, ko ovo ono a narod gladuje. Crnoj Gori nedostaje toliko toga za bolji život građana – više kulturnih događaja, bolje ulaganje u sportiste, muzičare, više zelenila po gradovima (“master” kvart i Zetagradnja preko puta su oličenje HORORA), bolji uslovi za inostrane firme koje posluju kako bi… Više »

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Ma bravo👍👌👏

Nije nego
Gost
Nije nego

Master kvart je jedan od najboljih projekata u istoriji Podgorice. Tako da ne mlati praznu priču bez potrebe.

Dado Nk
Gost
Dado Nk

Necete slaviti dugo, nove izbore trazi izmanipulisani narod… Uzalud vam trud srbske stranke

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Odakle iskoči ovaj sagraile?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nemate vi problem sa tajkunima iz Vesti, već sa Ristom, pametnjakoviću! Izdali ste ga, otišli Vučiću i Irineju, njegovim neprijateljima. Na Rikija ne smijete ni pogledati, kamoli mu šta progovoriti. On vam ne da u vladu i ima bar za to puno pravo.

Balijače
Gost
Balijače

Zeko idi na verušu i šegaj one borove inače si dobar momak na pogrešnom putu

ABC
Gost
ABC

Ni Vučic ni Risto nemaju pravo. Pravo ima samo crnogorski narod i niko više.

Jojop
Gost
Jojop

kako su pocetnici osuli po krivokapicu ..kakav pritisak sve po direktivi

Bijela
Gost
Bijela

Krivokapić javno obećao da u Vladu neće biti stari ljudi, s pregovara s penzionerom Nanjom i Ćakijem. Sve prevara do prevare

Elena Srdoc
Gost
Elena Srdoc

Ovaj DF se raspada između sebe , i ovako su prešli svaku mjeru i ne trebaju uopste da se nadju u vladi

MNE
Gost
MNE

Obrati se druze amfilohiju ako smijes pusti narod na mir

Strado
Gost
Strado

Samo mi objasni molime te imali ko u DF kapaciteta da pokrije neki vaznii resor Osim Andrije Mandica,ja Mislim da ima, Mandatar van nije uskratio to pravo,a Andrija je bio 81 na vasoj izbornoj listi,znaci ne moze u skupstine nema poslanicke plate nema imuniteta,pa sad misli da bude faktor u vladu,Mora da shvati da je sudski postupak protiv njega u… Više »

Lijeva Rijeka
Gost
Lijeva Rijeka

Neka si se javio Zečeviću. I ne prepoznaje se Front samo po vasim istaknutim politicarima. Prepoznaje se i mnogim drugima kao sto si ti, onaj pametni i nacitani Vucurovic, predivna obrazovana dama Jokic. I mnogi drugi da bi nam engleski dvor pozavidio. Po vama se front prepoznaje i to na daljinu. Nemojte dozvoliti vijestima da vam kroje kapu. Izdrzite zboga… Više »

vojvodina
Gost
vojvodina

E naspda se sa crnim zekom

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Pa čekaj malo pa ko postavi krivi kapića na čelo koalicije zašto ne sastavi Krivokapić vladu po svome vodeći o jačini partija i izađe pred skupštinu na usvajanje nije valjda opet Milo kriv a zbilja đe je ove dane dr Mnogo mi fali da nije riješiti da se ženi da skine žene sa vrata

Cuca
Gost
Cuca

Ko si sad ti?

Misko
Gost
Misko

Ovako laicki gledano odje djeluje kao da je neko nekoga za.ebao i iskoristio , sad vozi Misko

Doxford
Gost
Doxford

Oper na ulice,nevidjeli se

Send this to a friend