Politika

Zoran Janković ambasador Crne Gore u Indiji

Državni sekretar u Ministarstvu vanjskih poslova Zoran Janković predao je danas akreditivna pisma predsjedniku Indije Sri Ram Nad Kovindu, čime je stupio na dužnost ambasadora Crne Gore u toj zemlji.

“Predsjednik Kovind je poželio uspjeh Jankoviću u obavljanju nove dužnosti, te izrazio uvjerenje da će dvije države nastaviti da njeguju dobre i prijateljske odnose. Ambasador je istakao da će njegova diplomatska misija biti usmjerena na dalje jačanje bilateralnih veza i produbljivanje sveukupne saradnje između dvije države”, saopšteno je iz Ministarstva.

Takođe, iskazana je obostrana želja za unapređenjem političkih, ekonomskih i kulturnih veza Crne Gore i Republike Indije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nk_momakl
Gost
Nk_momakl

Bravo rodjace! Pozdrav iz Drušića! sve najbolje ti zelimo, i da budes kao sto si do sad! bravo!!!

Dragano
Gost
Dragano

Cestitam Zorane ti zi diplomata sa iskudtvom

Jovanka
Gost
Jovanka

Iha, kakav top posa, ambasador Crne Gore u Indiji…Jedino moze da pogrijesi nekoj kravi ako se posprda s obzirom da je tamo krava sveta zivotinja, za razliku od nas dje je krava uvijek bila, ostala, a biti ce i ubuduce, samo krava.

realni!
Gost
realni!

ne mlati kad se ne razumijes…indija je jedna od najrazvijenih firmi ekonmskih u svijetu…pogledajte njihove masine, mehanizaciju.-..Crna gora sve vise uvozi njihove proizvode! poljoprivrednici u Cg ce biti bogati njihovim masinama ako se nadju realne cijene

Jovanka
Gost
Jovanka

Rece li mi ti ovo da je Indija jedna od najrazvijenijih firmi ekonomskih u svijetu? Ahahahaha ti si realni legenda neka, Izvini sto mlatih, nisam znala da i ti citas.

Send this to a friend