Politika

Živković Demokratama: Džaba vam taj lažni građanski plašt, vi ste samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu

Miodrag Živković

Bivši lider Liberalnog saveza i jedan od osnivača Građanski inicijative “21. maj”, Miodrag Živković poručio je da je danas, kritikujući politiku Demokrata, istakao jednu njihovu podlu osobinu – da je za njih napad najbolja i jedina odbrana. Kako je kazao, za razliku od Demokrata, koji od politike, politikanstva i populizma za neznavene ništa ne znaju, on je profesionalno ostvaren čovjek i prije i poslije politike, a ta partija je samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu.

<<<Spaić: Živković mora da zna da su i vjerske slobode dio građanskog>>>

Njegovo reagovanje prenosimo integralno:

Kritikujući danas politiku Demokrata, istakao sam jednu njihovu podlu osobinu, da je za njih napad najbolja i jedina odbrana. Reagujući na moju današnju objavu tandem Bečić – Bogdanović, potpisujući nekog mlađanog Spajića iz Herceg Novog, samo pokazuju svoje pravo lice i naličje. Za razliku od njih, koji nijesu odgovorili ni na jednu moju veoma ozbiljnu optužbu, da su teokrate, da su poslušnici Srpske crkve i da rade na projektu nestajanja Crne Gore, ja ću odgovoriti na sve meni, očekivano upućene lične diskvalifikacije.

<<<Demokrate su teokrate>>>

Prvo, da sam izdao LSCG i Slavka Perovića, vrijeme je već dalo neke odgovore, a ja ću se potruditi, iako odlažem preko svake mjere, čuvajući obraz drugima, da i na to dam jasne odgovore. Da sam isključen iz LSCG je nažalost suluda priča u koju ste i vi povjerovali, jer to nije bilo moguće ni po statutu LSCG, ni po glasovima delegata, koji su ostali u manjini (bez kvoruma) nakon mog napuštanja kongresa LSCG.

Za ovakve napade Demokrata dovloljno je reći da Miodrag-Miko Živković nikada i nikoga nije izdao. Moj jedini motiv da se bavim politikom bio je obnova crnogorske nezavisnosti i danas se ponosim što sam, za razliku od nekih na tome do kraja istrajao i dao svoj puni doprinos.

Drugo da imam danas neke svoje mentore. Ovakva nesuvisla optužba i ne zaslužuje ozbiljniji komentar, jer za razliku od Demokrata kojima je Srpska crkva glavni mentor, ja nikada u životu nijesam imao nikakve mentore. Uređena, pravedna, poštena i jaka Crna Gora je uvijek bio moj jedini motiv i pokretač. Upravo iz ovih razloga sam se danas i vama obratio, jer vidim da je ozbiljno, lukavo i perfidno ugrožavate.

Treće, Trsteno nije ispričana priča samo za zlurade i Demokrate. Tačno je da je tada (prije skoro 20 godina) LSCG predvodio vlast u Kotoru, kada je prodato zemljište u zaleđu Trstena, ali je isto tako tačno da je to jedini predmet u periodu našeg višestranačja (više od 30 godina) koji je prošao sve sudske instance u krivično-pravnom i građansko-pravnom smislu, od Osnovnog do Vrhovnog suda, kojim je potvrđena njegova zakonitost. I na kraju, “drage” moje Demokrate, “dragi moji ” Bečiću i Bogdanoviću, ne gurajte mlade ljude (Spajića) u vaše laži i konstrukcije.

Za razliku od vas, koji od politike, politikanstva i populizma za neznavene, ništa ne znate, Miodrag-Miko Živković je profesionalno ostvaren čovjek i prije i poslije politike, a vi ste samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu, koji sve više građana primjećuje. Srećni vam put bio sa vašim Joanikijem, ali morate znati da je sve manji broj neznavenih, koje ste do sada isuviše lako varali. Znala je uvijek Crna Gora prepoznati izrode i izdajnike, pa će to znati i ovoga puta. Džaba vam je taj lažni građanski plašt kojim ste se ogrnuli, jer se ovdje nikada nije mogao prodati “rog za svijeću”.

11

avatar
1000
11
0
0
 
11
ZoranCt🇲🇪🇲🇪🇲🇪MitarDperoKotor 5
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Bravo Miko, ovakav govor treba njima odrzati. 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ct🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
Ct🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Očigledno im hvali obrazovanja iz školskih klupa
koje izgleda nemaju,ali zato imaju brzinsku školu
o izdaji Crne Gore i svega Crnogorskog što su za
veoma kratko vrijeme naučili od apostola i sektaške
crkve i odjednom su svi vjernici,a neznaju se
prekrstiti kako treba!!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Mitar
Gost
Mitar

Ajmooo Miko!!!!!!!

Dpero
Gost
Dpero

Spajić iz Hercegovine!

Kotor 5
Gost
Kotor 5

Bravo Miko, pravo zboris 👌👍👍👍👍👍👍👍👍

Nepar
Gost
Nepar

Bravo Miko kralju, kratko, jasno, precizno = crnogorski!!!

Mićaš
Gost
Mićaš

Miko doktore !!! Sto se u Americi kaze “metla” za demokratski par …

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Popij tabletu.

mačka
Gost
mačka

To Miko reči im ga, znamo svi da su to đeca SNPa a SNP je zlo 90tih

San
Gost
San

Svaka ti čast, ti si pravi Crnogorac….
Ovo su izdajnici Crne Gore

Božena
Gost
Božena

Tako je gospodine Živkoviću! Za njih glasaju oni neznaveni, bukadžije i priprosti a takvih mora biti sve manje osim ako se ne vratimo u srednji vijek.

Send this to a friend