Eurobasket 2017

Debakl za kraj Eurobasketa: Letonija deklasirala Crnu Goru

Košarkaši Crne Gore poraženi su od Letonije 100:68 u osmini finala Evropskog šampionata.

Kako je naša selekcija počela nastup na prvenstvu Starog kontinenta, tako je i završila – debaklom.

Porzingis i društvo održali su besplatan čas “crvenima” i pokazali da su u ovom trenutku za klasu bolja reprezentacija.

Bez agresivnosti, jasne ideje u igri, ali i bez prevelike želje za borbom nije se moglo protiv izuzetno raspoloženog rivala koji je do vrha zatrpao koš Crne Gore.

Da pulene Bogdana Tanjevića u Sinan Erdem areni čeka nemoguća misija  pokazala je već uvodna dionica, kada su Letonci stekli +12 (27:15).

Naši su se ipak prenuli i za svega dva minuta gotovo istopili prednost ekipe koju vodi Ajnars Bagackis (27:24), ali to je ujedno bio prvi i posljednji valjan djelić dobre igre u čitavoj utakmici.

Dalekometno paljbom Letonci su ekspresno povratili dvocifren višak i jasno stavili do znanja crnogorskim košarkašima da nemaju šta da traže u ovom susretu.

foto: FIBA.com

Raspucani Tima i Porzingis, ali i ostali reprezentativci Letonije su do kraja meča sipali iz svih pozicija, a onda blago usporili ritam u posljednjoj dionici – i pored toga, u četvrtfinale su otišli sa stotkom na semaforu.

Letonija je meč u Istanbulu završila sa 15 postignutih trojki i procentom šuta iz igre od 59% – vrlo vjerovatno da bi sa takvim učinkom pobijedili bilo koju drugu selekciju nasuprot sebe.

Tima je dao 21 poen, Porzingis 19, istakao se i Stelnijeks sa 12 poena i 7 asistencija. U našem timu Dubljević 21 (6/6 trojke), Vučević 16 pogodaka.

Upravo je centar Valensije poslije meča konstatovao da je Crna Gora imala slab dan i poželio Letoncima da idu do zlata na Eurobasketu.

Izostao je bolji učinak spoljnih igrača, a svoju posljednju utakmicu pod crnogorskom zastavom indisponirani Rajs će pamtiti po dva pogođena penala i tri asistencije.

Letonija će u četvrtfinalu igrati sa Slovenijom, koja je juče pobijedila Ukrajinu 79:55.

CRNA GORA – LETONIJA 68:100 (15:27, 22:26, 15:29, 18:16)

Crna Gora: Rajs 2, Vučević 16, Šehović, Pavlićević, Radončić 2, Todorović 2, Dubljević 21, Barović 5, Mihailović 7, Ivanović 7, Vranješ 3, Đurišić 3.

Letonija: Porzingis 19, Blums 8, Davis Bertans 5, Dairis Bertans 9, Tima 21, Šmic 8, Janičenoks, Strelnieks 12, Škele 4, Grazulis 2, Pejners 8, Mejers 4.

TOK UTAKMICE:

KRAJ – 68:100 Slavlje Letonije, koja će u četvrtfinalu igrati protiv Slovenije.

35.minut – U laganom ritmu protiče posljednja dionica, Letonija rutinski održava ogromnu prednost – 89:60.

III ČETVRTINA – 52:82 I u ovom kvartalu su Letonci zatrpavali koš Crne Gore, kod naših igrača više na postoji želja za borbom. Sve je odlučeno…

26.minut – S kojom lakoćom igraju Letonci danas. Pogađaju iz svih pozicija i prednost samo raste.

22.minut – Nezaustavljiv je Porzingis, ali i letonska reprezentacija koja sada ima +21 – 61:40.

POLUVRIJEME – 37:53 Na polovini utakmice Letonija ima +16. U svim segmentima je bolja od našeg nacionalnog tima. Služi ih šut i to se odrazilo na rezultat. Vučević ima 12, Dubljević 10 poena. Na drugoj strani je najefikasniji Tima sa 13, prati ga Porzingis sa 11.

16.minut – Nalet “crvenih” reprezentacija Letonije je brzo neutralisala, opet Porzingis i društvo imaju zavidan kapital – 42:30.

12.minut – Evo serije čete Bogdana Tanjevića. Za nepunih 120 sekundi naši su preko Dubljevića (dvije trojke) i Vučevića smanjili na samo minus tri, pa je sada 27:24 za rivala.

I ČETVRTINA – 15:27 Uvodna četvrtina za zaborav. Crna Gora je već prinuđena da juri veliku prednost rivala. Vučević je jedini na svom nivou sa 7 poena, ostali moraju bolje. Na drugoj strani Porzingis ima 5 poena, 4 skoka i 2 asistencije.

9.minut – Dvocifrena prednost u koristi Letonije. Šutevima za tri poena zadaju probleme našoj selekciji. Pri rezultatu 23:12 Tanjević zove tajm-aut.

6.minut – Raspoloženiji su Letonci na početku utakmice. Dominiraju u skoku i kažnjavaju greške “crvenih”, sada vode 15:8.

3.minut – Nervozan start naših. Nekoliko olako prodatih lopti, ali sa nule nas pomjera Vučević. Letonci u svom stilu, ispucavaju se iza linije 6.75. Pogodili su jednu i vode 7:5.

1.minut – Počeo je susret u Sinan Erdem areni.

“Crveni” su na ovom Evropskom prvenstvu ostvarili prvenstveni cilj, ali probaće da naprave korak više iako je rival jedna od najtalentovanijih ekipa na Starom kontinentu.

Vučević, Dubljević i društvo su bili treći u grupi C sa skorom 3-2, dok su Letonci zauzeli drugu poziciju u grupi D sa samo jednim porazom.

Pobjednik današnjeg dvoboja će u četvrtfinalu igrati protiv Slovenije.

Ovo je četvrti susret naše i letonske reprezentacije u zvaničnim mečevima. Svi se dobro sjećamo kvalifikacija za Eurobasket u Litvaniji. Ekipa koju je tada vodio Duško Vujošević je u Podgorici slavila 96:66, dok je u Rigi bilo 90:84.

Ekipa Ajnarsa Bagackisa se međutim osvetila na EP u Sloveniji 2013. godine. Junak je bio Kristaps Janičenoks koji je pogodio 6,4 sekundi prije kraja za 72:73.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
neko
Gost
neko

kad cemo chut od nasih sportista “izgubili smo”, “protivnik je bio bolji”… stalno neki izgovori i pravdanja.. stalno!

Jankoĺ
Gost
Jankoĺ

Ovo samo potvrdjuje da se izuzev vaterpola, u muskim selekcijama, nemamo cime pohvaliti. Zato neka gospoda iz Podgorice vise pomognu Jadran, Primorac, Budvu, sada hvala Bogu i Niksic.

MMM
Gost
MMM

Sve je ovo ocekivano ili je realan domet ove selekcije, mozda su mogli izgubiti s manjom razlikom. Reprezentacija nema pojedincani kvalitet (izuzeci Vucevic i Dubljevic), nema timsku igru, nema karakter, bilo je previse limitiranih igraca. Mi smo mala zemlja, nije ovo velika SFRJ.

Šućko Zastitnik
Gost
Šućko Zastitnik

Ovo nije debakl. To dobar rezultat. Polako atepenica po stepenica bice rezultata…

Pjetro
Gost
Pjetro

Vidjeli smo dje nam je mjesto. Sad novinari molim vas kad pocne NBA liga nemojte nam pricat ko je od nasih za 3 minuta postiga jedan poen u dva puta skocio pred kos.

Airball
Gost
Airball

Čestitke Crnoj Gori na njenom najboljem rezultatu u košarkaškoj istoriji. Prolazak grupe je bio nešto o čemu su prethodne generacije mogle samo da sanjaju. Još jednom čestitke selektoru i igračima na ovom izuzetnom sportskom dostignuću. Boši Tanjeviću želim mnogo zdravlja pre svega a onda i da nastavi sa uspešnim vođenjem reprezentacije. Ovaj izuzetan rezultat je logična posledica rada sjajno organizovanog… Više »

MMM
Gost
MMM

@ Airball Nadam se da si ozbiljan. Jeste uspjeh preci eliminacioni fazu, ali objetivno nemamo se cimo pofaliti.

Krokitheman
Gost
Krokitheman

Ippppppp

Krokitheman
Gost
Krokitheman

Koga briga za ovo i cg i srb. Nerealno koliko maloumnika koristi sport za rasprave.

Crna Gora mora
Gost
Crna Gora mora

Majko,oprosti sto su tvoji sinovi dopustili da te ponize preko Srba i ljudi iz DF-a.Pricali smo,molili,kumili,spavali nijesmo ali je sve bilo dzaba.Oprosti Crna Goro i nekako izvidaj ove rane.

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Dusan Dubljevic pomocnik Tanjevicu?Valjda je ovdje sve jasno!

MMM
Gost
MMM

U cemu je problem sa Dusanom Dubljevic, ostavite covjeka, sta je ovo. On je ipak samo pomocnik.

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Dusan Dubljevic pomocnik Bosi Tanjevicu?Valjda je ovdje sve jasno?

PG_man
Gost
PG_man

Kad stasaju ove cistokrvne Crnogorske generacije, 2006 pa na dalje ima da deremo sve. E Viva!!!!

ušljina
Gost
ušljina

Skidaćete gaće ko i vazda i okretat g….

Rony
Gost
Rony

Mitrovic i Barovic u stucnom stabu, Djukanovic presjednik, ovaj nesrecni Tanjevivic gleda ka iz tudje glave, a sto ste ocekivali ?

VoshaCG
Gost
VoshaCG

CG je dostigla koliko vrijedi, to sto bi vi voljeli da je uzela zlato je drugo. Prosto toliko vrijedite i basket u CG je tu gde je danas. Pamet u glavu i radite na tome da buducnost bude bolja.

Duklja
Gost
Duklja

Volimo svoje i kad gube.
Zivila Crna Gora i Crnogorci svih vjera
I nasa Crnogorska pravoslavna crkva

Lobov
Gost
Lobov

@ Duklja Naravno da je volimo uvijek, bez izuzetka. Kosarku je najbolje objasnio Jasikevicius.

Hrvatska Boka
Gost
Hrvatska Boka

Sad će dobit neku nezainteresovanu reprezentaciju,pa će opet bit,da smo ovako igrali ,imamo budućnost itd,pohvalit ih par plaćenih novinara i selektori iz kurtoazije,nećemo vas skoro gledat na veliku sreću,paceri u regionu…

Switzerland ?
Gost
Switzerland ?

Ima li kakva majca montenegro da se kupi u crnu goru. …..da je nosim u diasporu da budem ambasador. ……..crne gore. …….?

Pravda
Gost
Pravda

Mrcine jedne jedva se vucu po onom parketu,a samo im se sipa,sipa..ne znam zbog cega..

PG081
Gost
PG081

Nema srece dok je Mitrovic tu dje je…. A momcima svaka cast,medju 16 najboljih drzava od 650 000,je uspjeh….posle bitke svi su generali…

Switzerland ?
Gost
Switzerland ?

Opet moram odigrat lutriju dzek pot je 5 000 000 eura. …….?

Swizerland ?
Gost
Swizerland ?

Sinoć sam stavio na kocku 300. ….eura. …….?

Zeta
Gost
Zeta

Kad je docek

PG_man
Gost
PG_man

Tebe ni kuci ne docekuje niko, sabane.

Prc
Gost
Prc

????????????????????????

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Pa i jedna Francuska je ostala medju 16 u Europi porazeni su… nacija brojcano veca od nas 100 puta i vise …a ne mi drzava sa 650 000 stanovnika … poraz je tezak i veoma jak je protivnik i garant da ce osvojit medalju ili bit medju 4… vise srece drugi put .. i vise ulagati u basket jer mi… Više »

Podjele
Gost
Podjele

DA LI JE NORMALNO DA NEKO KO JE RODJEN U CRNOJ GORI I KOME SU SVI PRECI RODJENI U CRNOJ GORI NAVIJA PROTIV CRNE GORE ? Glasajte na : http://www.podjele.me/anketa_pitanje5.php?id=Da-li-je-normalno-da-neko-ko-je-rodjen-u-Crnoj-Gori-i-kome-su-svi-preci-rodjeni-u-Crnoj-Gori-navija-protiv-Crne-Gore-1

Mare
Gost
Mare

Kaze crnogorac kome u reprezentaciji igra naturalizovani amer …. zemljo otori se …

PG_man
Gost
PG_man

40% folksdojcera(kvislinga) ima u Cg, ako bi uzeli kao validne rezultate ove ankete. Uzas

metadon
Gost
metadon

a viđi ove nesretnike što se osjećaju na srbe što se raduju ovđe.A polako nesretnici,zar vam nije dovoljan manjak inteligencije

PG_man
Gost
PG_man

Nema za njih pomoci.

Bobija do Rvasa
Gost
Bobija do Rvasa

Zvucna imena ali nije to dovoljno za pobjedu.

Lisa Ann
Gost
Lisa Ann

-32 zahladnilo u septembru,zabranje o za mladje ispod 18g

BogdanS
Gost
BogdanS

Ne valjalo ti

Lisa Ann
Gost
Lisa Ann

I tebi ,puta 3…Lazarova kletva te stigla

PG_man
Gost
PG_man

Aj sa Haradinajom u Vladu Kosova.

Bokelj Srbin
Gost
Bokelj Srbin

Dje si čuvena špijunska kućo,od đeda pa do tebe…

Gradski masinci
Gost
Gradski masinci

Kojeg Lazara nesrecnice! Moji preci nijesu isli sa lazarom a ni tvoji.

ND
Gost
ND

E kako cete pred Lazara i Milosa? Da nije Vuk jos izdajnik? Slavite izdajnika za junaka,a junaka za izdajnika! Pa patetisete sa kojekakvim kletvamaa…

ND
Gost
ND

Bruke nase!!

CT,RO,UL
Gost
CT,RO,UL

Nikad nista necete osvojiti u kosarci to treba jednom da shvatite,to je surova realnost za vas dukljane.

ND
Gost
ND

Gospodine iz Raske,za tvoju informaciju,osvajali smo u okviru zajednicke drzave. Mladi su nam vicesampioni…. Ako vec imas takav stav,da ti kupimo kartu za Gnjilane,u jednom pravcu!

Lisa Ann
Gost
Lisa Ann

OkAČI TO MAČKU O…

ND
Gost
ND

Dje je plitko,tu i huci!

Lisa Ann
Gost
Lisa Ann

Oce kadeti,ali samo u CG kad se igra i u nebitne kategorije

BogdanS
Gost
BogdanS

Ni tebi

biba struja
Gost
biba struja

istina je bolna i teška………….srbin će se odazvati i u tim cg i u tim bosne, ali u njemu postoji nešto što ga koči što mu neda da igra srcem ,žarom, dušom, jer jednostavno ono u šta on vjeruje u tim timovima je jednostavno izbrisano

??????
Gost
??????

E viva! Pa što, sljedeći put će bit bolje. Neka ste se zdravo momci.

Hrvatska Boka
Gost
Hrvatska Boka

Oće,oće,kako neće,nema više vatanja za vratove ,ko nekad Budućnost iz doba šverca,sad ste obična kanturina za koš razliku,lider za punjenje i lišo regiona

Duklja
Gost
Duklja

ovaj Hrvatska boka je sigurno srbin koji hoce zavadit Crnogorce
sa Hrvatima taka im je svaka rabota

Hrvatska Boka
Gost
Hrvatska Boka

Crveni Hrvati i Hrvati su braća

Mira
Gost
Mira

Zivaljevic strucnjak kosarke koji se ne prepusta navijackim strastima

Gradski masinci
Gost
Gradski masinci

Zivaljevic nema pojma o kosarci. Kao i vecina komentatora na javnom servisu. Vjerovatno mu je tata sponzor pa ga poslali u Tursku.

Blavor
Gost
Blavor

Ima li neki Hvat , Albanac , Rom , koji zivi u CG , a da likuje porazu CG ?

Hrvatska Boka
Gost
Hrvatska Boka

Svi odreda,nego se pretvaraju

Blavor
Gost
Blavor

Ti si gedzo provaljen odavno

ušljina
Gost
ušljina

Ćuti Cuca

Suljo
Gost
Suljo

A cemu ste se nadali bet majke,znate li vi ista o kosarci ili Samo znate da evivate

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Kako mi je zao sto ne nalecese na Srbiju(koja je uzgred receno omlatila ovu “svemirsku” Letoniju 10 razlike),posto su je ovi strucnjaci na RTCG cujem prizeljkivali,haha koje bi to tek gazenje bilo od C tima Srbije,pa to bi tek bruka bila!

Blavor
Gost
Blavor

Mislim da ne bi voljela Srb da im opet dodju , misim da se ne bi imali sanse ovaj put

DIKENS
Gost
DIKENS

Ne brukaj serdare svoje pretke. Srbiji svaka cast, sigurno bi nas lagano dobili. Zelimo joj svu srecu u nastavku takmicenja.

Saka
Gost
Saka

Ajte kuci neznalice

jaka zeta jaka gorra
Gost
jaka zeta jaka gorra

Bravo za ulazak medju 16 i hvala dubljevicu i vucevicu sto su tu bice bolje.selektor los u ovom porazu ostali igraci slabi ili prosjecni sto je bilo za ocekivat .spori bez ideja.u zemlji koja ima idealne uslove za treninge od mnogo suncanih dana do sala teretana stadiona uz dif na kojem stasavaju generacije trenera i visoku skolu fizioterapeuta nasi igraci… Više »

metadon
Gost
metadon

jedini,glavni i isključivi krivac je Tanjević.Sve do ove utakmice sam se nadao da ima nekog skrivenog keca u rukavu,ali ništa.Jednostavno ga je vrijeme pregazilo,izlapio je potpuno

Zoran
Gost
Zoran

Nije Tanjević kriv, kad igrač ima zicer poziciju ispod samog koša, sam, niko ga ne ometa, i PROMAŠI !? Šta je tu kriv selektor ? Da ih uči kako da pogode kad su sami ispod koša ?

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

Tanjevic je veliki trener, ali.. Do kraja je insistirao da ne pocne sa najjacom petorkom. Kad odemo na veliki minus ne pomaze Dubljevic.

SrbinCG
Gost
SrbinCG

Nema Crnoj Gori sreće sve dok je milaš tu, da bi više da odleprsa nedje pa da i mi Srbi navijamo za svoju državu Crnu Goru, jer ona je naša.Ovako svaki uspjeh nacionalnih selekcija milaš i ekipa pretvaraju u svoj vlastiti i onda covjek nema volje da navija. Podrška našim kosarkasima, sjajnim momcima.

Mira
Gost
Mira

Nije tvoja, kad navijas/ne navijas za nju kako koji vetar duva

SrbinCG
Gost
SrbinCG

Miro garantujem ti kad bi otišli svi ovi koji nas dijele, da bi svaki stanovnik Crne Gore navijao za istu.

Mira
Gost
Mira

Za CG se navija bez obzira na-kad bi i ako bi

Hrvatska Boka
Gost
Hrvatska Boka

Ja nikad,mi Novljani imamo svoju reprezentaciju

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

Mozemo se dijelom sloziti, istina ne zbog Mila Djkanovica, njemu nije potrebno promovisanje preko kosarke. Ali nas sve nerviraju drugorazredni funkcioneri i uopste politicari koji se mijesaju u selekcije.

Kotor
Gost
Kotor

Ljudi spustimo se malo na zemlju ovo je prvi put da smo usli u 16 u Evropi ne moze sve preko noci. Zamijeram jedino sto su neki igraci otisli preko veze kao ovaj mali sestric od Veska Barovica jer on veze sa kosarkom nema. Bice bolje bitno je da smo svako Evropsko tu pa ce vremenom da se napravi neki… Više »

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

Ko je setric? Prezime!

Zeta
Gost
Zeta

A vuca’te se doma..

Markobd
Gost
Markobd

Što je mnogo mnogo je..
Da su igrali protiv Srbije, koja je dobila ovu Letoniju, odma bi proradili, ka pred smrt bi igrali.
Pokažite ljubav i požrtvovanost prema reprezentaciji i kad se ne igra protiv mrske vam Srbije.

Ivan
Gost
Ivan

Ista priča ka u vaterpolo, s Kanadom jedva remi, a protiv Srbije bi vazda pobjedu… takav je to mentalitet..

Mira
Gost
Mira

Pocetak prvenstva nije isto sto i nokaut faza

Mne
Gost
Mne

Oce li Mitrovic i Barovic dva kosarkaska znalca podnijeti ostavke,a ne bogami. Sraaammooota. Pavlicevica povesti na ovaj rang takmicenja

Srbin Bar
Gost
Srbin Bar

Hoće li predsjednik Košarkaškog saveza Montenegra podnijeti ostavku poslije ove sramote ? Dovesti istrošenog penzionera za selektora i očekivati ikakav rezultat može samo u Montenegru. Bolje bi vodila ekipu moja komšinica od 90 god.. Čovjek forsirao “run and gun2 košarku protiv Letonije… da nije tužno bilo bi smiješno !

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Evo ih iz misijeh rupa jopet izlaze ovi domaci izdajnici, mrzitelji svega crnogorskog, sociopate sa prefiksom servskijem. Eto barem smo vam uljepsali dan sa ovijem porazom. U vasijem jadnome zivotu jedino se radujete neuspehu – jadnici !!!!!!

Smrdojlo
Gost
Smrdojlo

Koji neuspjeh,za vas pacere je ovo ko zlato

Vuko.s
Gost
Vuko.s

Dobro de ispale su i mnogo oxbiljnije drzave od nas pa ne pjene. Nema muzike bez para i na O RUK. Nema baze to je problem jer to ove sto vode ne interesira. Oce idmah i sad, a tamo nema kupivine bodova i preletaca/ odim u izuzecima/.

Mira
Gost
Mira

Kako prepoznati sportskog znalca? Komentar im je vazda- moja stogodisnja baba bi bolje …

Hrvatska Boka
Gost
Hrvatska Boka

Tuka sa Cetinja

Miko
Gost
Miko

A kako Vi igra Montenegro???

Yyy
Gost
Yyy

Izgubi montesandzak. E greote…

Kralj Niđžo
Gost
Kralj Niđžo

žanago, morali su falit kad su pojali uz nečesovog joksimovića a ne uz popa mila jovovića !

Neko
Gost
Neko

Greote.. kad ostali nabijaju razliku na nas…

Smrdojlo
Gost
Smrdojlo

Nabijaju i nesto drugo…

Vuko S.
Gost
Vuko S.

Ovo su privatne a ne drzane reprezentacije, a svoje novce nijesu dsvali. Kakav Rajs i bakraci. Kakav bre Boksn, neka on placa porez Drzavi regularno pa cr biti i za sport i za ostalo.i On i ostali paradrzavni tajkuni tps Ceda Popovica, Knezevica i dr.

Košarkaš
Gost
Košarkaš

Bar smo se osvjestili:liše Dubljevića i Vučevića tu nema ozbiljnog igrača! Rajs nije ni trebao da bude u ekipi. Tanjević tanak!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ponizili. .sprštili. .okiđeni obraz..Sramota. .ostavili su generacijama sramotu..Ovako nešto nije moguce u Osmomnoj školi. ..Zaboravimo sport. ..Novac se samo bača. ..

Biznismen Podgo
Gost
Biznismen Podgo

Kako debakl? zar ovo nije bilo finale prije finala? samo da mikica i barovic ne podnesu ostavku u KSCG…Kad je docek?

Saka
Gost
Saka

Tanjevic strucnjak,ha,haaa,haaaaaa e moji dukljani niste vi za ovo.

Hrvatska Boka
Gost
Hrvatska Boka

Furtulu u reprezentaciju,fala Bogu da ne moramo više svaki dan slušat o stručnjaku Tanjeviću

Zagor
Gost
Zagor

Vucevicu bruko za koga igras,a sto ce drugo seljak iz Zubaca za bolje i nisi.

Mira
Gost
Mira

Strucnjace, a za sto si ti u zivotu

Virus
Gost
Virus

Oće li predsjednik KSCG podnijeti ostavku ?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Nešto najgore što je CG imala. .Ja sam vidijo da gube (zna sam da su loši. .Al ovako i ovoliko )..Uprava. .Treneri …Igrači ..zbogom bez doviđjenja?

gimili
Gost
gimili

Brate jedan savjet, imaj svoje misljenje sve je u redu, ali nemoj da ga iznosis dok ne naucis da ga napises. Sunce ti poljubim, jesi li vidiJO?

Lale
Gost
Lale

Najbolje da igraju M.Dj. V.B. ovi kreten od Mitrovica e crna Crna Goro ko ti vodi kosarku sram vas bilo!!!

Bazdojlo
Gost
Bazdojlo

Juče ga nahvali veliki Brano Milačic kod nesretnog Grgura

Mixer
Gost
Mixer

Kvaliteta nema, 1 i po igrac je malo. Selektoru zahvaliti, uz opasku da je glavni krivac za ovu blamazu.

Airball
Gost
Airball

Stisnite zube Crnogorci, još malo pa će kraj. Boša može da upali cigaru nakon dobrog seksa.

Ada no
Gost
Ada no

Ha,ha,haaa,haaaaaaaa a cus mne,beeeee

Crna gora
Gost
Crna gora

Ovaj Tanjevic je sada kao Kvisko odmah je izgubio autoritet kad nije iscerao Rajsa posle onakvog ponašanja kako onda da stvori atmosferu u ekipi i sto smo mogli očekivati

Vuko S.
Gost
Vuko S.

Kako da ga iscera jasa Rajs ima duplo vevu placu od njega.

Daki
Gost
Daki

Mučno za gledanje , ovi okle god da šutnu pogađaju , naši loši ka i na svaku do sad . Jedino su protiv Hrvata muški odigrali . Ovo je loše da lošije ne može bit

Alex
Gost
Alex

Moram priznati da je Crna Gora odigrala katastrofalno. Usudjujem se reci i sramotno. Pa nisu Letonci NBA drim tim. Morali su igraci Crne Gore da se pobiju, odigraju cvrsce na Letoncima, a oni su ih pustali nesmetano da sutiraju. Letoniji svaka cast. Utakmica Slovenija – Letonija ce biti prava poslastica za sve ljubitelje kosarke.

Boris
Gost
Boris

proglasiti sve vrste sporta amaterskim!! vrijeme je da se spustimo na zemlju! evo vidjedjete, danci na pobjedjuju u fudbalu i ostajemo doma! amateri !!!!

Mira
Gost
Mira

Aj se spusti na zemlju i ostavi se amaterskih komentara

Bazdojlo
Gost
Bazdojlo

Pade 100ka,lideru u regionu,paceri se vuku kući,

Rikica
Gost
Rikica

Velika sramota Crne Gore.Od prosjecne Letonje(vidjece se protiv Slovenije)
Gubimo ovolikom razlikom.Svim velikim nasim ”zvijezdama” izuzev kapitena treba se zahvalit ineka zaradjuju novac negde vani,neka navijaju za Zvezdu umjesto Buducnost.
Treba da igraju kadeti-juniori oni koji ce da izgaraju do kraja za grb SVOJE drzave pa neka bude kako biti mora.
Naprijed CRNA GORO

Luka, nikšić
Gost
Luka, nikšić

Ja sam glasao i borio se se za samostalnost CG ,ali ovo vam je ogledalo danasnje Crne Gore… kad oce od Pavlicevica i ostalih na silu da naprave kosarkase

Mira
Gost
Mira

Jesi li gleda koju utakmicu i pavlicevica do ove danas?

Luka, nikšić
Gost
Luka, nikšić

Jesam svaku, imao je najvecu minutazu na utakmici ,a dao 0. On se raspuca kad dobijamo +15 ili gubimo -20 to jest kad netreba. Klasa igraca to necu komentarisati dobar je decko,ali … smijesno je komentarisati njega kao igraca

zoran srbijanac
Gost
zoran srbijanac

Glasali ste za nezavisnost da bi feudalci poput Mila imali svoj feud, svi sad hoću u EU, a bivša YU je već bila EU, nit smo više sortski jaki a ekonomski pri dnu, bitno je da se kaže Naprijed Crna Goro

Mira
Gost
Mira

A kao je u jugoslaviji sve cvjetalo i ljudska prava i demokratija, tada je nevazno bilo reci napred jugo, ne komentarisi kad pojma o zivotu nemas

Kontraš
Gost
Kontraš

A jeli Crna Gora razbila tu Ex Yu, koja je već bila EU? Ako imaš obraza reći ćeš istinu.

MITNAR
Gost
MITNAR

Sramno i ponizavajuce ,pa se nadat u njih…

Virus
Gost
Virus

Sramota

Istinaaa
Gost
Istinaaa

Trebalo im je pustit da gledaju mec grcka- litvanija…da vide kako se igra agresivno

Alex
Gost
Alex

Na poluvremenu velika razlika. Losa igra Crne Gore. Ocekivao sam veci otpor, jer jeste da su Letonci strasan tim, u grupi su razbili jaku Rusiju i namucili Srbiju, iako je na kraju bilo plus 10 za Srbe, ali morala je Crna Gora mnogo bolje da odigra, jer ima kvalitet. U drugom poluvremenu mora da se krene na sve ili nista,… Više »

Eto
Gost
Eto

E mozes mislit sto bi nam srbija napravila

Mira
Gost
Mira

Jedno je igra u grupnoj fazi sasvim nesto drugo nokaut faza

Renārs
Gost
Renārs

Latvija! Uzvara!

vlado
Gost
vlado

jedina je sansa jaka odbrana i svaki napad ic na vucevica i dubljevica…mora to mnogo cvrsce

SrbinCG
Gost
SrbinCG

Teško je, jaci su ipak.

Swizerland ?
Gost
Swizerland ?

Nisam gledao taj film vidio sam isjecak kod duška. …….u staru varoš. ……..

gimili
Gost
gimili

Nema sto bolja su ekipa oni od nas ovo je samo da se coek nervira kad gleda, ali eto momci se bore idemo do kraja pa sto bude! Ajde Crna GOro!

Mare
Gost
Mare

Lijepo Vam ja juce kazem, Letonija je prejaka.

Eto
Gost
Eto

Jes vala velesila

Mare
Gost
Mare

Za CG da.

Kotoraninn
Gost
Kotoraninn

Haha sprdaju se sa monte karlom. Do sad Ned l 6-7 zakucavanja kao na treningu

Dukljanin
Gost
Dukljanin

No comnent?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Na seljačku siromašnu foru ce nas Dobit. .Sad Tanjeviću juri Resultat?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

E moj Tanjeviću (prve 10m si izgubljena utakmica )

Porzingis
Gost
Porzingis

Ja ne moram ni ulaziti

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Cijelu godinu gubimo. ..Tanjeviću Tanjeviću.

Nikola
Gost
Nikola

Miči ovog Šehovića

Swizerland ?
Gost
Swizerland ?

Ajmo crnogorci. …….ocemo li vuci gorski zapevati crnogorski. ………ples sa vukovima. ……..?cevin costner. ………?

Uip
Gost
Uip

Idemoooooo??????????????

NBA
Gost
NBA

Samo pametno,kao Grci sinoć.Ne treba im pustiti tu seljačku baltičku košarku zasnovanu na trčanju i trojkama. Inventivnom igrom,da im sakrijemo loptu i gotovi su.

Monarch Highlan
Gost
Monarch Highlan

Seljacku???

Eto
Gost
Eto

Samo ponizavaj druge, evo vidis kako se prolazi

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Idemo Dukljani. ..

Monarch Highlan
Gost
Monarch Highlan

Jeli kuci???

Send this to a friend