Politika

Zoronjić: Osposobićemo toplanu u stambenom dijelu naselja Rasadnik, napraviti nove parkove i igrališta

Suada Zoronjić

Građanski pokret URA nakon što postane vlast u Bijelom Polju napraviće novi park i igralište. Pored toga, spremni smo za veliki projekat osposobljavanja toplane u stambenom dijelu naselja Rasadnik. Osposobljavanjem kotlarnice/toplane u Rasadniku stvorili bi se uslovi da se površina između zgrada pretvori u funkcionalan prostor, koji bi za preko 200 stanova bio element koji podiže kvalitet života. To će biti jedan od značajnih projekata koje planiramo ostvariti, za koji su Vlada Crne Gore i njen premijer Dritan Abazović spremni da uloži 1 milion eura, saopštila je nositeljka liste bjelopoljske URE „Može Bijelo Polje, može Crna Gora“ Suada Zoronjić.

Kako je kazala, adekvatnim planiranjem sadržaja u toj budućoj javnoj zelenoj površini omogućio bi se kvalitetniji prostor, čistiji vazduh, a u zimskim mjesecima civilizovaniji i lakši način života naročito za stariju populaciju Bijelog Polja.

„ Nastojaćemo da uključimo zajednicu u planiranje ovog, kao i svih drugih projekata koje planiramo u budućnosti. Naš cilj je da na najbolji mogući način uskladimo realizaciju projekata sa stvarnim potrebama građana (urbani mobilijar, cvijećnjak, začinsko bilje)“, navela je Zoronjić.

Nositeljka liste „Može Bijelo Polje, može Crna Gora“ dodaje da će svaki budući plan koji ima u svrhu afirmaciju javnog dobra povezati sa postojećim kao i narednim cjelinama koje promovišu i generišu cjelokupan razvoj Bijelog Polja.

“Neki od njih su budući kreativni hab Cerovo, poljoprivredni razvoj i svi drugi pojekti koji će označiti bolji, sadržajniji i kvalitetniji život građana Bijelog Polja”, zaključila je Zoronjić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aky UL
Gost
Aky UL

Neka Suada znamo te ,u redu je !!! 😂😂😂😂👎👎👎

noki
Gost
noki

jeli to onaj milion od onih21

oooo
Gost
oooo

Je li i za to tvoj glas bio presudan ka za Crnu Goru.

Send this to a friend