Eurobasket 2017

“Igrali smo sa Hrvatima, pa sa Crnogorcima i sada ćemo sa Srbima – ništa ljepše”

Selektor košarkaša Mađarske Stojan Ivković rekao je da će njegova ekipa pružiti žestok otpor Srbiji u osmini finala Eurobasketa, iako ne očekuje pobjedu u tom duelu.

“Igrali smo sa Hrvatima, pa sa Crnogorcima i sada ćemo sa Srbima. Ništa ljepše. Mala sportska nacija kao mi, da ima takvu privilegiju…”, rekao je Ivković i potom dodao:

“Ko me poznaje, zna da će borba biti žešća. Srbija će dobiti, a nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak. Želim sve najbolje Srbiji”, rekao je mađarski selektor.

Stojan Ivković je rođen u Dubrovniku, odrastao je u Crnoj Gori, a porijeklom je iz Srbije. Kako je rekao srpskim medijima, “svojatanje je normalno”.

“Mi smo djeca tog nekog perioda. Ponosan sam na tatu i mamu, volim Crnu Goru, tamo sam odrastao. Sada sam postao Mađar”, rekao je on.

Ispričao je i kako ga gledaju u Mađarskoj.

“Pošto mogu da budem agresivan ako je neko bezobrazan, napravim temperamentnu reakciju, onda sam Srbin. A ako napravim rezultat, onda sam Hrvat”, istakao je Ivković, a onda se našalio na konto drugog sporta.

“Najlakše mi je u vaterpolu, jer uvijek otvorim šampanjac prije nekog velikog takmičenja jer znam da sam pobijedio: ili Srbija, ili Crna Gora, ili Hrvatska, ili Mađarska. To mi je najmiliji sport, bez stresa, a ovdje ćemo vidjeti”, zaključio je Ivković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toni
Gost
Toni

I tu vam se prvenstvo završava.

Restoran
Gost
Restoran

A tvoja glupost nece nikad, ona je vjecna kao Crna Gora!

Ubljanin šporki
Gost
Ubljanin šporki

Tzv. Šaka jada i poltrona

Send this to a friend