Politika

Zeković: Plašim se da je sve više građana koji bi odbili da ih liječi Borovinić Bojović

Aleksandar Saša Zeković

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović postaje politički sve isključivija pa tako samu sebe degradira i kao ljekarku. Svakog dana, bar jednim postupkom, doprinosi urušavanju sistema zdravstvene zaštite, afirmisanju dvostrukih standarda i neravnopravnosti građana, saopštio je danas aktivista za ljudska prava Aleksandar Saša Zeković.

On je istakao da se plaši da je sve više građana, posebno onih nesrpske nacionalnosti, koji bi odbili da ih ona liječi zbog nepovjerenja, neprofesionalnog i politički isključivog ponašanja.

“S pravom je reagovala u odnosu na građane koji podržavaju DPS Crne Gore, ali je svjesno prećutala druga protivzakonita politička i stranačka okupljanja u Nikšiću”, naveo je Zeković.

Kako je dodao, umjesto drugarskog skretanja pažnje, za sve u Crnoj Gori bi bila promjena i ohrabrenje da je premijera Zdravka Krivokapića pozvala da se bar izvini javnosti zbog najnovijeg kršenja epidemioloških mjera zbog kojih dolazi do ugrožavanja života.

“Prozivanje dr Jevta Erakovića moglo bi da se shvati kao izraz sujete, zlonamjernosti ili mržnje. Da nije tako p(r)ozvala bi i Aleksu Bečića, čije Demokrate takođe krše mjere ili Andriju Mandića, lidera Demokratskog fronta čiji je poslanik i njen suprug”, istakao je Zeković.

Prema njegovim riječima, da im je stvarno stalo do zaštite zdravlja stanovništva, povjerenja javnosti u sistem i uspjeha čitavog društva u borbi protiv zarazne bolesti, Bojovićka i Krivokapić bi se i građanski i politički i profesionalno odgovornije ponašali, a političkoj većini u Skupštini Crne Gore, shodno praksi u demokratskim zemljama, bar ponudili ostavke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bozidar
Gost
bozidar

Njihova volja ako neće više će ljekova ostati za oni koji hoće. A ti koji kao neće skoknu malo do Srbije do ljekara a oni ih nažalost primaju.

Milos nk
Gost
Milos nk

Kao iz “Mali budo” ne bi joj dao kokosku da mi aperise.hahaha

Montenegrin NK
Gost
Montenegrin NK

Mengele je mala maca za JBB.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Žena oponaša svoju koleginicu iz srbije,to je komedija.

M sssve casno
Gost
M sssve casno

Nemojti da se vakcinises srpskom i ruskom vakcinlom cekaj ove iz evrope daceti kenan vakcinu i erakovic davno su narucili putuju haha

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

JBB ne bi dao macku da mi pregleda . Mengele bi joj zavidio da je ziv .

Ne daj bože
Gost
Ne daj bože

Da me liječi ministarka smrti?!

el_guapo
Gost
el_guapo

Bolje Borovinicka da te lijeci no Hrapovic, ako cemo pravo.

Gradjanka
Gost
Gradjanka

Sve si u pravu Sasa. Kako ljudi da imaju povjerenje kad otvoreno pokazuju da im nije stalo do ovog naroda, do ovog drustva. Cudi me narod dokle ce da trpi ovo, po meni ovo je skandalozno da mi u Crnoj Gori dozvolimo da je na celu drzave neko kome nije stalo do gradjana Crne Gore, necuveno, nadam se u bliskoj… Više »

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Poslije ovih fasistickih poruka i stavova kako neko moze ocekivati da drugi koji ne pripadamo njihovom korpusu sekte i cetnika moze ocekivati ista dobro od njih.Ja sigurno i niko moj nece ni blizu ni jednog od svetosavskih doktora.

Nenobidon
Gost
Nenobidon

Mene ova protuva sigurno nikad lijeciti nece niti ikoga mog ne bih da rizikujem

Progres
Gost
Progres

nepoštovanje mjera je ustvari nepoštovanje donosioca mjera…

NikSL9
Gost
NikSL9

Tačno tako. iMA LI NEKO KO MOŽE DA POŠTUJE RIJEČ KRIVOKAPIĆA I BOJOVIĆEVE? Nema, jer ni po čemu nijesu primjer građanima!

bozidar
Gost
bozidar

Ima nas dosta koji poštujemo rijeć Krivokapića i Bojovićevu i zato te gluposti govori samo u svoje ime.

Send this to a friend