Politika

Živković: Od Građanskog pokreta URA osta samo crno, da crnje ne bože biti

Miodrag Živković

Političke vratolomije URA-e od izbora do danas, pokazale su nam da je ona veoma brzo i veoma lako izdala samu sebe i državne interese Crne Gore, istakao je bivši politički lider Liberalnog saveza i bivši predsjednik Liberalne partije Miodrag Živković.

Izbjegavajući da preuzme kontrolu vlasti URA je, ocjenjuje Živković, značajan korpus, isključivo građanskih i isključivo nesrpskih glasova, priložila na oltar hegemonističkoj-velikosrpskoj crkvi, omogućavajući joj tako preuzimanje vlasti u Crnoj Gori.

“Tako su nam umjesto obećane slobode, otvorili vrata okupacije. Umjesto građanske i sekularne države, uvode nam teokratiju zajedno sa Srpskom crkvom i njenim vjernim vazalima. Umjesto garantovane bezbjednosti Crnoj Gori, donijeli su nam nespokoj, zebnju i očaj i umjesto ekspertske vlade, dovode marionetsku, svetosavsku vladu sa klero-fašističkom ideologijom, sa kompromitovanim premijerom i kompromitovanim i anonimnim ministrima”, napisao je Živković na Facebooku.

On je dalje naveo da je jasno zašto je URA prećutala nekoliko stvari.

“Skandaloznu i profašističku prošlost mandatara Krivokapića kojeg su ne slučajno, baš oni predložili. Njegovu vjersko-bogohulničku zaslijepljenost, sada več opasnu za opšte zdravlje ljudi. Njegovu dokazanu odanost tuđoj zemlji, tuđoj zastavi i tuđoj crkvi.  Nacional-šovinističku prošlost i zaslijepljenost vjerom, budućih ministarki koje će kontrolisati gotovo pola resora vlade.  Skandaloznu epidemiološku bombu prilikom ispraćaja i sahrane mitropolita Amfilohija, koja proizvodi katastrofalne posljedice po zdravlje i živote naših građana”, ističe Živković.

Ovakvo ponašanje URA-e njemu nije i ne može biti slučajno.

“Ono je samo dio dobro osmišljene prljave i podle političke igre njenih mentora iz medijsko-tajkunskog koncerna “Vijesti” sa centrima moći u Srpskoj crkvi, zarad ostvarenja, unaprijed dogovorenih ciljeva koje žele ostvariti preko sebi potčinjene apostolske vlade. URA je upotrijebljena i zloupotrijebljena i neka joj je sa srećom. Od njihovog izbornog slogana “crno na bijelo”, osta samo CRNO, da crnje ne bože biti”, zaključio je Živković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

“Crno na bijelo” – kratkotrajnim mastilom… koje se “briše”…

expert123
Gost
expert123

NEDAVNO JE aBAZOVIC POVODOM LOKALNIH IZBORA U bIH UPUTIO CESTITKU POLITICARIMA I PARTIJAMA KOJE SU POBIJEDILE NA IZBORIMA REKAVSI U NJOJ da je talas promjena koji su zahvatili Crnu Goru da se prelio i na region. Iz Sarajeva su odbacili tu njegovu cestitku i mrsnuli su ga kao nevaljatog otpadnika. Ti sa kojima se udruzio su 90 ih godina izvrsili… Više »

Vesna
Gost
Vesna

Kao i od liberalnog saveza gospodine Zivkovicu

Komsija
Gost
Komsija

Dritan će nas uvesti u EU hahahaha

KLM
Gost
KLM

Ja neznam usta se pretvorise ovi clanovi onog casnog LS

UFO
Gost
UFO

Dritane junacki sine! Psi laju karavani prolaze vazda bilo!!! Zivio mi Abazovicu!!!!

Neo
Gost
Neo

🇲🇪👌💪 najomiljeniji i najčasniji građanin CG

Gosponin
Gost
Gosponin

Sto se javljas sad kao dps potparol a olajavao si dps
Na svaki korak.
Dritan bolje pazi Cg nego ti i svi u dps u

UFO
Gost
UFO

Tako E!

ctct
Gost
ctct

neka je vjecna

Tihi
Gost
Tihi

Bravo Miko

Boris
Gost
Boris

Neka Mico

Micoli
Gost
Micoli

A prosla nije bila korumpirana …aj Zivko nemoj o postenju vise

Maxo
Gost
Maxo

Gospodine nije URA JOS MANJE Abazovic taj Koji radi to stop radi Z. Rakcevic je taj Koji vice konce Samo sto on ide putem pozitivne.

UFO
Gost
UFO

Kako mlatarate bzv. Nidje veze.

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Steta za Abazovica jer mu je krenulo kod zena 🇲🇪

Milos
Gost
Milos

Sta ostade od dps-a?

Nk.
Gost
Nk.

Ostade najjaca partija u Crnoj Gori. A sta ce ostat od kupus koalicije?

100 💶
Gost
100 💶

Kako je živković razočaran!🇲🇪 ha ha ha 😂😄😁

Loš
Gost
Loš

Većina je tačno.Bratić,partijsko zapošljavanje po dubini,što je bilo jedno od glavnih obećanja,da neće biti partijskog zapošljavanja.Tu je neodgovornost prema epidemiji,progon neistomišljenika,sudstvo i policija koji se već prilagođavaju novim vlastima.Ovelikosrpskim ispadima mandatara i Carevića da ne pričam ili besramno odlascima Mandića i Kneževića u Beograd da od Vučića dobiju instrukcije,a predstavljaju novu vlast u CG.

Nope
Gost
Nope

Ili sto bi rekli, crno bez bijelo.

Ано 2020
Gost
Ано 2020

Не треба нам било каква ЦГ ако није демократска. Рекоше либерал, подржаше ДПС и нестадоше. Ево без њихове битне подршке нестаје и ДПС, а где је ЦГ ?

Sokol
Gost
Sokol

Ne no nam treba cetnicko svetosavska

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Crna Gora u srcu. Svaka ti cast Zivkovicu.

MNE
Gost
MNE

Crni su oni od samoga pocetka

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ura će kako je krenula u crno zavit crnu goru,sram vas i stid bilo!

Orli-ban
Gost
Orli-ban

A od liberala osta samo ti.

Jelena
Gost
Jelena

Orli- ban grdno se varas. Dok god ima Liberala bice i Crne Gore. Kao sto vidis, niti Rukoljub moze Lovcen pribliziti Zlatiboru, niti se Srbi mogu spasiti od korone, niti ce nesrecna Vlada docekati ljeto 2021. Liberalni glasovi su donijeli nezavisnost Crnoj Gori, tako da ce je liberali i sacuvati. A ti tamo dje ti je mjesto, u neku misju… Više »

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Ja se varam, a liberalni savez i liberalna partija ne postoje, zašto ne postoje? Zato sto ih ti (Liberal) ne glasaš

POJK
Gost
POJK

Ocigledno URA koja je da ne odgovara ni Df niti Dps u pravu. Teska joj je uloga jer kome god bi se pokorila napravila bi veliku gresku. Zato moraju izgurati svoje do kraja pa ako DF i Medojevicu to ne odgovara neka prelome i bezglavo vrate vlast DPS. A tebi Zivkovicu za nauk URA je bijeli snijeg po kojem gaze… Više »

MojeMisljenje
Gost
MojeMisljenje

Da je URA napravila manjinsku vladu, imala bi sigurno podrsku DPS, onda bi sve ovo sto danas gledamo bilo nemoguce, a opet bi se drzava digla na veci pravni nivo…
Ura je propustila svoju sansu da vodi ovu drzavu sa ostalim manjinskim partijama, zarad cega?
Osvjestite se glasaci !

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

kako ne odgovara df-u kad podržava df vladu?
pojasni?

POJK
Gost
POJK

Moze nesto i da ti ne odgovara pa da ga podrzavas zarad nekih vecih ciljeva. Vjerovatno se to i tebi desavalo. A drugo kad bi svi ljudi znali da protumace sto mudri i pametni misle onda niti bi ovi bili pametni i mudri niti bi ovi drugi bili naivni i g.upi.

Soko
Gost
Soko

Bogami pojk,mada neznam sto to pojk znaci, to si neki cudni snijeg gledao. Dobronamjerni savjet bi bio trk kod ljekara

POJK
Gost
POJK

Cudi me da ti sokole ne znas sto to POJK znaci, kad takve dobronamjerne savjete dajes.

Brat
Gost
Brat

Pojko, botu, Crna Gora je mala, pa se međusobno znamo dobro, jadan nebio. Ti, ako si odavdje, čisto lažeš. Ko ne zna ovdje ko stoji iza URA i u URA? Ova tvoja može da se prodaje u Indoneziji, naprimjer, a ne ovdje.

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Sad su kao liberali i dio sdp a razocarani sto su glasali uru pa ne znaju sto bi rekli i kako sebe opravdali.Imali ste da birate izmedju drzave ili ovoga sto ste izabrali zato sada….bolje no coment…. u prazno

stevokokot
Gost
stevokokot

gdine Zivkovicu, puno se prica po portalima, niko nista od drzavnih organa ne preduzima, sami smo krivi sto smo se nasli u ovoj situaciji zahvaljujuci DPS-u koji je vise gledao svoj dzep a ostavio po strani unutrasnje probleme u drzavi!

Mitar
Gost
Mitar

Potpuno tacno!!!

Nk.
Gost
Nk.

Nadam se da je DPS uvidio svoju gresku pa se malo promijeni do vanrednih izbora i izadje kao jos jaca partija.

Haos
Gost
Haos

To ce im glasaci reci na narednim izborima, problem nasih glasaca je sto pomno ne slusaju izlaganja partija za koje namjeravaju da glasaju… uvjek postoje granice koje se ne smiju preci, jer to je moral… Politicari ne bi smjeli da idu iz krajnosti u krajnost, iz jednog mraka u drugi! Duplo nista! Jedno pricaju, drugo rade, trece misle!

Petrovic
Gost
Petrovic

Zivkovica za Mandatara

Đoko Orlandić
Gost
Đoko Orlandić

Abazović je na veče izbora kazao, parafraziram, Crna Goro donijeli smo vam slobodu. U suštini on je na prevaru oteo glasove Crnogoraca, još gore -Liberala, te ih predao klerofašistima. U suštini on je CG radio na okupaciji CG. Taj nesrećnik uskoro doživjeti da ne smije ići ulicama po CG, zbog kvinsliške prevare.

Dragan
Gost
Dragan

Oteo na prevaru??!A oni jadni,naivni..pa samo su dobili ono sto su trazili..ko je taj ko vas moze nekom malogradjanskom pricom navuci da glasate protiv svoje drzave,svoje djece,porodice..?

Branka
Gost
Branka

Dragane
Tačno tako. Na ovim izborima nije postojala niti jedna partija za koju su Crnogorci trebali glasati.

MIRko
Gost
MIRko

Ne.znam odakle vam uopste taj podatak da su za URU glasali Liberali.

Valter
Gost
Valter

Od gradjanskog pokreta URA,
Osta samo bruka crna😉

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

URA je odigrala najpodmukliju ulogu u instaliranju četničke apostolsko-komesarske Vlade SPC. Kada ih iskoriste, otkačiće ih kao zadnju krpu, kao u Budvi. Onda će primjer ponašanja biti elokventni Carević i njegova dezinfekcija i deratizacija.

Baraka
Gost
Baraka

A sta ocekivati od Ivanovica, Rakcevica i slicnih nego da ce sve uciniti da podrede drzavu sebi, pd bilo koju cijenu. Izvanredno im je dosao zahtijev zapadnih ambasada da se bezbjednosni sektor ne smije dati u ruke DFu pa ih to oslobadja “brige” o drzavi i nacinu ostanka na zapadnom kursu, makar deklarativno….. I naravno, estradni nastupi ulcinjskog Apolona…hahahaha…se idealno… Više »

Lili
Gost
Lili

Bravoo! Uvijek ste u pravu..

mrkela
Gost
mrkela

Sve potpisujem .

Commentator
Gost
Commentator

Sve tačno

Ana
Gost
Ana

Tako je moj dobri Živkoviću. Jesi li razmišljao da se pridružiš komitsko patriotskom pokretu?

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Slogan URE sve kaze, na bijelom ce doci crno, crno da nemoze biti crnje. Dajemo drzavu, preko olovke, i prevare. Nadaj mo se da razni Dritani, nece vise imati sanse.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

DPS se podmladjuje,javite mu.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Fenomenalno!!!

Marina
Gost
Marina

E moj Zivkovicu !!!
Liberali su najvise kumovali” troniziranju”URA-e i ovome sto imamo danas a sto opisujes i ti i mnogi drugi a sto je svima jasno.
Gdje im je bila politicka dalekovidost i pamet kad nijesu mogli prozreti ko je i sto profitna organizacija zvana URA ???!!!

NIKSICANIN
Gost
NIKSICANIN

Zivkovic za premijera!!!
Trebas Crnoj Gori!!!
DA JE VJECNA CRNA GORA <3

Marina
Gost
Marina

Niksicanin
Crnoj Gori sada treba SVAKI covjek kojemu je cilj ocuvanje CG kao suverene,gradjanske i multietnicke drzave.
SVAKI COVJEK! Ne smiju se dozvoliti podjele i tako pomoci neprijatelju.Moramo se svi okupiti samo oko jednoga cilja bez partijskih predznaka.Samo je ocuvanje CG sada vazno.Drugo sve po strani.Jer ako je ne bude sve drugo vise nije ni vazno.

istina je jedna
Gost
istina je jedna

Miko, bespredmetno se zadržavati više na URI. U vrhu URE su litijaši i srbofili. Stavi tu tačku i OKRENIMO SE SEBI! KASNIMO.

I.M.
Gost
I.M.

Istina je jedna/ tačno, ura je samo pokrivalica koja služi da zamajava građane kao da će oni sačuvati Crnu Goru dok četnici završe što su naumili. Sa DF-om je situacija jasna tako da većih prevaranata i izdajnika od uraša nema.

Boka di cataro
Gost
Boka di cataro

Mora da se Mikas uželio pisanja ili se zapatao
u kuću pa mu dosadno. Deset ljeta se nije čuo.

Nikśić
Gost
Nikśić

Đe si bio dosad,živio LSCG!

Send this to a friend