Eurobasket 2017

Đorđević: Osvojićemo mi ovo…

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je zahvalan svojim izabranicima poslije svih problema koje su prošli tokom ljeta i rekao da će jednog dana osvojiti Evropsko prvenstvo.

“Orlovi” su u finalu izgubili od Slovenije 93:85.

“Hvala momcima na svmeu što su uradili ovog ljeta. Slovenci su se odvojili zahvaljujući poenima iz tranzicije. Goran Dragić je vukao ekipu, igrao fenomenalno, ali smo u nastavku našli rješenje za njega. Nažalost jedna lopta ili odluka mogu da odluče. Postoji žal, Slovenija je ekipa za poštovanje, igraju odličnu košarku. Bili smo na korak do zlata, ali kako kaže Bogdan osvojićemo mi ovo i siguran sam da hoćemo”, rekao je Đorđević.

Srbija je poslije srebrnih medalja na Svjetskom prvenstvu, Olimpijskim igrama stigla do odličja istog sjaja i na prvenstvu Starog kontinenta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
milosav
Gost
milosav

smao treba uporediti tajm aute srbije i slovenije, sta koji trener kaze,.. .djordjevic vrti pricu, ne zna ni koju ce for4maciju da postavi, snima ga kamera, on u glavi smislja, ….kokoskov, kao da je u NBA….lagano, to i to, i cepaj..

Milos
Gost
Milos

Osvojicete kad se budete bavili sportom, a ne nacionalistickom demagogijom.

Psihijatar
Gost
Psihijatar

Ti si sramota od trenera, čitavo vrijeme si se prepirao sa sudijama, kao da su oni krivi za tvoju nesposobnost, Tri finala si izgubio, i to sa ekipom koja je najbolja u Evropi, ti si samo ufurani trener, koji treba da da ostavku istog momenta.

Stari
Gost
Stari

Mogobi dosta da nauci od selektora Slovenije recimo a ne izigrava klovna pored terena.

Lukobre
Gost
Lukobre

Dva od tri finala izgubio je od SAD (durant, vestbruk, irving…) – to je reprezentacina za klasu ispred svih.

Izgubio je i trece, sa prosjecnim igracima u timu…

Igor
Gost
Igor

A da se ti javis psihijatru?

Primorac
Gost
Primorac

Đorđeviću, Srbija je zemlja košarke, a utakmica bi bila pravo ogledalo da je Dončić igrao do kraja, ovako nagađanja, kralj je sišo sa trona, Slovenci naporno rade već 12 godina i prave timsku igru, to vas je pobjedilo, Dragić je iscrpio sebe jer se kao pravi lider borio sto posto, a Bogdanovića nije niko pratio, znači imao si imena i… Više »

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Kad su BRACA SRBI sa ovim timom dosli do finala ostaje samo da se nagadja sta bi bilo da su bili u kompletnom sastavu… pa realno jos uz Jokica, Teodosica, Kalinica i Bjelicu da ne nabrajam ostale LAGANO BI OVO OSVOJILI.. u svakom slucaju SVAKA CAST MOMCI!!! Veliki uspjeh!

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Naravno da hocete,Srbi su kosarkaske tate,uostalom i vecina ovih reprezentativaca slovenije na celu sa strucnim stabom su Srbi.Cestitke njima ali to je sad i nikad vise a vi ste uvjek tu sa odlicjem oko vrata!

Montenegro
Gost
Montenegro

Da su srbi igrali bi za srbiju, ali iako to momci ne osjecaju tako vi volite da prisvajate sve stonvalja i da se kitite tudjim perjem.. vidite l8 da da se svi distanciraju od srb i idu u druge reprezentac8je kako vas iskulira teodosic raduljica idr…

BOKELJ
Gost
BOKELJ

Cestitamo Srbima srebrnu medalju,ali grubost ste pokazali tokom utakmice i sudije su vam progledale kroz prste.Slovenija je bila bolja i zasluzeno osvojila zlato.

Da da da
Gost
Da da da

Vidim, tek si se probudio.

Send this to a friend