Politika

Zirojević: Ucjene DF-a važnije od EU

Nikola Zirojević

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović je organizovao debate oko izmjena Zakona o Državnom tužilaštvu, za koje se ispostavilo na kraju da su predlagači poslanici. Klasična predstava sa ciljem svjesnog izbjegavanja obaveze usaglašavanja propisa sa Evropskom komisijom i organizovanja pozitivnim propisima definisane javne rasprave, saopštio je portparol SD-a Nikola Zirojević.

<<<Većina zaobilazi javnu raspravu: Vlast predala prijedlog izmjena Zakona o tužilaštvu>>>

“Zamislite kako čudno izgleda trojni sporazum Krivokapić-Bečić-Abazović u kojem se govori o donošenju zakona u skladu sa evropskim standardima, kao i kako se uvažavaju sugestije koje stižu sa evropskih adresa da je neophodan inkluzivan dijalog u pripremi propisa koji se tiču efikasnosti tužilaštva i da se u potpunosti sprovedu preporuke Venecijanske komisije”, poručuje Zirojević.

Dodaje da se naravno očekuje ponovo već izlizana neistinita teza i jeftina manipulacija da su svi oni koji ukazuju na ove očigledne manjkavosti i ignorisanje preporuka Venecijanske komisije i domaće stručne javnosti protivnici borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Ucjene DF-a opet važnije od EU… Sila boga ne moli…”, poručuje Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kako je
Gost
Kako je

Ovo ti onaj lik sto ti je napisa istinitost koju mnogi ne vide a oci imaju

Kotor 5
Gost
Kotor 5

Mozeli se kako ovom bezakonju i nasilju stati na kraj i dali ce EU na sve ovo mirno gledati i bezrezervno davati podrsku ovoj anti evropskoj vladi ?????

Komita
Gost
Komita

Ko je ovaj lik

Send this to a friend