Politika

Zeković: Kilibarda želi da se opere za podršku velikosrpskim strukturama i četnicima na Univerzitetu i u društvu

Aleksandar Saša Zeković

Koordinator i član Savjeta Građanske inicijative “21. maj”, Aleksandar Saša Zeković reagovao je na Tviteru nakon što je pet članova napustilo tu organizaciju.

<<<GI 21. maj napustili Adžić, Đuranović, Perović, Laković Drašković i Kilibarda<<<

Građansku inicijativu “21. maj” napustili su Novak Adžić, Tinka Đuranović, Dragan B. Perović, Marijana Laković Drašković i Vesna Kilibarda.

“Samostalni nastup Bojovića, dr Vesna Kilibarda, bivša ministarka kulture koja se nije glasnula tokom fašizacije/klerikalizacije Crne Gore, je iskoristila da napušti GI “21.maj” i tako se opere za šutnju i svu podršku pruženu velikosrpskim strukturama i četnicima na Univerzitetu i u društvu”, naveo je Zeković na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ivica
Gost
ivica

Bivsoj Ministarki je Sadasnjoj Ministarki daleka svojta po Bratickovoj babi sto je bila cijeli zivot u koroti zbog Kosova.Hahha

NK grad
Gost
NK grad

Zasto su napustili GI 21. Maj???

Rukfaš
Gost
Rukfaš

Nije ta priča Radu trebala ništa. Ma koliko bio u pravu. Moramo SVI skupa i SVI jedinstveno.

mossi
Gost
mossi

Zbog Mila se ne napusta cist pokret sa najboljim namjerama a kako je milo branio CG vidjeli smo

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Možda i jeste ali Bojović svojim izjavama nanosi štetu GI 21 maj. I zašto komentarišete prof. Kilibardu, kada su isto uradili još nekoliko članova koje zaista niko nema pravo da etiketira jer zaista jesu dokazani crnogorski patriote. Nije vrijeme za prozivke i dijeljenja. To je do sada bila odlika ovih nestetnika na vlasti. Ne radite to!

veritas
Gost
veritas

Adžić i Perović su javno dokazani borci za Crnu Goru u punomsmi slu riječi…Što se ovo događa, koji je đavo ušao u nas te se ovako radi?

Miso
Gost
Miso

“aktivistima” malo ograniciti internet pakete, pa da pocinemo.

Send this to a friend