Eurobasket 2017

Ovako su dočekani košarkaši Srbije

Košarkaškoj reprezentaciji Srbije je u Beogradu priređen svečani doček nakon osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu.

Više od 20.000 navijača okupilo se ispred Skupštine grada kako bi pozdravili vicešampione Evrope, koje sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević.

“Hvala na podršci, vjetar u leđa koji nam je trebao da dođemo do medalje. Hvala ovim momcima, ovo je 12 legendi srpske košarke, 12 legendi svjetske košarke. Medalje oko vrata su zaslužili. Ja sam najponosniji Srbin na svijetu. Hvala ovim momcima, čine me ponosnim i presrećnim. Kao što smo obećali da ćemo se vratiti sa medaljom, tako vam sada obećavam da ćemo se za četiri godine, sa narednog EP opet vidjeti na ovom balkonu”, rekao je selektor košarkaša Srbije

Okupljenoj masi obratio se i kapiten reprezentacije Milan Mačvan.

“Hvala na predivnom dočeku. Osjetili smo vašu energiju i hvala vam u ime saigrača i stručnog štaba. Nadam se da ćemo sljedeći put da se vidimo sa onim najsjajnijim odličjem”, rekao je Mačvan.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hmmm
Gost
Hmmm

A sto ne date docek Slovenaca?

Dzidzi
Gost
Dzidzi

Svaka čast momci,mada je red da prikaže te i doček Slovencima ipak su zaslužili zlato,tek na njih niko nije računao osim,najbitnije,oni sami

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Ovi momci su mozda i najvise od svih do sad zasluzili ovaj docek.Niko na njih nije racunao,prozvali su ih C timom,a oni su zadnji atom snage dali za svoju zemlju i osvojili srebro.Momcima kapa do poda!

Switzerland ?
Gost
Switzerland ?

DjordjevicU ljut sam na tebe kod rezultata 82 82. …..?

Send this to a friend