Politika

Žena Nebojše Medojevića tvrdi da joj prijete: Kaži mužu da ne muti, neka se suzdrži ako nije Milov igrač

Marina Medojević

Marina Medojević, supruga Nebojše Medojevića, objavila je na svom Fejsbuk profilu da je dobila prijetnje zbog stavova svog muža o budućoj ekspertskoj vladi koje je juče objavila Pobjeda.

<<<Medojević: PZP neće biti dio masonske vlade u kojoj su Miško Perović i Željko Ivanović<<<

“Počele su prijetnje”, napisala je Medojević uz objavljeni skrinšot poruke Marka Vujovića koji je upozorava da njen muž treba da pazi šta priča.

“Kaži mužu dane muti, danas pusti da formiramo ovu vladu, da maknemo ovog diktatora. Neka se on malo povuče, najbolje bi bilo i suzdrži od komentara ako nije igrač Milov”, jedna je od poruka koju je Vujović uputio Marini Medojević.

U drugoj poruci se upozorava Medojević da prepusti da sve vodi nosilac liste koalicije “Za budućnost Cme Gore” Zdravko Krivokapić.

“On (Medojević) i Mandić kad su vodili znamo kako smo prolazili. Narod je rekao koga hoće. Sigurno neće Meda i Branka”, stoji u poruci koju je Medojević objelodanila.

Njeni pratioci na društvenoj mreži su objavili da je riječ o Marku Vujoviću koji na društvenim mrežama podržava koaliciju “Mir je naša nacija”.

“Sumnjičiti Nebojšu da će sa Milom, nakon svega što mu je porodica i on prošao je sramota. Ja sam uvrijeđena i drhtim. Moja porodica je progon doživjela od režima Mila Đukanovića. Ne dozvoljavam. Čija je kuhinja, ne mogu da tvrdim sada. Da li je režimska ili nekih interesnih grupa, u svakom slučaju se želi oblatiti onaj za koga svi znamo da bi prije život dao za slobodu i nikad se ne bi režimu priklonio, što očigledno smeta jer je previše tvrd za trule kompromise”, napisala je Medojević.

Predsjednik Pokreta za promjene i drugi na listi koalicije “Za budućnost Crne Gore” Nebojša Medojević optužio je u prepisci na društvenim mrežama vlasnike koncerna Vijesti Miodraga Miška Perovića i Željka Ivanovića da preko masonske lože žele da uđu u novu ekspertsku vladu. Medojević je u poruci objavljenoj na društvenoj mreži Fejsbuk zaprijetio da njegova stranka neće podržati takvu izvršnu vlast.

“Masoni žele da preuzmu pobjedu naroda. PZP neće biti dio toga. Miško Perović, Željko Ivanović i ostala masonerija. Njihova šifra je nema revanšizma i kompromis”, napisao je Medojević na Fejsbuku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
fandjo
Gost
fandjo

Medo sluša evo juče je prihvatio savjet koji si dobila.

Kolja
Gost
Kolja

Milacica za premijera,on je najpametniji od vas

Zagoric
Gost
Zagoric

Mandic, Knezevic, Milacic, Medojevic su obecali da ce povuci priznanje kosova, da ce povuci zakon o slobodi vjeroispovijesti.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Pa dobro ne moze sve odjednom polako prvo zavesti demokratiju pohapsiti kriminalce, procesuirati itd.

Neven083
Gost
Neven083

Taman tu cetvoricu treba maci iz buduce Vlade,jer zbog njihovog velikog nacionalizma,CG gradjani mogu dobro naje*at…eto i prije nego su oformili Vladu,idu razna obecanja njihovim biracima…prvo treba skocit pa reci hop

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Crna Gora je u pravim rukama.
Slaven Radunovic, Emilo Labudovic su pravi Srbi.
Oni moraju biti dio nove Vlade

cccccc
Gost
cccccc

Radunovic iz Progonovica Srbin hahahahahhahahahahahahahh

Vuja Kosovo
Gost
Vuja Kosovo

PONISTICEMO SRAMNO PRIZNANJE KOSOVA !
ZATO SAM GLASAO DF !

Cccse
Gost
Cccse

Vi poništiti , Izrael ga danas priznao, možda i Srbiha.Ako nije danas, priznaće ga sljedeći put Boże , ovih budala.

Julka
Gost
Julka

Zar da ne smiju ljudi da kazu sto misle.
Medo, podrzavam te.

Jugo
Gost
Jugo

Ne smije se ljudima prijetiti. Čovjek je iznio svoje mišljnje.

Dragan
Gost
Dragan

gos Marko je potpuno u pravu vladu treba da vodi gos Krivokapic a ne medo i ekipa mene ako pitate vladu treba da cine Milan knezevic,Dritan Abazovic,Aleksa Becic na celu sa Zdravkom Krivokapicem

Neven083
Gost
Neven083

Vala i knezevica da maknes s toga spiska i dobro bi bilo :)))

Pravnik
Gost
Pravnik

Ova vlada, kako je nazvase “expertska”, nece biti dugog vijeka. Vec na startu isplivava netrpeljivost izmedju njih, a privid da su zajedno i da ce nesto uciniti padaju u vodu. Medojevic se protivi ulasku dvojca iz Vijesti da udju u Vladu, a nema nista protiv da udje URA, u cijem politickom savjetu sjede Zarko Rakcevic i Misko Perovic. URA je… Više »

Support
Gost
Support

Haha jes, narod se digao zato što je Vijestima oduzet monopol, inače je na svim drugim poljima blagostanje i rahat. Samo, eto, to fali.

gru
Gost
gru

Dje je ovdje prijetnja?

Gibanica
Gost
Gibanica

Sad će ovaj Marko Vujović reći da mu je ” hakovan ” profil i da je to sigurno neko iz DPS-a 🤣🤣🤣 Bilo kako bilo , DPS je uradio sve prethodnih godina , i preduzeo sve mjere , kroz međunarodne ugovore i konvencije , koje su osigurale da imamo normalnu DRŽAVU , koja je apsolutno centrirana , i to ne… Više »

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Greška Marko Vujović je iz Koalicije Crno bez bijeloga tako kažu iz demokrata kome da vjerujem divna koalicija već jeka što će bit kad budu dijelili kolač

Čegović
Gost
Čegović

Nema nikakvih prijetnji ovdje.

Patriotizam no1
Gost
Patriotizam no1

Ne daj se Medo provokatorima DPSa.
Ulaziš u istoriju kao Jedan od najvećih oslobodilaca CRNE GORE. Zato si se cio život i zalagao!!!

Talos
Gost
Talos

Ne daj se prevariti, Medo pricom o masonima prikriva da radi za reptile kojima je plan da pokore galaksiju u narednim godinama.. Stay woke sheeple!! 🤪🤪🤨

Petar
Gost
Petar

Koliko vidimo ovde nema nikakvih prijetnji….

Trol
Gost
Trol

ovo nije prijetnja… jasno covjek kaze da ludaci nisu nista uradili 30 godina, a sad imaju sansu… prije no su i formirali vladu ovi najavljuju kontru abazovicu – to moze dovesti samo d onovih izbora, samim tim sanse da se dps vaspostavi jos 30 godina

Patriotizam no1
Gost
Patriotizam no1

U svakim sledećim izborima, DPS prolazi kao sad u Budvu!
Narod se konačno oslobodio!
Živjela Slobodna CRNA GORA!!!

Support
Gost
Support

Kakva je ovo familija, daleko bilo. Muža ti je najbolje Dritan opisao: Da je to rekao neko drugi, ja bih se zabrinuo, ali pošto je Medojević , onda je sve u redu.

Njegoševa riječ
Gost
Njegoševa riječ

Medo brate, ne nasijedaj na ove jeftinije provokacije DPS provokatora. Vazda si bio Crnogorski patriota!!!
Idemo ZAJEDNO da do kraja raskrinkamo mahinacije osipajućeg DPSa posebno Gvozda, Simovića, Boškovića ali i ostatka njihovih poltrona koji će doći u neđelju.

Milica
Gost
Milica

Pa, je si li mu rekla?

Drink
Gost
Drink

DPS je namjerno napustio vlast.Optuzivali su ih da je to poslednja diktatorska vlast u Evropi zajedno sa Bjelorusijom koja vlada 30 godina.Ova nova vlast(ukoliko je usposte uspostave)je kratkog je vijeka.Novi izbori slijeda najbise za dvije godine,a bogami moguce i za koji mjesec,pa opet na celo Crne Gore DPS.

Ma ja sam
Gost
Ma ja sam

Interesantno kako im smeta dugogodisnja ista vlast Bjelorusije i Crne gore, ali Ruska im ne smeta…🤔

dzonatan
Gost
dzonatan

neće vas Medojević spasit Vi ste njega u tamnicu bacali. Kako siješ tako žanješ.

rvaši
Gost
rvaši

“svi znamo da bi prije život dao za slobodu i nikad se ne bi režimu priklonio”. Sa ovom tvrdnjom gospođe Marine se ne mogu saglasiti, mislim sasvim suprotno. Medo je kao student bio saradnik i to je do danas. Drugo pitanje je kom se režimu priklonio.

pravoslavac
Gost
pravoslavac

sto ti naprica, druze!? Medo je odavno korumpiran, i on i Mandic! U CG je najgore kad kazes istinu! Ona izreka “ni po babu ni po stricevima vec po pravdi boga jedinoga” to odje ne vazi.

Cold
Gost
Cold

Znamo da je na snazi – cuti sad, pretvaraj se, lazhi – dok formiramo vlast, ako se ne moze par dana suzdrzat dok prevare narod kakav li ce tek bit kad dobije moc?

Sloboda
Gost
Sloboda

Meni samo nije jasno zasto nije pisao medu ili mandicu nego pise njegovoj zeni..da su dozivjeli torturu i prigon jesu..da medo nekad zna da lupi zna..al sve to nije razlog da mu se uznemirava zena

pravoslavac
Gost
pravoslavac

sve sto je napusao je tacno. Muz ti je mucni pa prospi…

Mila K
Gost
Mila K

Hajde malo ozbiljnost jer više ova žalopojkanja i podrška poslaniku Medojeviću od cdm-a je patetična. Da, nije jednostavno prihvatiti da je vrijeme prevazišlo urlače na javnoj sceni CG sa bilo koje strane političkog spektra. Ako je posalnik Medojević ikada bio stvarno posvećen Crnoj Gori, sad to mora dokazati i natjerati svoju inteligenciju da savlada ružne sujetu i ličnu zakulisanu potrebu… Više »

Istinaaa
Gost
Istinaaa

Postedi nas Mila svojih frustracija…Svaka objava ti kipi zlobom. Skuvaj nešto za rucak!

Realan
Gost
Realan

Uvjek je bio i ostao lažovčina huškač i ko da mu vjeruje najgori je od svih svjetskih političara okreće se kako vjetar duva

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Medojević je ozbiljan, neće nasijesti ti na pokušaje svađanja opozicije

Realan
Gost
Realan

Pa on oduvjek muti tako ce i sad

Njegoš
Gost
Njegoš

Pa za to si glasala, četnička demokratija je takva, što smo se svi uvjerili ovih dana, a naročito nesrbi. Što si očekivala, da kod četnika imaš slobodu govora i mišljenja kao kod DPSa?

tugatužna
Gost
tugatužna

rijaliti je počeo…biće opet aktulna ona: druže milo ovi su gori !!!

Mikule
Gost
Mikule

Sad je valjda jasno ciji je igrac Medo !!!!i odakle mu svi oni silni papiri udbaski sto je godinama prikazivao!!!Dzabe
Medo petljas ovog puta…..jedino mi je zao sto ce u novoj vlasti dobiti dio kolaca!!!

Cetinje
Gost
Cetinje

poceli su da se kasape medjusobno 😂

Srkej
Gost
Srkej

Gospdjo sta se bunite,rekao vam je covjek istinu da se ludaci ostave vlasti a puste ljude koji su izabrani da vode drzavu sta vam tu nije jasno???To sto Medojevica nema nigdje i sto ga niko ne uzima za ozbiljno pa sam je kriv za to,dok cuti svima ce nam biti bolje!!!

bella ciao
Gost
bella ciao

ja ovdje ne vidim nikakvu prijetnju. ne znam sto prenosite sve ove gluposti.

Podgorica
Gost
Podgorica

Providan pokušaj svađanja opozicije

Popaj
Gost
Popaj

Obrati se Vjestima i NVO sektoru, 😂🤣😂. Sad ce te da vidite sta je Vuciceva demokratija!

Muka
Gost
Muka

Gđo, vaš suprug je odavno pročitan. Neka zagrize još koji dan kad ga obraz ne smeta. Ovo još dva tri dana što možete da uzmete na nesreći naroda uzmite.

Njegoš
Gost
Njegoš

Tako je, za dva tri dana četnici preuzimaju da pljačku naroda.

marius
Gost
marius

U pravu je gospodja Marina. Iako mozda nije direktna prijetnja, a ono nikad ne mozes da znades, kakvu ovo pisanje kod neke budale moze da izazove reakciju. Drustvene mreze su jedno zlo, koje su ne jednom dovele do nezeljenih scena. Svako ko ovako pise i objavljuje mora dobro razmislit, jer ima svakakvog naroda.

Hmm
Gost
Hmm

Ovo su kolko ja vidim privatne poruke

marius
Gost
marius

Kako mogu bit privatne, kad ih evo svi mozemo i vidjet i procitat?

drashki
Gost
drashki

Smijemo se i samo čekamo tu predstavu. A od vaše vlasti i moći i ekspertske gluposti neće biti ništa. Mržnja prema Đukanoviću i lični napad na njega godinama samo ga jača kao i u ovim trenucima. Dok vi ne znate što ćete i sva 3 ste zbog mržnje i niske političke kulture i političkog neznanja, zaokupljeni nebitnim demagoškim gl.upostima, svi… Više »

starocenogorac
Gost
starocenogorac

ovo nije prijetnja.
kako mutite

Njegoš
Gost
Njegoš

Tačno, prijetnja je ono u Pljevlja, Berane, Tuzi, Plužine,… i orgijanje četnika širom CG, to je prava prijetnja!

Razočarenje
Gost
Razočarenje

Medo, Mandić, Knežević, Radulović…gori od dps-a, zato su uvijek bili opozicija i sada ih i njihovih sklanjaju.

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Niko niti može biti gori od DPS.
Srećom narod se oslobodio rezultati sledećih izbori će biti BUDVA!!!
NEK NAM JE SREĆNA SLOBODA!!!

Mrgud
Gost
Mrgud

Šta je ovde sporno? Čim su se makli vojvoda,pipun,Bulatović prepotopac,profesor …rezultat se vidi. Doduše i SPC kao novi politički subjekt je odigrao pesudnu ulogu kod ovog zaostalog dijela naroda uz korupciju i kriminal DPS-a. DPS je sam sebi namakao omču.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Priznanje da je SPC postavila ovoj koaliciji nosioca izborne liste bi svuđe u svijetu predstavljala prvorazredni skandal. Ođe to prolazi kao sasvim normalno. Šta je sad sa popovskom pričom kako se oni ne miješaju u politiku i nemaju svoju izbornu listu? Je li to u skladu sa Ustavom? Naravno da nije, ali koga briga! Ovaj DPS ne umije čak ni… Više »

opančari
Gost
opančari

Bravo!

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Nema zemlje gdije kandidati ne idu da se slikaju pred izbore i da traže podršku Crkve, samo kod ateista je to sramota

Burek
Gost
Burek

Da siguran sam da buduća SUPERSILA svijeta Kinezi, sa 1,4 miljarde stanovnika obavezno su zabrinuti šta religijske organizacije misle i preporučuju… Ili to ljude koji žive u futurističkim gradovima megalopolisima poput spejs šatlova ipak ne interesuje pretjerano.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Navedi mi onda sličan primjer, kad si tako upućen. Ja ću ti reći: ovo ima samo u Iranu.

pravoslavac
Gost
pravoslavac

bi u drzavama dje nije 73% pravoslavaca…. Glasao sam crnogorsku stranu jer se tako osjecam, ali sam za razliku od svih drugih realan… Odje ako si protiv vlasti, odmah si cetnik, a ako ne volis cetnistvo, odmah si turcin…

pravoslavac
Gost
pravoslavac

Ako mi kazes da se vatikan ne mijesa u politiku, kao ni islamski poglavari, onda cu ispostovati tvoj tekst. Samo se zapitaj da li ti je normalno da u drzavi sa 73% pravoslavaca crkva nema prava da se umijesa….Glasac sam crnogorskih partija i ne osjecam se kao srbin, ali skalajte malo sa volje gradjana i ne pljujte po crkvi. Postovacete… Više »

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Medojevicu vrati se ti svojoj zemlji a ne Milu Djukanovicu. Pobijedio si i svaka cast. Drzi se svojih principa kakvi god da su. Poslije dugo godina sam saglasan sa tobom u dijelu vlasnika Vijesti. Postenije je da u Vladi bude Vulin nego ovi grobari Crne Gore.

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Marina,znamo da si crnogorka,budi hrabra i ne dozvolite da vam drugi otimaju drzavu.Vama koji ste se 30g borili i za Crnu Goru.Ne moze Dritan koji je od juce,Neda da naziva budalom.Otklon od takvih.

Hmm
Gost
Hmm

Neko je nekad samo stariji, ne i pametniji. Manite se toga ko je mladji nas zanima ko je sposobniji i ko nema sizofrenicne ispade sujete.

NašaCrnaGora
Gost
NašaCrnaGora

Ne prenose Vijesti ovu novost, ne odgovara im. Što ne pita onaj voditelj sinoć na gostovanju nove vlasti jeli bilo vjerske i nacionalne mržnje u slučaju onog Hrvata iz Berana, kojeg Srbi ćeraju iz grada. Ili je onaj sa kokardom sa slike isto “ubačeni elemenat”.

TonyZ
Gost
TonyZ

Covjek je realan. Presmijao sam se juce. Cak prva izjava Milana Knezevica koga svi znamo, bila je da se iz NATO-a ne može izaći što je djelovalo kao smirivanje, dok MEDOve izjave o zabrani DPSa i ovo oko vadjenja zuba realno mute vodu.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

A sto hoces da kazes.Tokom kampanje palili ste zastave NATA i USA ne samo Crnogorske isti taj Knezevic je prednjacio i glavno je sad da pljuje sam sebe u usta kad bestijalno laze da nije I nece pozivati na izlazak iz NATA a svi znamo da bi za Putka sastao se I da Kacavendom.U prevodu sve je dozvoljeno samo doci… Više »

A???
Gost
A???

Kukala, da nijesu i ovo udbaši 😅

boki
Gost
boki

Milo,cjeloupna ekipa oko njega,Mandić,Medo,Pipun i ostali u penziju…

nena
Gost
nena

Medo ne vidi sebe u ekspertskoj vladi pa unaprijed upozorava kolege sta se moze desiti

Rukfaš
Gost
Rukfaš

Medo će Mila da sanja… ko najljepši san. Do sad je mogao da prdnjavi što mu je volja a sad samo kako Risto kaže.

Maksuzija
Gost
Maksuzija

Medojevicu, ucini dobro djelo i zajedno sa Mandicem idi u politicku penziju! To je jedini nacin da doprinesete daljem razvoju Crne Gore. U svakom drugom slucaju mozete samo da odmognete jer ste odavno propali i potroseni politicari obojica!

Max
Gost
Max

Ok dje vi odje vidite prijetnju? Alo? Dokle vise jadnici jadni imate li imalo dostojanstva vi? Znate li sta je dostojanstvo? Dotakli ste samo dno.

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Nemaju oni ništa, Milo im je bio sve. A on, on ne zna za narod, Boga, moral. On zna samo za PARE! Zato me je oćera iz moje Crne Gore! I još kolko porodica!

Boća
Gost
Boća

Branka zove “ludim” a glasa njega,DF listu.Za medojevića sumnja “da ne muti” pa čak i da je Milov igrač i opet glasa listu đe je on.Pa kakav je to čovjek(taj Vujović),glasa ljude kojima ne vjeruje .Ko je ovđe lud a kome noge smrde?

POJK
Gost
POJK

Ma Marina možda on ne bi dao ali pusitite ih malo da narodna se volja ispoštuje, pa ako budete mudri možda oni to prepoznaju kod vas ovako i ovaj tvoj postupak i njegov nemaju veze sa mudrošću. Pozdrav i ne bojte se, kad ste preživjeli te prethodne torture dako preživite i ove dobronamjerne savjete. Jedino nije lijepo čovjek pričao o… Više »

Atos
Gost
Atos

Razumijem te da “dthtiš”, trebao bi da zna kakve izjave daje upravo da se ne bi tako osećala

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Marina, ne sumnjiče oni njega., be honvjerujunu njega.
Nego on sam sebe sumnjiči izjavama

Vujović D.
Gost
Vujović D.

Ja ne vidim ođe prijetnje nego mudre savjete.

Hmm
Gost
Hmm

Nisam za prosrpsku opoziciju, ali isto smatram.

Ko godj ih je naucio da se povuku i da stave Krivokapica civilizovanog, zna kako dise ovaj narod i da primitiva ne prolazi.

Njegoš
Gost
Njegoš

Mudri su savjeti i Turcima da se sele.

Ja sam
Gost
Ja sam

Medo je čvrst kao stijena ne mogu ga pare poljuljati😁

Ja sam
Gost
Ja sam

Dje mi je poruka

Milos
Gost
Milos

Ajde medo idi u penziju makni nam se sa ociju i sa sobom povedi mandica da vas ne gledamo vise.

Nina
Gost
Nina

Ide Milo, red je da povede sa sobom i Meda,Mandića,Radulovića,Slavena,Pipuna i da novi ljudi pokažu što znaju. Inače s njima rabota ne valja ništa

Ko je ko
Gost
Ko je ko

Eto policija ima sve podatke
Sada da vidimo koga ce uhapsiti

Ad block
Gost
Ad block

Nikoga nece uhapsiti jer niko nije prijetio.

oooo
Gost
oooo

A brate mili ako im se napise jedna jedina rijec njima je to prijetnja. Da im nije zivot ugrozen sa ove dvije poruke. Covjek nista nije napisao sto makar podsjeca na prijetnju ali se ova familija mora pojavit u medije pa makar i zbog ovoga. Da je srece da se nikako ne pojavljuju njima bi ljepse bilo, ne bi se… Više »

Bijela
Gost
Bijela

Medo je ostao bez partije. Amfi je poklonio Zdravku bez naknade. Tako da su Marina i Medo prošlost. Što se sinoć i čulo u priči tri parolaša kod Komnenića. Pucaju od smijeha na pomen Meda

MiskoV
Gost
MiskoV

Oni treba Meda da slusaju svi jer je on strucnjak i jako pametan covjek. Medu je stalo drzava bude pobjednik a ne licni interesi

Send this to a friend