Eurobasket 2017

Dubljević: Imali smo slab dan, ali sam ponosan na ekipu

foto: fiba.com

Poslije ubjedljivog poraza od Letonije nakon kojeg je naš tim eliminisan sa Eurobasketa Bojan Dubljević prizao je da je Crna Gora odigrala slabo, ali i kazao da je ponosan na cijeli tim.

Centar Valensije bio je naš najbolji igrač u današnjem meču sa 20 poena, a pritom je pogodio svih šest šuteva za tri.

“Ponosan sam na moju ekipu jer je iza nas teško Evropsko prvenstvo. U ovom momentu važno je ostati pozitivan. Imali smo loš dan, izgubili utakmicu i tu nema puno da se kaže. Čestitam Letoniji na pobjedi i želim joj da osvoji titulu, ako to bude u njenoj moći”, rekao je Dubljević na konferenciji za novinare u Istanbulu.

Crna Gora je nastup na Eurobasketu završila sa tri pobjede i isto toliko poraza.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG_man
Gost
PG_man

Mozes biti ponosan jedino na sebe, jer si jedino ti imao hrabrosti(I jos po nesto) I samopouzdanja, ostali na celu sa Vucevicem su skinuli gace cim je pocela utakmica. Sehovic se sakrio da ne sutne koju, Pavlicevic kao da je lopta vruca, Radoncic nije za ovaj nivo, Mihailovic bek suter ne dobaci do kosa kad sutira trojku. Samo je u… Više »

Pedja
Gost
Pedja

Kapiten kapitenski i na i izvan terena. Ljudina od covjeka koji nikada nije zakazao i neka svojim ponasanjem bude primjer svim klincima koji tek treba da stasaju. Ne ponesi se u pobjedi ne pokuni se u porazu. Cestitke kapitenu Bojanu i svim momcima koji su zrtvovali ljeto za svoju drzavu. Na sledecoj akciji bolji rezultat koji nece izostati ako svi… Više »

:))))
Gost
:))))

Umjesto da ste ponosni na momke, vi imate samo negativne rijeci za njih. Trudili su se i borili, Letonci su bili realno bolji, a vi mozete samo da pricate i gledate i brojite njihove buduce uspjehe 🙂

Pravda
Gost
Pravda

Slabi ste vi cio zivot..luzeri…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Lošu godinu…Toliko poraza nije imala ekipa iz Evrope..

Lisa Ann
Gost
Lisa Ann

Da ste imali dan,izgubili bi 20 razlike,nije vam ovo Rumunija

Milicajac
Gost
Milicajac

Sramota!!!!

Send this to a friend