Politika

Žurić na molitvenom doručku kod Trampa

Predsjednik Odbora direktora Monteputa i bivši predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić prisustvovao je na 68. molitvenom doručku koji organizuje predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp u Vašingtonu.

Žurić je prvi Bjelopoljac koji je prisustvovao molitvenom doručku, a pored njega Crnu Goru su predstavljali predsjednik Skupštine Ivan Brajović, potpredsjednik Branimir Gvozdenović, poslanik Aleksandar Damjanović, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i potpredsjednik Opštine Bar Radomir Novaković Cakan.

“Drago mi je što sam dobio poziv da budem dio crnogorske delegacije, a ujedno i da kao bivši predsjednik Opštine predstavljam Bijelo Polje. Ovaj događaj okuplja brojne zvanice iz politike i biznisa, što je dobra prilika da najkvalitetnije svjetske građevinske kompanije upoznamo sa mogućnostima za investiranje u naredne faze autoputa Bar – Boljare”, kazao je Žurić.

On je govoreći o autoputu Bar – Boljare saopštio da će Monteput finansirati projekat dodatnog priključka za Bijelo Polje, što je prethodno dogovoreno sa premijerom Duškom Markovićem.

“Poslije tendera koji je sproveden a koji finansira Monteput, u toku je odabir projektanske kuće koja će projektovati najbliži priključak najbrojnijim gradskim naseljima”,  kazao je Žurić, uz podsjećanje da će bliži detalji uskoro biti usaglašeni na radnom sastanku kod predsjednika Opštine Petra Smolovića.

Molitveni doručak je prvi put organizovan 1953. godine, a od 1980. godina održava se u u hotelu Vašington Hilton. Doručku koji se održava u međunarodnoj plesnoj dvorani prisustvuje oko 3.500 gostiju, od kojih je veliki broj istaknutih ličnosti iz skoro svih zemalja svijeta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tedy
Gost
Tedy

Aleksandar Žurić je najperspektivni mladi političar u CG. Čovek koi je preporodio Bijelo Polje u najtežem periodu tranzicije i finansiskig stanja. Pored prezaduženosti opštine uspio je da smanji dug da isplati sve zaostale plate radnicima, čak da investira u infra strukturu gada. Da uredi glavnu ulicu izvrši njenu rekonstrukciju ukloni tende zasadi nove drvorede i vrati pravo lice grada. Svaka… Više »

Kako da ne
Gost
Kako da ne

Tedy, a opismeni se malo…

MNE
Gost
MNE

Aleksandar Zuric institucija od covjeka i veliki gospodin

ene gi bre
Gost
ene gi bre

A što je ovo da ve ne kunem🤣🤣🤣

Send this to a friend