Politika

Zirojević GP URA: Radujemo se da ova gomila gluposti konačno dobije epilog i pred nadležnim organima

Nikola Zirojević

Radujemo se tome da ova gomila gluposti kojom pokušavate da zamaskirate sva vaša nepočinstva konačno dobije epilog i pred nadležnim organima, poručio je portparol SD-a, Nikola Zirojević  GP URA.

Podsjećamio, ranije danas, Građanski pokret URA pozdravio je potez Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) koje je uputilo je zahtjev Skupštini Crne Gore, za skidanje imuniteta poslanicima DPS-a Predragu Boškoviću, Dragici Sekulić, Suzani Pribilović i SD-a Ivanu Brajoviću i Damiru Šehoviću. 

<<<URA pozdravila potez SDT-a: Glasaćemo za ukidanje imuniteta poslanicima DPS-a i SD-a<<<

“Nego, šta ćete kad, kao i sve vaše laži i namještaljke, i ova doživi totalni fijasko”, uopitao je Zirojević.

On je poručio kako se GP URA zastidjeti neće, jer je, kako je kazao, “za to potreban obraz, za vas inače strano tijelo”.

“Pripremajte se za optužnice sa kojima ćete se uskoro vi suočiti, poput toga đe je 21 milion, đe su cigari, đe je droga i ko posljednje dvije i nešto godine dana štiti organizovani kriminal”, kazao je Zirojević.

On je upitao, ko je vinovnik najveće izdaje ove države u njenoj novijoj istoriji i ko je odgovoran za sistemsko uništavanje njenih temelja.

“Ko se zadnji smije, najslađe se smije, a vas kad pljasnu posljedice svega što ste radili, nećemo vam dati da pobjegnete”, zaključio je portparol SD-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Labud Dabanović
Gost
Labud Dabanović

Žar ne vidite-nikad neviđđeli!Ćerate da vi se svašto reče.E URAo i DPSu i SDu oca vi…. Bruka na brukama.Neka što sve vas Abazović qij-nego i svakog Crnogorca i svi ćutite ‘ka one’.A ‘ima vas’ aa-za bruku.’Uh što mislim kuđ sam poletio-žito mlado navijaj klasove pređe roka došla ti je žnjetva’.

Milos BD
Gost
Milos BD

Vjerovatno ce izbori. Svima je jasno posle Maras i Medenica da je tuzilastvo politizovano. Ako brat Abaz kaze da se hapsi bice hapsenja🤣

Sasa
Gost
Sasa

Je li brat Abaz naučio da koristi SKY telefon? Je li (k)Rade dimio? Šta kažu Zoćo i doktor 55″, jesu li zadovoljni sa televizorima?

Send this to a friend